Gość Dr.Suess Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 ja sie nadal zastanawiam, jak ja bede ogarniał to co sie dzieje na ekranie. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Trailer miażdży , oby do lutego. 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Jaram się okrutnie, ciekawe czy fabuła będzie tak genialna jak w jedynce. PS. Do wersji na PS3 będzie dodawana pierwsza cześć, kto jest wydawcą w naszym kraju, bo może jedynka również otrzyma polskie napisy. 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 O (pipi) , preorder na songbirda złożony, niech sobie chłopaki z Irrational Games zarobią, bo bez wątpienia kroi się jedna z najlepszych gier ever. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Cenega jest wydawcą, na pewno jedynka nie będzie spolszczona. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 kawałek z trailera. Po obejrzeniu całości stwierdzam że jednak jest nadzieje dla gier. A myślałem że po obadaniu Arkham CIty sprzedam konsolę... 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) BioShock Infinite - ale także i BioShock1, Dishonored, Dues Ex, Journey, Beyond 2 Souls. Trochę mniej ale jednak Portal 1&2, Heavy Rain, The Last Of Us i MGS: Ground Zero. Tej "Nadziei" jest jednak całkiem nie mało ostatnimi laty;) Edytowane 22 października 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Swego czasu, przed premierą pierwszego Bioshocka byłem prawie psychofanem tej gry. W tym przypadku będzie chyba ponownie. Już zaznaczyłem lukę pieniężną w portfelu na luty : ) Oglądałem teraz trailer jeszcze raz, w HD i tak się zastanawiam czy konsole pociągną to w tak wybornej płynności. Edytowane 22 października 2012 przez Wiolku Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 O ile pamiętam to przy pierwszych zapowiedziach mówili, że na Columbie trafimy już po jej "upadku" społecznym/moralnym, w trakcie trwania całej tej rewolucji, czyli podobnie jak to było w Bio(1)/Rapture. A teraz niektóre sceny z tego nowego trailera oraz np. drugi screen pokazują, że będziemy mogli podziwiać Columbię jeszcze w czasie jej świetności. W sumie dobrze, fajnie będzie zobaczyć jak całe miasto popada w ruinę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 W upadku Columbii mamy uczestniczyć, a nie trafić po fakcie jak to było w Rapture. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Tylko ja mam wrażenie, że głos z Bookera z początku w roli narratora brzmi praktycznie tak samo jak McCaffrey z Max Payne'a? Co do samego trailera, oglądałem już z 50 razy i nie wierzę, że ta gra może w jakimkolwiek stopniu zawieść, do tego w porównaniu do poprzednich części starcia mocno zyskały na dynamice. Na przyszły rok jak dla mnie absolutny nr 1, czekam bardziej niż na The Last of Us i GOW Ascension. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Co do samego trailera, oglądałem już z 50 razy i nie wierzę, że ta gra może w jakimkolwiek stopniu zawieść, Może. W kwestii "fremejtu" i jakości tekstur. Zwłaszcza na ps3 ;/ Dotychczasowy gameplay jest wyswietlany na mocnym piecu. To fakt. Grafa BS1 i 2 wciąż może się podobać, ale tamte gry nigdy nie były tak widowiskowe, a przez to nie miały za bardzo gdzie ucierpieć. Nie chcę psioczyć, ale animacja postaci i przeciwników wygląda o wiele lepiej, lokacje rozleglejsze. Czy obecna generacja to pociągnie przynajmniej w 90% z tego co dane nam było dotąd zobaczyć? Wątpię. ;/ Może gdyby tytuł robił 1st Party Team od Sony byłbym spokojniejszy. Co jak co kupie pewnikiem. Konsole potrzebują takich tytułów jak właśnie BS1 i Infinite, Deus Ex, Dishonored, The Last Guardian, czy Cathrine i Beyond 2 Souls. Szczególnie dziś w czasach odmóżdzaczy w postaci wszelkich Codów, BFildów, czy innych Residentów. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 (edytowane) Gdzieś w tym temacie był link z wersji na PS3 i wyglądało to bardzo dobrze. http://www.viddler.com/v/6ab57c8e Edytowane 26 października 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Nie będzie multi, bardzo dobra wiadomość. Ken Levine potwierdził za pośrednictwem swojego Twittera, że w trzeciej odsłonie BioShock nie znajdziemy żadnego wieloosobowego trybu rozgrywki. Pierwotnie planowano wzbogacić grę o co najmnie dwie opcje sieciowe: Spec-Ops oraz coś na wzór produkcji z gatunku tower defense. Levine ostatecznie uciął łeb plotkom, według których w pracach nad multiplayerem Irrational Games miała wspierać kanadyjska firma Digital Extremes (które odpowiada za multi do BioShock 2). http://www.ppe.pl/news-19340-BioShock_Infinite_bez_trybu_wieloosobowego.html Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Przynajmniej wiemy, że jak zepsują grę, to nie przez skupienie się na niepotrzebnym multi Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Szanse na to są raczej niewielkie. Trudno będzie coś zepsuć, skoro premierę przesunęli prawie o rok by dopieszczać singla. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Takie pierdo.lenie. Długość developingu o niczym nie świadczy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Dlugosc dewelopingu nie gwarantuje zawodu lub jego braku. Zrezygnowali z multi, bo ostatecznie nie byli z niego zadowoleni ale pracowali nad nim i sporo czasu poszlo sie kochac. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 (edytowane) A tak to wygląda w praktyce: Edytowane 1 grudnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Mogli wrzucić Songbirda, albo Handymana. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 (edytowane) Kiepska ta okładka. Ale za to zawartość najwyższej próby. BS1 to wciąż mój nr1 na tej generacji konsol. Edytowane 1 grudnia 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Jest podana konkretna data premiery czy jeszcze nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi