dżar 166 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Za szybą to Handyman czy może blaszane ptaszysko latające za dziewczyną. Hmm... Songbird to ptaszystko się zwie, robiący SCREEEEEEEEEEEE big daddy tej części. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Za szybą to Handyman czy może blaszane ptaszysko latające za dziewczyną. Hmm... Songbird to ptaszystko się zwie, robiący SCREEEEEEEEEEEE big daddy tej części. Dzięki, nawet nie wiedziałem jak to się zowie Mam tylko nadzieję, że pozostanie tylko jeden SB, a nie cała masa fruwających nam nad głowami. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 W wywiadzie mówili,że ma być jeden który będzie całą grę za nami zasuwał. W sumie taka opcja mi pasuje, przypomina mi się nemesis z re3, to była napięta gra jak się wkręcił człowiek Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Też mam nadzieję, że będzie jeden. Taki patent w grach jest rzadko wykorzystywany, z jednym przeciwnikiem nieustępliwym, który nie daje spokoju przez całą grę (Dahaka, Nemesis, Pyramid Head). Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ciekawi mnie jak długo to miasto tak wytrzyma w chmurach. Rapture pewnie niedługo po B2 zardzewieje i "zatonie" na dobre, a w przypadku latającego miasta to niefajnie byłoby dostać z cegły w bańkę 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Promo 15 minutowego pokazu Bioshocka. ;] http://www.gametrailers.com/video/bioshock-infinite-gt-tv/717020 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Mi sie "nowa" elizabeth w ogole nie podoba ani z pyska ani z fryzury. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Robi się ciekawie. B2 mnie wynudził strasznie(jedyneczka genialna) i miałem w sumie olać ale po materiałach z E3 znowu złapałem zajawkę i może się skuszę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 A tak wygląda główny bohater. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 lipca 2011 Autor Opublikowano 7 lipca 2011 Na początku myślałem ,że to jakiś art z Drakiem z Uncharted...a tu główny bohater Infinite...wygląda w sam raz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 lipca 2011 Autor Opublikowano 7 lipca 2011 Na początku myślałem ,że to jakiś art z Drakiem z Uncharted...a tu główny bohater Infinite...wygląda w sam raz Huh? Oj (pipi)a taka była moja pierwsza myśl....:potter: Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 o ktorej naszego czasu startuje demo i gdzie mozna obejrzec? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 (edytowane) Jutro o 7 na gametrailers. Edytowane 7 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 To zaje.biście. Rano się wstanie i do śniadania obejrzy demko. Git. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Jest już demo http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/124?ch=1&sd=1_hd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Geniusz. Lidzie z Irrational mają niesamowite pomysły. Świetne wrażenie na mnie wywarła Columbia. Kolejna ich miejscówa, która przejdzie do historii gier wideo. I obok Big Daddiego postawią Songbirda w muzeum osobistości. Grafika nie robi takiego wrażenia, ale design jak najbardziej. Jest pięknie i pomysłowo. Wielka szkoda, że zagramy dopiero w 2012. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Grafika nie robi wrażenia? Zobacz jak rozległy jest teren, jak to wszystko płynnie chodzi. Rewelacyjnie wygląda miasto niżej, gdy Booker spada z wysokości. Ciekawi mnie też, jak dużą kontrolę mamy w jeździe na tym rollercoasterze bo momentami wyglądało to na mocno skryptowane. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) A według mnie to wygląda bardzo dobrze aż za dobrze graficznie jak na "nasze" konsole. I boję się, że to jest to o czym prędzej pisał Zwyrol, że to jest gameplay z pc. Anyłej klimacik, design i motywy urywają jajca, nie dziwię się, że gra wygrała E3. Ale będę się śmiał jak wariatowi (w sensie pozytywnym) Levinowi uda się stworzyć jeszcze lepszego i bardziej "porytego" Bioschocka niż jedynka. A widzę, że jest na to duża szansa. Obok Tomb Raidera mój 100% pewny pre order w 2012 ;] Aż nabrałem ochoty na dwójkę, wypadałoby w końcu ją zaliczyć heh. PS. Elizabeth jest boska ;p Edytowane 8 lipca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Tak pisał Koso, w relacji z E3, że to z PC-ta. I jeszcze ciekawostka - to kolejna gra, którą na E3 prezentuje się na pececie. O ile w zeszłych latach było to rzadkością, teraz jest coraz częstsze. Gra ma być pokazywana w jak najlepszym świetle i to edycja na PC zazwyczaj wygląda najlepiej, choć - znów w przeciwieństwie do poprzednich lat - twórcy już nie mówią, na jakiej platformie odbywa się pokaz... http://www.gamezilla.pl/content/e3-bioshock-infinite-ma-wiecej-wspolnego-z-rollercoasterem-niz-mozna-by-sie-spodziewac Niby tam są ikonki pada z Xboxa, tylko jaki problem podpiąć pada do kompa? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Grafika nie robi wrażenia? Zobacz jak rozległy jest teren, jak to wszystko płynnie chodzi. Owszem, wszystko pięknie i płynnie chodzi i jest bardzo szczegółowe, ale to design ryje beret Jak popatrze na twarz Elizabeth to wygląda jak śliczna laleczka, ale taki właśnie jest design Bioshocka. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Tak pisał Koso, w relacji z E3, że to z PC-ta. I jeszcze ciekawostka - to kolejna gra, którą na E3 prezentuje się na pececie. O ile w zeszłych latach było to rzadkością, teraz jest coraz częstsze. Gra ma być pokazywana w jak najlepszym świetle i to edycja na PC zazwyczaj wygląda najlepiej, choć - znów w przeciwieństwie do poprzednich lat - twórcy już nie mówią, na jakiej platformie odbywa się pokaz... http://www.gamezilla.pl/content/e3-bioshock-infinite-ma-wiecej-wspolnego-z-rollercoasterem-niz-mozna-by-sie-spodziewac Niby tam są ikonki pada z Xboxa, tylko jaki problem podpiąć pada do kompa? A to ch,ujce :confused: jeszcze bezwstydnie podpinają pady od konsol dla zmyłki... To już nie pierwszy raz, nie wiem wolę od razu wiedzieć jak wygląda/będzie wyglądać wersja w którą będę grał. Niż jarać się niepotrzebnie... i potem płakać. Edytowane 8 lipca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Przecież wiadomo, że będzie wyglądać świetnie - widać, że korzystają z najnowszych rewizji UE3, a co ten silnik potrafi na konsolach widać po Gears of War 3 + ryjący beret design. Cały ten klimat miażdży, panowie z IG to istni masters of Bioshock Mam nadzieję, że każdy kolejny będzie robiony tylko przez nich i aż strach pomyśleć jakie mogą mieć już pomysły na kolejne części. Dla takich gier człowiek gra. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Nie gralem nigdy na Piecu padem, ale czy po podpieciu pada od x-a do pceta w grze pojawiaja sie xboxowe ikony ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 To są developerzy, jak będą chcieli to będą się pokazywały ikonki z Wii 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi