Sogi 2 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Kingdom Hearts Birth By Sleep OST Memorable Tracks... Part1 Part2Smętne kawałki, dają rade! Wg. mnie Kingdom Hearts Birth By Sleep ma najlepszego OST'a. Aqua Theme, Terra Theme... utwory wprost wybitne. Nie spodziewałem się, że usłyszę lepsze utwory niż w KH2. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Nie bede sobie "spojlerował" muzyki, sam ją odczuje grając, ale ogólnie seria kingdom hearts miecie soundtrackiem, jeden z najlepszych jakie słyszałem. Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2010 Ja tez nie lubię spoilerów, ale przeszedłem Aqua i zabieram się powoli za Terre. Mogę sobie pozwolić na odsłuchanie, nie wszystkich, lecz większości utworów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi