Skocz do zawartości

Bioshock: Infinite

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja sie nadal zastanawiam, jak ja bede ogarniał to co sie dzieje na ekranie.

Opublikowano

Jaram się okrutnie, ciekawe czy fabuła będzie tak genialna jak w jedynce.

PS. Do wersji na PS3 będzie dodawana pierwsza cześć, kto jest wydawcą w naszym kraju, bo może jedynka również otrzyma polskie napisy.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

BioShock Infinite - ale także i BioShock1, Dishonored, Dues Ex, Journey, Beyond 2 Souls. Trochę mniej ale jednak Portal 1&2, Heavy Rain, The Last Of Us i MGS: Ground Zero. Tej "Nadziei" jest jednak całkiem nie mało ostatnimi laty;)

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano (edytowane)

Swego czasu, przed premierą pierwszego Bioshocka byłem prawie psychofanem tej gry. W tym przypadku będzie chyba ponownie. Już zaznaczyłem lukę pieniężną w portfelu na luty : )

Oglądałem teraz trailer jeszcze raz, w HD i tak się zastanawiam czy konsole pociągną to w tak wybornej płynności.

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano

530x650_41410.jpg

530x650_41411.jpg

530x650_41412.jpg

O ile pamiętam to przy pierwszych zapowiedziach mówili, że na Columbie trafimy już po jej "upadku" społecznym/moralnym, w trakcie trwania całej tej rewolucji, czyli podobnie jak to było w Bio(1)/Rapture. A teraz niektóre sceny z tego nowego trailera oraz np. drugi screen pokazują, że będziemy mogli podziwiać Columbię jeszcze w czasie jej świetności. W sumie dobrze, fajnie będzie zobaczyć jak całe miasto popada w ruinę.

Opublikowano

Tylko ja mam wrażenie, że głos z Bookera z początku w roli narratora brzmi praktycznie tak samo jak McCaffrey z Max Payne'a?

Co do samego trailera, oglądałem już z 50 razy i nie wierzę, że ta gra może w jakimkolwiek stopniu zawieść, do tego w porównaniu do poprzednich części starcia mocno zyskały na dynamice. Na przyszły rok jak dla mnie absolutny nr 1, czekam bardziej niż na The Last of Us i GOW Ascension.

Opublikowano

Co do samego trailera, oglądałem już z 50 razy i nie wierzę, że ta gra może w jakimkolwiek stopniu zawieść,

Może. W kwestii "fremejtu" i jakości tekstur. Zwłaszcza na ps3 ;/

Dotychczasowy gameplay jest wyswietlany na mocnym piecu. To fakt.

Grafa BS1 i 2 wciąż może się podobać, ale tamte gry nigdy nie były tak widowiskowe, a przez to nie miały za bardzo gdzie ucierpieć. Nie chcę psioczyć, ale animacja postaci i przeciwników wygląda o wiele lepiej, lokacje rozleglejsze. Czy obecna generacja to pociągnie przynajmniej w 90% z tego co dane nam było dotąd zobaczyć? Wątpię. ;/

Może gdyby tytuł robił 1st Party Team od Sony byłbym spokojniejszy.

Co jak co kupie pewnikiem. Konsole potrzebują takich tytułów jak właśnie BS1 i Infinite, Deus Ex, Dishonored, The Last Guardian, czy Cathrine i Beyond 2 Souls. Szczególnie dziś w czasach odmóżdzaczy w postaci wszelkich Codów, BFildów, czy innych Residentów.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie będzie multi, bardzo dobra wiadomość.

Ken Levine potwierdził za pośrednictwem swojego Twittera, że w trzeciej odsłonie BioShock nie znajdziemy żadnego wieloosobowego trybu rozgrywki. Pierwotnie planowano wzbogacić grę o co najmnie dwie opcje sieciowe: Spec-Ops oraz coś na wzór produkcji z gatunku tower defense. Levine ostatecznie uciął łeb plotkom, według których w pracach nad multiplayerem Irrational Games miała wspierać kanadyjska firma Digital Extremes (które odpowiada za multi do BioShock 2).

http://www.ppe.pl/news-19340-BioShock_Infinite_bez_trybu_wieloosobowego.html

Gość DonSterydo
Opublikowano

Przynajmniej wiemy, że jak zepsują grę, to nie przez skupienie się na niepotrzebnym multi ;)

Opublikowano (edytowane)

Kiepska ta okładka. Ale za to zawartość najwyższej próby. BS1 to wciąż mój nr1 na tej generacji konsol.

Edytowane przez nobodylikeyou