Andżej 2 268 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mam cicha nadzieje, ze wspomniane problemy podczas produkcji, odeszy w niepamiec i gra rozpedoli, tak jak dwojka a ZWŁASZCZA jedynka. Juz powoli musze zapasy trawy szykowac, bo to juz umnie rytulal, jesli chodzi o serie BS. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Grasz na fazie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A co w tym złego? Zwiększają się doznania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Zwlaszcza w takie sztuki, jak Bioshock. Mowa oczywiscie o trawie z trawnika, nie zadnych narkotykach Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dżizas, ale to ryje baniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2013 przez zaq123456 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Każdy trailer coraz lepszy. Chyba już na dobre zmienili wygląd Elizabeth, poprzednia prezentowała się lepiej bez tego warkocza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A to nie dzieję wcześniej przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na urywkach Booker ma już całkiem konkretne pukawki, a ona nadal tak wygląda (1:11). Columbia obok Limbo z nowego DMC zapowiada się na najbardziej wyjebany designersko świat w gierkach z tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Playtest: http://www.ps3site.pl/playtest-gralismy-w-bioshock-infinite-ps3/142839 Poniżej pierwsze 3 akapity: Dzisiaj, tj. 13 lutego 2013, miałem przyjemność zapoznać się wwarszawskiej siedzibie firmy Cenega z grywalnym buildem najnowszego Bioshocka, o podtytule Infinite.Nie chciałem sobie tworzyć w głowie konkretnych oczekiwań w stosunku dotego tytułu, więc zdecydowałem się nie oglądać żadnych trailerów i nieczytać newsów ani relacji z testów zachodnich redakcji. Niestety, pokazprowadzony przez Panią Ericę Denning (PR and MarketingManager - Export w firmie 2K Games) rozpoczął się właśnie od tego –pogadanki nt. historii serii i założeń fabularnych Infinite orazprezentacji 2 najświeższych trailerow. Muszę przyznać, że te ostatnierobią bardzo dobre wrażenie. Wycieczka do kolejnej utopii Jeśli jesteście ciekawi, co do powiedzenia na temat Bioshock: Infinite,a także m.in. Bioshocka na PS Vita oraz nowej generacji konsol miałaPani Erica, to jutro opublikujemy transkrypcję krótkiego wywiadu z nią.Teraz najwyższy już czas skupić się jednak na samej grze. Zacznę odkrótkiego omówienia wydarzeń stanowiących tło dla przygód niejakiego Bookera DeWitt. W świecie Infinite historia potoczyła się trochę inaczej niż w naszym, czego efektem jest powstanie w 1893 rokunajwiększego ówczesnego wynalazku ludzkości – latającego miastaColumbia. Twórca tej szalonej, ale jednak zrealizowanej idei nazywał sięComstock. Sam określał się jako prorok i osobaprzepełniona amerykańskim patriotyzmem. Mieszkańcom swojego miastazaoferował szereg nowoczesnych urządzeń, niedostępnych nigdzie indziejna ziemi ale w zamian oczekiwał posłuszeństwa, uznania go za głowę nowejreligii oraz uznawania tradycji amerykańskiej ponad wszystko. Na przełomie wieków w Chinach miało miejsce powstanie bokserów, wtrakcie którego wielu obywateli amerykańskich zostało wziętych doniewoli. Ojciec, bo tak nakazał się tytułować, Comstock uznał, że rząd USA niewystarczająco broni interesów swoich obywateli. Postanowił siłami prywatnej armii zdusić to powstanie i uratować rodaków. Niewiele później, bo w 1902 roku ogłosił secesję z Unii, którą określił jako zbyt mało amerykańską i odleciał wraz ze swoim miastem w nieznane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 2 część trailera a modern day icarus Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dłuższa wersja we wtorek, nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zero podjarki, czekam na pierwsze oceny do marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 U mnie wręcz przeciwnie, strasznie mnie te trailery nakręciły na Infinite Muszę zacząć odkładać złotówki, żeby na premierę wziąć. A przede mną jeszcze parę poziomów w Bioshock 2 i Minerva's Den. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ending Minerva Den > Ending BS2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No i jest zapowiadany trailer. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zwiastun jak zwykle konkretny, a tu jeszcze ponad 30 dni do premiery Często w tych zwiastunach pada tekst Bring us the girl, and wipe away the debt, czyżby znowu jakaś gra słowna związana z twistem fabularnym, niczym sławne w pierwszym Bioshocku "Would You Kindly" Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja bym bardziej się spodziewał tego, że główny bohater ma zwyczajnie jakiś dług i w ramach jego spłaty został wysłany do Columbii. Trochę za długie sformułowanie na taki bajer jak w pierwszym Bioshocku Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jest dokładnie tak, jak pisze estel - Booker ma u kogoś dług i w ramach jego spłaty ma odnaleźć Columbię i sprowadzić Elizabeth ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No powiem, że trailer zaciekawił mnie bardziej grą. Zresztą od początku zapowiedzi gry bylem jej ciekaw, ale najbardziej mnie ciekawi właśnie historia Columbii, Elizabeth i tego całego "ptaszka". Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Brak polskiej wersji, w ramach rekompensaty darmowy dostęp do Season Passa na DLC (wart wg wyliczeń Cenegi 80zł). BioShock: Infinite będzie dostępny w Polsce wyłącznie po angielsku i to na wszystkich platformach. To już niestety pewna, potwierdzona przez Cenegę informacja. Nie wszystko stracone dla graczy pecetowych - według naszych nieoficjalnych informacji zlokalizowana wersja PC jest gotowa, ale nie wiadomo, czy uda się ją zaimplementować po premierze. Zamiast polskiej wersji, rodzimi gracze dostaną za darmo... wszystkie dodatki do BioShock: Infinite. W premierowym, pudełkowym wydaniu otrzymamy Season Pass, co oznacza, że na rozszerzeniach sporo zaoszczędzimy (według wyliczeń Cenegi około 80 złotych). Miły gest. http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/08/bioshock-infinite-bez-polskiej-wersji-jezykowej Edytowane 22 Lutego 2013 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Całkiem spory wycinek gry. Od 5:30 do 22:30. Ta gierka rozpierdoli musk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nie oglądam, mam nadzieję, że postarali się z fabułą, bo tylko dla tego chcę w to zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Fabularnie to ten gameplay wiele nie zdradza, poza tym w jaki sposób Booker dostaje się do miasta. To raczej taki krótki przewodnik po fantastycznie zaprojektowanej Columbii gdy miasto tętni życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi