MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 (edytowane) Producent: Irrational Games Wydawca: Cenega Poland Gatunek: gra akcji/strzelanka Premiera: 2011/2012 Tym razem akcja przeniesie się w niebiosa Trailer: Klik! Screeny: Edytowane 12 sierpnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 (edytowane) Szczerze ? Na pierwszy rzut oka wydaje mi się ten pomysł chybiony jak hu.j.. Nie wiem ale nie widzę tu tego klimatu który był w jedynce i dwójce. Podwodne miasto to jest to , ale miasto w chmurach ? Bez jaj :angry2: Obym się pozytywnie rozczarował. edit : Obejrzałem trailer dopiero teraz Zobaczymy , może jednak nie z(pipi)ią tego. Edytowane 12 sierpnia 2010 przez z2djtkose Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Nawet styl oprawy jest jakiś inny, zobaczymy co z tego będzie, ale zmiana jak dla mnie zbyt radykalna. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Moim zdaniem genialny pomysł. Uniwersum Bioshock potrzebuje mocnego powiewu świeżości. Ciekaw tylko jestem czy te miasto w chmurach będzie miało jakikolwiek związek z miastem pod wodą czy może jest to zupełnie alternatywna historia. Widać po tej sztuczce co zrobiła ta dziewczyna, że plazmidy powinny zostać za to miejsce Big Daddy / Big Sister zajmą cyborgi. Trzeba będzie w końcu Bioshock 2 kupić Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Wygląda IMO świetnie, zwłaszcza że za grę odpowiada znowu Ken Levine. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Jak dla mnie bomba! Trailer mnie rozwalił, zmiana otoczenia radykalna i bardzo dobrze. Będzie hit. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Z wywiadu można wywnioskować, że chcą z Bioshocka zrobić coś na wzór serii Final Fantasy czyli gry nie są sequelami, ale opierają się na podobnych założeniach. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 http://www.ppe.pl/news-2284-Project_Icarus_=_BioShock_Infinite!.html na portalu już artykuł. jest zarys fabuły. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Tutaj jeszcze więcej informacji na temat gry: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8246131,Projekt_Icarus_to_tak_naprawde_BioShock_Infinite.html?bo=1 - Miasto było całkowicie jawnym projektem Amerykanów. Teoretycznie miasto handlowe, a tak na prawdę to "Gwiazda Śmierci". Po wybuchu jakiegoś międzynarodowego kryzysu nagle znika na 15 lat. - Elizabeth będzie brała z nami udział w rozgrywce, będzie sterowana przy pomocy AI. Będzie też posiadać potężniejsze zdolności niż kierowany przez gracza bohater. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Super nie ma co narzekać! To jest świetny kompromis - gracze dostają zupełnie nową grę, a deweloper promuje to pod znaną już marką - to chyba najlepsze lekarstwo na zalew sequeli. Poza tym mi klimat Bioshocka nie podszedł, tutaj się może zainteresuje . Cytuj
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Trailer wyglada wysmienicie, formula Rapture juz minela, cieszy kreatywne podejscie do tematu przez deva. Szkoda, ze tyle czasu do premiery, ale warto czekac. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Szczerze ? Na pierwszy rzut oka wydaje mi się ten pomysł chybiony jak hu.j.. Nie wiem ale nie widzę tu tego klimatu który był w jedynce i dwójce. Podwodne miasto to jest to , ale miasto w chmurach ? Bez jaj :angry2: Obym się pozytywnie rozczarował. edit : Obejrzałem trailer dopiero teraz Zobaczymy , może jednak nie z(pipi)ią tego. Nawet styl oprawy jest jakiś inny, zobaczymy co z tego będzie, ale zmiana jak dla mnie zbyt radykalna. wpis, jak dla mnie taka zmiana nie za bardzo mi się podoba, rajcował mnie dość mroczny klimat Bioshocka, a tutaj jest wszystko za jasne, za kolorowe, za jawne... zobaczymy co będzie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 No i czegoś takiego oczekiwałem po dwójce! Jedynka pozamiatała klimatem i swoją odmiennością, teraz jest szansa, że kolejna gra z cyklu zrobi to samo. Jak dla mnie wypas. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 dla mnie rewelacja, dobrze ze odpuscili sobie wszelkie ciemnosci i postawli na jasnosc mysle ze klimat bedzie sie wylewal z ekranu Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Brawa za odwagę, mogli robić naciągane Bio3 i liczyć na sprzedaż, a zamiast tego dostaniemy tytuł w podobnym klimacie ale w całkiem nowej scenerii. Mam tylko nadzieję ze w grze pojawią się podobne motywy jak te z trailera i nie będziemy się znowu ograniczać do wnętrz budynków i oglądania panoramy zza szyby. Dla mnie extra, gierka ląduje obok: DeusEx:HR, ME3 i Batman:AC na liście Must Have! Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) Bioshock 2 mnie w pewnym momencie zmęczył swoimi próbami bycia fajnym jak oryginał shooterem. A Infinite wydaje się byc jeszcze bardziej naciągany niż dwójka. Jak widzicie koncepcję IG ma jasno zanzaczoną - zawsze musi być charakterystyczne, oryginalne miasto w wtle opowiadanej historii bo inaczej to nie będzie Bioshock. Daliby se już spokój z tymi sequelami bo aż strach pomyśleć co, po mieście w chmurach, zrobią w czwórce. Miasto w du.pie? Wszystko jest możliwe. Edytowane 13 sierpnia 2010 przez Gooral Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 moim zdaniem dobrze zrobili pokazując nowy wątek. 3 bioshocka pod wodą bym nie przyjął z bananem na ustach po przyjściu dwójki. a tak to coś świerzego i napawa mnie optymizmem. jedynka i dwójka była klaustrofobiczna i był element zaszczucia, w Infinite mamy lęk wysokości i duże przestrzenie (na to tez znajdzie sie fobia ^_^ ) a czwórka będzie pod ziemią a piatka w miescie, a szósta miksem wszytskiego. zapomniałem o kosmosie. (joke) Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Z wywiadu można wywnioskować, że chcą z Bioshocka zrobić coś na wzór serii Final Fantasy czyli gry nie są sequelami, ale opierają się na podobnych założeniach. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę. a ja czytałem że to ma być osobny spin-off ;] bioshock w niebie, w kosmosie, na innej planecie, itd. ? Trailer fajny ale kolorowy jak Shrek czy jakaś platformowka co średnio pasuje do klimatów marki ,,bio''. Może być solidny powiew świeżości, sądzę że podwodne miasto wróci z nową generacją konsol by ponownie nas zmiażdżyć oprawą i wykonaniem Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Z wywiadów można się dowiedzieć, że pierwsza wizja podniebnego miasta była bardzo mroczna i podobna do Rapture. Ale potem zaczęli eksperymentować i (jak dla mnie) na szczęście zmienili styl na "kapitalistyczny amerykański nacjonalizm", i mamy teraz miasto jak na dzień 4 lipca - dla mnie extra, nie wszystko musi byś czarne i mroczne by mieć klimat. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) Aby uruchomić solidnego kopa w dupę Bioshock w Rapture musiałby się dziać przed zagładą miasta. I musiałby być czymś więcej niźli shooterem. Połączeniem shootera (Strzelanie) i GTA (Misje porozrzucane po kawałku miasta danego nam do zwiedzenia oraz dialogi z ludźmi). Edytowane 14 sierpnia 2010 przez Gooral Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-bioshock-infinite/703143 analiza trailera Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,8271234,BioShock_Infinite_zachwyca.html?bo=1 Zapowiada się bardzo dobrze Babcia zamiatająca przed płonącym domem Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Po tym co napisali w Poly zapowiada się extra. Tak naprawdę jedyne co na dzień dzisiejszy mnie martwi to fakt że znowu musimy z wszystkimi walczyć co o ile w Rapture miało sens to tutaj jest naciągane. No ale to tylko raport z pokazu, może w pełnej wersji będzie inaczej. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 widzieliście handymana? czy tylko ja uważam, że jest tragiczny? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) Nie tylko ty. Ale zobaczymy jak bardzo zmieni się jego wygląd po nasilonej krytyce przelewającej się przez neta. Edytowane 10 września 2010 przez Gooral Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi