MaZZeo 14 242 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Biorąc pod uwagę co ta gra sobą prezentuje, to okładka jest tragicznie słaba. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 (edytowane) Stawiam zlewki w coli że Levine nie miał z nią nic wspólnego. Brakuje choćby Elizabeth, która jest kluczowa dla fabuły, t.j. duet Big Daddy i Little Sister był dla pierwszych BioShock'ów: Edytowane 1 grudnia 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Bo obie postaci były wizytówką pierwszego Bioshocka, no na pewno nie Jack. ;] Tutaj jednak sytuacja wydaje się być inna, oczywiście wszystko ma się kręcić wokół Elizabeth, ale i sam Booker nie będzie już takim nonamem, co widać po gameplayach i trailerach. Gość na bieżąco komentuje wydarzenia i widać, że to główny bohater, któremu poświęcono więcej uwagi. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 (edytowane) A tam. Wolałbym powtórkę w wykonaniu Songbirda i Elizabeth. 8) Ewentualnie.... Edytowane 1 grudnia 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 A mnie się podoba. Fajnie napisał Litwin25 w komentarzach na PPE - "Tak powinien wyglądać Dante z DMC ". Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Pierwszy Bioshock będzie dodawany tylko do wersji US. Szef Irrational Games, Ken Levine, podał do wiadomości, że dodatek w postaci wycieczki do Rapture dotyczy wyłącznie kopii Infinite sprzedawanych w USA. http://www.ppe.pl/news-19505-Liczycie_na_BioShock_w_zestawie_z_Infinite.html Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 to okładka jest tragicznie słaba. to prawda że jest beznadziejna i naćkana, ale na szczescie to tylko w usa, oni często dostają takie prostackie łopatologiczne okładki, u nas zwykle są bardziej klimatyczne (np jakiś minimalizm, który w usa sie nie sprzedaje wiec mają tam nasrane po pachy) Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Mi osobiście okładka się podoba Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Już się nie mogę doczekać, by zobaczyć ciąg dalszy tej walki. Btw ciekawe jak w grze rozwiną ten motyw z mocami Elizabeth i różnymi wymiarami, coś czuję, że jeszcze wrócimy do Rapture. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 btw okładki to ciekawostką jest to, że z tyłu będzie wizerunek pewnej cosplayerki z Rosji, którą zajarał się sam Levine: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Już się nie mogę doczekać, by zobaczyć ciąg dalszy tej walki. Btw ciekawe jak w grze rozwiną ten motyw z mocami Elizabeth i różnymi wymiarami, coś czuję, że jeszcze wrócimy do Rapture. Za pół roku się okaże, że gdzieś w Bioshock 1 był jakiś plakat albo coś nawiązujące do Infinity Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Premiera BioShock: Infinite... przełożona. Ale o niewiele, bo na 26 marca. BioShock Infinite delayed a month to March 2013 for "extra polish and bug fixing" BioShock Infinite has been delayed a month to March 2013, Irrational Games chief Ken Levine has announced. Levine told press at a preview event held this week and attended by Eurogamer (check out Jeffrey's hands-on preview) that the delay will allow for extra polish and big fixing. BioShock Infinite will now launch on 26th March 2013. It had been due out on 26th February. “When Rod Fergusson [former Gears of War franchise director at Epic Games] came on board we looked at the game,” Levine said. “He was there for about a month and he said, 'look, I've been looking at the schedule and looking at the game and frankly you could really benefit from another three or four more weeks for polish and bug fixing.' “We talked about it. I knew I'd probably get beat up in the press a little bit about it. But at the end of the day, if it's going to make a better game we're going to do it. “So the new date is March 26. That's my bad news.” http://www.eurogamer...-and-bug-fixing Edytowane 7 grudnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 What the fuck is going on, you know. Eh... Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Ciekawe co ch,ujowego dzieje się z Bioszokiem. Tym bardziej jak już wiadomo nie przesuwają gry z powodu multi ani GTAV. I've got bad feeling about this... No trudno płakać wielce nie będę, w marcu priorytetowo Kratos mnie przytuli i pocieszy. Edytowane 7 grudnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Ja bym na ich miejscu zatrudnił więcej ludzi na te 3-4 miesiące żeby zdążyć wydać to w lutym. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Mimo wszystko lepiej niech ją dopieszczą, nie chcę w dniu premiery patcha, bo coś tam się zjebało. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Dokładnie, wole już opóżnioną premiere, ale lepiej dopracowanego Bioshocka, niż powitalne patche i bugi. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Lol, wcześniej nie zauważyłem,a tam na dole jest kilka nowych screenów w dobrej jakości. Dobre przynajmniej tyle. ;] Wrzucam link, bo coś nie da się tego normalnie wkleić. http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-07-bioshock-infinite-screenshots Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Trochę się cieszę z tej obsuwy. Dopracują gierkę, a ja i tak będę miał w co grać. Już od stycznia zaczyna się ostra jazda z hiciorami (DMC, NNK, MGR, SC3, TR). Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Świetna była walka z Handymanem, widać, że będzie mocny jak Big Daddy. Aż strach myśleć co będzie w przypadku Songbirda. ;] Btw mimika Elizabeth niszczy. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Kolejny dowód ze gra nie będzie wyglądać jak ten fałszywy trailer z e3 2011. Infinite nie wygląda tak super jak się zapowiadał i po tylu kłopotach i przesunieciach nie oczekiwalbym hitu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Nie oczekiwalbys hitu? Ten trailer to prawie sama walka, w tym 15 minutowym gameplayu tez bylo kilka minut czystego mayhamu, bardzo podobnego z reszta. Co stanowi w tym trailerze z VGA ze gra nie bedzie tym na co sie zapowiadala na poczatku? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Bioshock jedynie na tym pierwszym 10 minutowym gameplayu z Gamescom 2010 wyglądał znacznie lepiej, gdzie wszystko jeszcze było mocno oskryptowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi