Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Macie jakieś działające linki do streamów z konferencji/eventów? Ja mam tylko link do EA: http://live-event.ea.com/gamescom/live/ zaczyna się o 16 naszego czasu
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Tylko konfa EA będzie live, natomiast konferencja Sony będzie na różnych liveblogach. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Dziwne posunięcie, szkoda. A na dobrą sprawę to od jutra chyba zacznie się wysyp newsów, materiałów. EA oby pokazała nowy wycinek z DS2.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Na GTP ktoś dał link do niby livestrama z konfy SONY. Ma być na stronie playstation. Niestety strona na PS3 nie działa a na PC jeszcze nie wbiłem więc nie wiem jak to z tym jest naprawdę. Poza tym maja być też tutaj: http://www.livestream.com/gamescom2010 Enterprise Video Communications
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Rok temu jak głupi czekałem na streama i się nie doczekałem. Zobaczymy jak będzie tym razem.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Może multi DS2 pokażą. A no właśnieee ;]. Bo chyba w Bulletstorm będą pokazywać to i może w DS2. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Ja co jak jakąś konfe albo event growy czekam na zapowiedź jakiejś platformówki 3D AAA (z wyjątkiem Ratchetów) i coś się kurka doczekać nie mogę. Może tym razem ?
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Takie zapytanie. Na konferencjach będą nawijać po szwabsku czy "inglisz?
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Ja co jak jakąś konfe albo event growy czekam na zapowiedź jakiejś platformówki 3D AAA (z wyjątkiem Ratchetów) i coś się kurka doczekać nie mogę. Może tym razem ? A tu ND wykupuje licencje na Crasha i robią nową część :potter: <marzeniaaaaaaaaaaaaaa>. Może jakieś info o Jak 4 Oooo to też byłaby za(pipi)ista wiadomość. Oby, oby bo świetnych platformówek nigdy dość.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Harry pokazał jakie jest naprawdę opóźnienie tego "magicznego" urządzenia ;P DeadSpace: Ktoś się wzorował IronMan'em Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez konrado0905
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Autor jesli chcecie ogolnie komentować to prosze tutaj http://www.psxextreme.info/topic/90593-gamescom-2010/page__st__40 info odnosnie konferencji SONY w pierwszym poście
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Kocham EA za ME2 na PS3 Szkoda tylko że jedynki nie będzie a N4S zapowiada się na zajefajną grę - EA znowu zarządzi na targach Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez the_m
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Co do NFS i DS2 chyba nie było wątpliwości, co? Jasne ze nie bylo, mowie tylko ze w sumie dobry LineUp EA nam prezentuje. Ale gowniana sprawa jest,ze prawie wszystko ma MARCH 2011 - po kupie kasy wydanej w listopadzie i grudniu, przyjdzie marzec i znowu bakrut ;P
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Fajnie by było jakby to jakoś rozłożyli w czasie, żeby potem nie wyszło tak jak z Rockstarem. GTA: EfLC i RDR na PS3 wyszły prawie równocześnie (różnica jednego miesiąca) i chyba mało kto kupił obydwa tytuły. Większość olała GTA i kupiła RDR. Ja do premiery ME2 na PS3 podchodzę obojętnie bo było za dużo machinacji z nią związanych. Sami twórcy cały czas dementowali niezliczone plotki na temat tego wydania. Raz już było pewne, że będzie a po tygodniu mówiono, że nic takiego nie jest w planach. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez rkBrain