Gość Soul Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Ja nie wiem M$ miał niby coś ogłosić i jak zawsze nic z tego nie wyszło, nie wiem na co oni czekają i gdzie się podziały Gearsy 3?! Sony wypadło lepiej i nawet niema co dyskutować. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez Soul
MaZZeo 14 242 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Soul, o tym że Gearsów 3 nie będzie na gamescom było wiadome od dawna. Po prostu krojenie piłą locustów źle wpływa na młode niemieckie umysły.
Gość bigdaddy Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Ja nie wiem M$ miał niby coś ogłosić i jak zawsze nic z tego nie wyszło, nie wiem na co oni czekają i gdzie się podziały Gearsy 3?! Sony wypadło lepiej i nawet niema co dyskutować. nic nie miał ogłaszać i sami przed GC mówili że nic nowego nie będzie z gier ogłoszone jedynie nowe materiały z HR/F3 i kilka informacji a girsów3 nie było bo ta gra jest zabroniona w Niemczech takie akcje by się działy: http://www.youtube.com/watch?v=6tyW4OSzZIo welna - nie zmiażdżyło ale zarządziło z zapowiedziami na 2011 ;]
saptis 620 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) Bylem wczoraj na Gamescom 2010, chodzilem ta cale 10 godzin, duzo zobaczylem, nawet pogralem - bylo swietnie ! Jesli chcecie zobaczyc duzo materialow z Gamescom 2010 to zapraszam na moja relacje z wystawy, jest duzo zdjec, a za jakis czas wrzuce jakies filmiki, ktore nakrecilem: http://saptis.blogspot.com/ Youtube: http://www.youtube.com/user/saptis1 Wystawa na prawde ogromna - cala masa wystawcow, duzo swietnych gier do sprawdzenia no i oczywiscie hostessy ! Edytowane 20 sierpnia 2010 przez saptis
Gość Soul Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 No tak przecież dla nich GeoW jest zakazany N4G coś tam wyczytałem, że M$ ma coś ogłosić......jak widać, nic z tego nie wyszło możliwe, że newsu był z dupy wysrany.....
Hejas 455 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z wyjazdu na GamesCom. Rozrywek było bez końca. "Ograłem" między innymi: PS Move - między innymi w Heavy Rain (świetne sterowanie), czy w zestawie sportowych minigierek, którego tytułu nie pamiętam - strzelanie z łuku, czy walka na miecze/topory/maczugi, w której żeby zadać konkretny damage trzeba było włożyć naprawdę sporo siły w wymachiwanie różdżką. Moim zdaniem PS Move to strzał w dziesiątkę - kupuję w dniu premiery. Kinect - w rewelacyjnym Dance Central sprawdzał się doskonale (pierwsza gra taneczna, w której rzeczywiście się tańczy - opanujesz ze 2-3 choreografie i jesteś królem dyskoteki), podobnie w Your Shape Fitness Evolved - lag był naprawdę niewielki i wszystko śmigało elegancko. Szkoda, że tylko Dance Central było pełnowymiarową godną uwagi grą... Force Unleashed 2, inFamous 2 - oba te sequele wyglądają świetnie i biją na głowę swoje pierwowzory Enslaved, które zachwyciło mnie swoim klimatem Pro Evolution Soccer 2011, czyli moim skromnym zdaniem powrót PESa na tron do tego Halo Reach, Fable III, LittleBigPlanet2, Vanquish, nową Castlevanię, Super Scribblenauts, Donkey Kong Country Returns* i wiele innych. Ostro pozamiatała mną też prezentacja gameplayu śmigającego w 60fps'ach Rage na dużym ekranie - gra wyciska z poczciwego Xboxa360 ostatnie soki. Miłym bonusem była też możliwość zdobycia unikalnych itemów do DragonQuest IX na DS'a. Jeden był do zdobycia na specjalnym stoisku - drugiego trzeba było odnaleźć gdzieś na terenie targów za pomocą specjalnej opcji wyszukiwania pobliskich graczy zawartej w grze. Świetny patent. Obawiam się, że w przyszłym roku też sobie gamescomu nie odpuszczę. * i wszystkie były co najmniej dobre Edytowane 24 sierpnia 2010 przez Hejas
Rekomendowane odpowiedzi