Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Cenega wydaje chyba Bajoszoka, narazie nic nie ma oficjalnie podanego, ale obstawiam ze nie bedzie tłumaczone na POL woogle ew napisy do wersji PC a tak to bedzie olewka konsolek. takie gdybanie. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 no najlepiej jakby były napisy nie licz na to, cenega ma w (pipi)e konsolowców Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Wybacz MW3, ale w tym roku Bajoszok wygrał. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Tylko, że ta gra dopiero wyjdzie w drugim kwartale 2012. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Tylko, że ta gra dopiero wyjdzie w drugim kwartale 2012. Wiem, dopiero wtedy planowałem kupić MW3, jak opadnie kurz. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Ciekawy artykuł na jeszcze większego smaka ;] : http://technopolis.polityka.pl/2011/bioshock-infinite-inspiracje BioShock Infinite – inspiracje Edytowane 10 lipca 2011 przez SłupekPL 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Niezłe, a ja tylko dodam, że inspiracją dla tego rollercoastera był Metroid Prime Corruption. Tam w podobny sposób się przemieszczało. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Niezłe, a ja tylko dodam, że inspiracją dla tego rollercoastera był Metroid Prime Corruption. Tam w podobny sposób się przemieszczało. Wydaje mi się że był podobny patent jeszcze wcześniej. jak znajde to zarzuce. jakiś shooter wydaje mi się. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 A z innej beczki zwróciliście uwagę na moment w którym Eli próbuje uleczyć konia. I "otwiera ulicę z nadjeżdżającym samochodem" jaki film grają w kinach? Hehe nice, jestem ciekaw czy to tylko taki easter egg czy wskazówka do roku, "czegoś". W końcu to Bioshock kopalnia smaczków jakby ktoś przeoczył to link (chociaż ciężko tego nie zauważyć): http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/713953/bioshock-infinites-revenge-of-the-jedi-poster-nugget-from-the-net/ Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Niezłe, a ja tylko dodam, że inspiracją dla tego rollercoastera był Metroid Prime Corruption. Tam w podobny sposób się przemieszczało. Wydaje mi się że był podobny patent jeszcze wcześniej. jak znajde to zarzuce. jakiś shooter wydaje mi się. ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Niezłe, a ja tylko dodam, że inspiracją dla tego rollercoastera był Metroid Prime Corruption. Tam w podobny sposób się przemieszczało. Wydaje mi się że był podobny patent jeszcze wcześniej. jak znajde to zarzuce. jakiś shooter wydaje mi się. Dla mnie pierwsze skojarzenie to od razu Metroid. tutaj np jest to pokazane 2:55 Btw ciekawe jak w tej części zostaną wyjaśnione plazmidy i moce Elizabeth. W końcu ta zabawa w boga doprowadziła do degeneracji Rapture. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Elizabeth to pewnie mutant ze szkoły dr Xaviera Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Mnie hype na jedynkę ominął, dwójka nie jarała mnie już prawie zupełnie (plazmidy z dwóch rąk naraz i te wszystkie siostry itd. - moim zdaniem, przegięcie) więc B:I też na początku z miejsca odrzuciłem. Natrafiłem na hyperze na ten gameplay gdzie Booker spada coraz niżej... - MIAZGA. Nie wiem co prawda na ile to skrypt, a na ile rozgrywka, ale np. te pola i trawa gdzieś daleeeko na dole wygląda cudnie, potem to spowolnienie i kwiaty wokół nas i co chwilę zmiana tempa akcji, a oglądałem ledwie 1.5 minuty!!! Gra póki co mnie niszczy po całości, dobrze, że nie wychodzi w tym roku, bo za dużo już tego A takie pytanie mam do weteranów serii: czy 1 i 2 częśc robiły inne studia? I czy BioShock przez te parę lat się nie zestarzał za bardzo? Bo w jedynkę chętnie bym zagrał, są świetne ceny, ale nie wiem, w zanadrzu mam jeszcze parę gierek do nadrobienia Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) nie wiem czy już wiesz, ale jedynka będzie dodawana do Infinite za darmo (tylko na PS3) Edytowane 14 lipca 2011 przez alexx-1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 A takie pytanie mam do weteranów serii: czy 1 i 2 częśc robiły inne studia? I czy BioShock przez te parę lat się nie zestarzał za bardzo? Bo w jedynkę chętnie bym zagrał, są świetne ceny, ale nie wiem, w zanadrzu mam jeszcze parę gierek do nadrobienia Nie zestarzał się, to nadal absolutna czołówka najlepszych gier tej generacji. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 A takie pytanie mam do weteranów serii: czy 1 i 2 częśc robiły inne studia? I czy BioShock przez te parę lat się nie zestarzał za bardzo? Bo w jedynkę chętnie bym zagrał, są świetne ceny, ale nie wiem, w zanadrzu mam jeszcze parę gierek do nadrobienia Jedynke tworzyło Irrational Games, czyli to studio, które pracuje nad Infinite. Dwójkę robiło 2K Marin. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 (edytowane) "Te parę lat" - heh, dobre Nie przesadzajmy znowu, to TYLKO 4 lata, a nie jest to nie wiadomo jaki okres. BioShock mógłby bez problemu walczyć o miano najładniejszej gry z wychodzącymi teraz nowościami. Dla przykładu Modern Warfare zestarzało się bardzo, a to ten sam rocznik. Edytowane 15 lipca 2011 przez K@t Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Bioshock bardzo dużo nadrabia designem, więc wizualnie nadal prezentuje się dobrze. Chociaż przyznać trzeba, że Infinite znacznie podniesie poprzeczkę, co było widać na urywkach na GT TV, gdy pokazali obie gry. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 No to jak będzie jedynka dodawana do Infinita to 110% kupuję I mam też pytanie po części o Infinite, a po części o całą serię - czy B:I jest (będzie) powiązany fabularnie z poprzednimi częściami? I czy B2 jest prequelem do jedynki? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Bioshock 2 to sequel jedynki. Infinite wychodzi na to, że dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części, a czy będą w jakiś sposób powiązane? Nie wiadomo. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Infinite wychodzi na to, że dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części, a czy będą w jakiś sposób powiązane? Nie wiadomo. Albo raczej po, co też sugeruje pokazany ostatnio gameplay i easter egg, który był tu niedawno publikowany ;-) Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Chronologicznie przed. Columbia to 1920s a Rapture to 1940s. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Infinite wychodzi na to, że dzieje się przed wydarzeniami z pierwszej części, a czy będą w jakiś sposób powiązane? Nie wiadomo. Albo raczej po, co też sugeruje pokazany ostatnio gameplay i easter egg, który był tu niedawno publikowany ;-) Jaki easter egg? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Taki : http://imageshack.us/photo/my-images/199/infiniteo.jpg/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi