Gość donsterydo Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Mi się podoba. Może za wyjątkiem tej głowy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Jest bardzo oryginalny i swietnie pasuje do stylizacji, jaka Irrational Games stworzylo w Columbii. Nic do niego nie mam. Wrecz przeciwnie, uwazam, ze jest swietny. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Jak dla mnie extra... chociaż wolał bym by był bossem a nie powtarzającą się co chwila jednostką. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Zapewne będzie pojawiał się tak często, jak Big Daddy, czyli raczej Ci się nie znudzi. Nowy Bioshock zapowiada się naprawdę wspaniale, klimat całkiem odmienny, ale równocześnie jakże podobny do tego, który tak zachwycał w Rapture. Osobiście nie mogę sobie wyobrazić, żeby to mogło się nie udać, ale z tym hurra optymizmem jednak poczekam, przynajmniej do pierwszych, konkretnych filmików z gameplay'u. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Mi znudził się po spotkaniu wszystkich wersji. Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Wszystko fajnie tylko ten wydawca mi nie odpowiada. Ciekawe jak tym razem dadzą ciała. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rIqKQrC3NFA&feature=player_embedded Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) 10 minutowy gameplay: LINK Jezusmarian co tam się dzieje! Oskryptowane akcje są pierwszej próby. Ale to coś na końcu,skrzyżowanie wilkołaka, smoka i Big Daddyego to po prostu jeden wielki suchar. Reszta jest natomiast świetna. Mnie osobiście razi fakt, że w Columbii również używają mocy na wzór plazmidów. Tam też Adama znaleźli czy co? Ale olać ten odgrzewany element bo reszta to wysokich lotów gra akcji FPP. Edytowane 21 września 2010 przez Gooral Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Ja pierdzielę jaka masakra Szykuje się kop w głowę na miarę pierwszego Bioshocka Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) No właśnie nie byłbym taki pewien czy na miarę pierwszego Bioshocka. Bo on był wyjątkowy dzięki warstwie fabularnej a na drugim planie była oryginalnośc Rapture, ciekawe połączenie używania broni i plazmidów oraz złożone relacje Big Daddy-Little Sister. BI jest, jak filmik udowadnia, niesamowicie efektowny. Ale to nie świadczy o istnieniu fabuły wysokich lotów. A takowa będzie zawsze w Bioshocku najważniejsza. Inaczej żadna kolejna gra z tej serii nie będzie w stanie dobić nawet do 90% średnich z recenzji. Edytowane 21 września 2010 przez Gooral Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Gooral - wątpie. Przy takim natężeniu akcji i skryptów, dobrej grafice, fajnym klimacie i mieście oraz gameplayu zbliżonym do poprzednich bioshocków z kilkoma nowymi smaczkami, ta gra nie ma szans zejść poniżej 90%, nawet jakby fabuły nie miała w ogóle. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Wiem, wiem. Modern Warfare 2 się kłania. Gra bez jakiejkolwiek sensownej fabuły ale za to z tonami efektownych akcji i skryptów ma średnią 93% Oby takie gry były jak najrzadziej wysoko oceniane bo developerzy nabiorą ochoty do robienia większej ilości durnych sieczek bez ciekawego i rozbudowanego zaplecza fabularnego. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Gooral, nie wątp na razie w fabułę, skoro znamy jej tylko minimalny zarys. To jest Bioshock. Naprawde, nie dociera do mnie mysl, ze w Infinite mialaby byc slaba fabula. To jest az niemozliwe ;] Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Gry typowo rozrywkowe też muszą być, jak gram w Gearsy to nie oczekuję jakiejś rewelacyjnej fabuły, tylko solidnej akcji. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Gooral, nie wątp na razie w fabułę, skoro znamy jej tylko minimalny zarys. To jest Bioshock. Naprawde, nie dociera do mnie mysl, ze w Infinite mialaby byc slaba fabula. To jest az niemozliwe ;] Bioshock 2 miał średnich lotów fabułę. Wątpić więc mam podstawy Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 B2 to inny developer, więc nie ma co panikować. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Nie tyle inni ludzie co brak dużego wpływu na projekt Kena Levine. Bo to on jest odpowiedzialny za genialność Bioshocka pierwszego. Podobno ten Pan pracuje pełną parą przy Infinite więc jest nadzieja. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 No właśnie Infinite robi Irrational - firma Levine'a odpowiedzialna za pierwszego Bioshocka, B2 robiło 2K Marin i z tego co mi wiadomo, to Levine nie miał absolutnie nic wspólnego z tą grą. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Podobno był doradcą przy pracach nad Bioshockiem drugim. Choć ja oprócz kilku ciekawych momentów, motywu kierowania BD widzę w B2 głównie "copy and past" i raczej minimalny wpływ Levine'a. Edytowane 21 września 2010 przez Gooral Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 A mnie z kolei kompletnie nie porwał ten gameplay. Dalej nie pasuje mi design. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Mi sie baaardzo podoba, uwielbiam takie powietrzne klimaty, ale najbardziej podobali mi sie oprawcy, nie takie full psycho, ale raczrj normalnie zachowujący sie ludzie, tylko że coś im furia sie włącza w pewnych momentach : D czekam bardziej niż czekałem na Bioshock 2. Nigdy nie byłem fanem otoczki tej serii. Plus duży plus za taki pokaźny filmik, a nie krótki trailer z napisem "BIOSHOCK: Infinite" I jakieś przelatujące mewy czy coś Edytowane 21 września 2010 przez Pikol 1 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Na XBL pojawił się ten gameplay w HD oczywiście. Plik waży 450MB i osobom ze sprzętem audio na poziomie (jakieś firmowe ampli/zmachol plus podłogowe stereo za minimum pół kafla lub diy chociażby na STXach za 300zł) radzę się przygotowac na opad szczeny. Audio tego gameplay'u daje radę. Jak usłyszałem na moim sprzęcie ten spadający dzwon w akompaniamencie rozpadającego się budynku to po prostu się zachwyciłem. Audio w samej grze na bank będzie dorównywać jakością Dead Spaceowi czy Uncharted 2. Edytowane 22 września 2010 przez Gooral Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 I Klimacik jak można było się spodziewać na wysokim poziomie ! Inny niż w 1,2 ale dorównuje poprzednim częsciom Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 44 minutowy wywiad z Levinem: http://www.giantbomb.com/we-talk-to-ken-levine-about-bioshock-infinite/17-3261/ Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Wszystkie Bioshocki są epickie i dosłownie palą opony mózgowe ! Klimat bijący z zaprezentowanych widoków jest wprost nieziemski. Grafika lekko podciągnięta jakby, ale też o dziwo z pseudo otwartymi przestrzeniami radzi sobie silnik gry. Dużo akcji skryptowanych mnie zastanawia - niektórych nie wyobrażam sobie w praktyce, kiedy siada świeży gracz. W tej serii najbardziej podoba mi się aspekt polityczny tej produkcji, w szczególności wszechobecne przemycanie socjalizmu. Tutaj chociażby widzimy to w momencie, kiedy przemawiający wąsacz zwraca na nas uwagę i jego odznaka na klatce piersiowej na chwilę zamienia się z flagi USA na sierp i młot. Kocham takie smaczki ! Gra absolutnie rozpierdoli i co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Kwestia tylko tego, czy cała gra będzie wypełniona taką ilością skrpytów i epickich scen (no kurwa, akcja w barze i toast to coś pięknego !). Życzę jak najlepiej twórcom i czekam na więcej materiałów z gry, a najlepiej na sam tytuł! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi