sprite 1 783 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nowy filmik: http://www.joystiq.com/2011/03/11/bioshock-infinite-panel-at-pax-east-offers-a-taste-of-rail-based/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nie no grafikę to doj.ebali na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 wg mnie wygląda jeszcze lepiej niż B3, pewnie znowu filmik pochodzi z wersji z wypasionego pc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Nowy Bioshock bez Move'a: http://www.ppe.pl/news-6510-Nie_dla_Movea_w_Bioshock_Infinite.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Gameplay trailer http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-bioshock-infinite/714967 Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 B:I w 5 pytaniach i odpowiedziach Co raz bardziej przekonuję się do nowego Bio. Jeszcze ten Move i darmowa jedynka. No, no, chyba trzeba będzie wpisać kolejny tytuł do listy MUST HAVE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Heh, dla mnie ten Bioshock to pewniak po tym 10 minutowym gameplayu, który pokazali już w ubiegłym roku. Ciekawe, czy finalnie utrzymają takie tempo skryptowanych wydarzeń. A też z początku nie byłem przekonany do zmiany miejscówki z Rapture w podniebną Columbię. Tak obecnie myślę, że jest nawet większy potencjał na stworzenie nowego unikalnego świata gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Elizabeth troszkę zmienili design. Czy na lepsze to ciężko powiedzieć. Ken powiedział, że o ile w jedynce trafialiśmy do Rapture po masakrze, tak tutaj bierzemy czynny udział w tej schizie. Będzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4XYPgH_HFCU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ciekawie zapowiada się konflikt jak i jego strony. Bardzo interesuje mnie to miasto i to jak jedna strona konfliktu wyniszcza zwolenników drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Najgorsze jest to, że podobno na zamkniętych pokazach było nowe demo Bioshocka (na PC-ta), a pozostałym rzucili tylko krótki trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Niby wszytko pięknie, ładnie, ale idzie odczuć swego rodzaju niedosyt brakiem mrocznego klimatu podwodnego Rapture, jak i duetu BG+LS - oraz BS, jakże by inaczej. Nie byli/są niszowi. Tryskają wyrazistością. Nowy, przerośnięty gagatek na modłę Dudley'a ni jak nie ma startu do Big Daddyego. Szkoda stała się światu, że spuścizna fenomenalnego BS odchodzi w niepamięć. Nie będzie brakowało mrocznych scenerii w Infinite, jak i widowiskowych walk, czy ciekawych przeciwników, jednak wielu graczy darzy ogromnym sentymentem BD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A ja się ciesze że to nie będzie kolejna kalka tego co już było a zupełnie coś świeżego w odmiennej lekko formie i ma nadzieje że tym razem nad końcówką posiedzą trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie no jasne, lepiej dreptać w miejscu i ów sentyment do BD jeszcze bardziej rozdrabniać na dobre. Nie ma nic lepszego w naszej branży niż szukanie nowych doświadczeń, budowanie nowych światów. W dobie spuszczania się nad sequelami sequeli, każdy prawdziwy gracz powinien harczeć ze szczęścia na widok nowych, świeżych pomysłów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 BD jakoś mi nie brakuje. Ten komu to nie pasuje może przyVitać nową część na innym sprzęcie Śmiesznie jakby to "czerwoni" okazali się tymi "naprawdę" dobrymi w grze. To mogłoby być dosyć prawdopodobne bo przywódca miasta uważa, że to powinno być wykorzystywane do czegoś więcej niż tylko prezentacja potęgi USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Nie no jasne, lepiej dreptać w miejscu i ów sentyment do BD jeszcze bardziej rozdrabniać na dobre. Nie ma nic lepszego w naszej branży niż szukanie nowych doświadczeń, budowanie nowych światów. W dobie spuszczania się nad sequelami sequeli, każdy prawdziwy gracz powinien harczeć ze szczęścia na widok nowych, świeżych pomysłów. Z tego co było już wcześniej widac i to co się szykuję teraz, stwierdzam że łeb ma-ją nie od parady. Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dużo screenów. http://konsolowisko.pl/news/10556-bioshock-infinite-potezna-galeria Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Pierwsze 2 minuty z zamkniętego pokazu z E3 (nareszcie): http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-bioshock-infinite/716993 A za tydzień w GTTV pokaz całego dema (nareszcie). Już mnie ciarki przeszły ;p Edytowane 1 Lipca 2011 przez SłupekPL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) czy ktoś widział moją szczękę? gdzieś tu była na podłodze? to jest obłęd co zrobili z tą grą, i mam jeszcze ponad pół roku czekac na ta grę. :confused: Edytowane 1 Lipca 2011 przez Orzeszek87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Bedzie grubo. Pieknie ta gra wyglada. Bardzo ladna grafika i genialny design. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Wow , to się nazywa DESIGN . Absolutnie niepowtarzalny styl , ten tytuł mógłby być pokazywany w Akademiach Sztuk Pięknych heh . Co do gameplayu (tego poprzedniego)echh cudo , ale czego się spodziewać po twórcach SS 2 i Bioshock . Jaram się Edytowane 1 Lipca 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wygląda zajebiście, choć z tego co pamiętam, Koso na gamezilli wspominał, że pokaz odbywał się na piecu z podpiętym padem. W dłuższym pokazie liczę na jakąś akcję na zewnątrz. Bioshock Infinite to będzie GOTY 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Strasznie mi się nie podoba to, że teraz plasmidy mają "amunicję". Poza tym brak zastrzeżeń. Gra faktycznie prezentuje się fenomenalnie. Szkoda, że filmik taki krótki i praktycznie nic nie pokazuje. Trzeba czekać na to demko na GT, gdzie pewnie padną serwery od tego hype'u Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Tutaj była ta relacja Kosa z E3. http://www.gamezilla.pl/content/e3-bioshock-infinite-ma-wiecej-wspolnego-z-rollercoasterem-niz-mozna-by-sie-spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Za szybą to Handyman czy może blaszane ptaszysko latające za dziewczyną. Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi