kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Zależy jak grasz, mi na hard zajęło koło 13h jak sie nie mylę albo nawet mniej 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Jaki jest czas przejścia tak pi razy drzwi ? Mi na Normalu z umiarkowanym szperaniem po kątach 11 godzin. 1 Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Jak dla mnie jedno z najwiekszych rozczarowań tego roku (zaraz za Tomb Raiderem ).Ta gra nie powinna nigdy powstać ,nie ma nic wspólnego z poprzednimi grami .Sa momenty klimatyczne ale potem tylko zbieranie masę rupieci ,kasy i masę ,masę strzelania.Zrobiono z tej gry kolejnego FPS ,a No i ten żałosny koniec gry ... 3 2 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Czy kupując grę w folii na aukcji w środku znajdę seasson pass? Jakie wydanie podsiada go w zestawie? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Była nalepka z info o season pass z tego co pamiętam. On miał być w wydaniach premierowych. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Jest już DLC: plik rozbity na dwie części, a całość waży niecałe 3GB. Był problem z pobieraniem przez season pass, ale twórcy naprawili w ciągu godziny. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Jest już wszystko co miało być, tak? To chyba czas wreszcie ograć. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Ostatni dodatek jest naprawdę udany. Wstęp ma świetny klimat i zapada w pamięci, natomiast reszta etapów jest dość mroczna i przypomina w pełni oryginalnego Bioshocka. Gameplay jest inny niż wcześniej, zdecydowanie mniej nastawiony na otwartą walkę, a bardziej na skradanie się. Szczerze mówiąc, to z racji pewnego plazmidu przypominał mi nieco etapy predatora w ostatnich Batmanach. Całość zajmuje spokojnie około 5-6 godzin na normalu i wnosi dużo do fabuły całej serii. Bardzo porządne DLC, zdecydowanie warte zakupu. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Season Pass stoi na Marketplace za 78 zł zdaje się. Czy jakość dodatków jest adekwatna do ceny? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Pierwszy Burial at the Sea to 2h gry było, druga część która wyszła teraz ponoć starcza na 6h i jest bardzo dobry. Jeszcze wyszło DLC gdzie jest jakaś horda ale jest słaby. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Dodatek z arenami, zasługuje na dosłowne miano dodatku, bo nie wnosi wiele ciekawego. Ot można postrzelać na nowych planszach w ramach trybu w rodzaju hordy, coś dla fanów systemu walki. Pierwsza część dodatku fabularnego była dobra, ale niezbyt długa, druga jak wspomniałem, już bardzo dobra i całkiem przyzwoitej długości. Burial at Sea jako całość stanowi tym samym wyjątkowo udane DLC. Co ważne, nie traktowałbym go jako uzupełnienia Infinite, a raczej jako element serii Bioshock jako całości. Tak więc to zakup szczególnie interesujący dla fanów klimatu Rapture i fabuły pierwszych dwóch części. Sam miałem season pass z pudełka, więc DLC ściągnąłbym niezależnie od ich jakości. Czy całość warta jest tych pieniędzy? Wprowadza nowe miejscówki, uzupełnia fabułę Bioshocków w Rapture i Columbii, BaS2 modyfikuje nawet nieco gameplay, a wszystko wystarczy na co najmniej 10 godzin (przejście BaS z lizaniem ścian + zaliczenie na szybko każdej areny bez wykonywania zadań i na normalu). Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 W takim razie zaczekam aż będzie przecena na Burial 2. Hordy i areny mnie nie bawią jeśli nie są spod szyldu GoW. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Ale Burial i tak wypada przejść jako całość. Natomiast tak, hordę spokojnie można olać. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Tak to sobie właśnie wyobrażałem. Tylko dodatki fabularne mnie interesują. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Nie ruszajcie Buriat At Sea bez zakończenia Bio 1. Serio, sam wstęp do BAS#2 to jedno wielkie streszczenie całego Bio1. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi