Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No a taka sprawa: odpaliłem sobie dwójkę z przeświadczeniem, że przecież musi mnie pozamiatać, bo uwielbiam ambitne i nieszablonowe gry i... się rozczarowałem trochę. Fajnie się lata po lokacjach itd. fajny klimat, ciekawe całe to otoczenie, postaci itd. ale bez rewelacji. Ogólnie jednak bardzo mnie interesuje i wydaje mi się ciekawe to wszystko co w Infinite - postacie i ich projekty, ideologie, ogólnie wszystko, ale mam obawy, czy wywalać 2stówki i czasem żeby znów się nie zawieść. A jak pisałem - naprawdę szukam takich nieszablonowych pozycji jak np. Infnite z założenia. Co wy na to, brać? Jesli od 2jki zaczales przygode z seria to gorzej wybrac nie mogles. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 pobraliście season passa ?, ja wklepałem kod ale nic jeszcze nie ma do zassania dziwne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja mam podobne pytanie: dostał już ktoś kod na pobranie pierwszego Bioshocka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No a taka sprawa: odpaliłem sobie dwójkę z przeświadczeniem, że przecież musi mnie pozamiatać, bo uwielbiam ambitne i nieszablonowe gry i... się rozczarowałem trochę. Fajnie się lata po lokacjach itd. fajny klimat, ciekawe całe to otoczenie, postaci itd. ale bez rewelacji. Ogólnie jednak bardzo mnie interesuje i wydaje mi się ciekawe to wszystko co w Infinite - postacie i ich projekty, ideologie, ogólnie wszystko, ale mam obawy, czy wywalać 2stówki i czasem żeby znów się nie zawieść. A jak pisałem - naprawdę szukam takich nieszablonowych pozycji jak np. Infnite z założenia. Co wy na to, brać? Jesli od 2jki zaczales przygode z seria to gorzej wybrac nie mogles. To Sony wybrało za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @AemSeryjnie, nie rób sobie krzywdy i weź przestań grać w "dwójkę" tylko zakup pierwszą część i dopiero zobaczysz geniusz tej produkcji. Bioshock 2, tak, można w niego pograć, ale nie jako zaczęcie przygody z tą serią. ;| Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 pobraliście season passa ?, ja wklepałem kod ale nic jeszcze nie ma do zassania dziwne ;/ Nie mam jeszcze gry, ale domyślam się, że SP pojawi się w sklepie dopiero wraz z jutrzejszą aktualizacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Panie kurierze - szybciej, szybciej! Recka w nowym PE jeszcze bardziej podkręca hype. Zaraz wybuchnę! Duża galeria porównawcza PC/Xbox360/PS3. Na konsolach nie ma tej super ostrości z PC, ale mi konsolowa oprawa w zupełności wystarczy. http://www.eurogamer.pl/articles/2013-03-26-bioshock-infinite-galeria-porownawcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @estel, przeglądam sobie audiologi i chyba znalazłem odpowiedź na moce elizabeth.Audiolog letuce, cytuję"What makes the girl diffrent? I suspect it has less to do with what she is, and rather more with what she is not. A small part of her remains from where she came. It would seem the universe does not like its peas mixed with its porridge"Czyli wychodzi na to, że swoje moce posiada przez bycie w dwóch równoległych światach jednocześnie. W jednym tylko palec, a w drugim reszta. I przez to może się przemieszczać.Dowiedziałem się jeszcze, że rodzeństwo Letuce, to tak naprawdę ta sama osoba. W jednym świecie urodziła się jako chłopak, a w innym jako dziewczynka, oboje byli fizykami i dzięki eksperymentom udało im się połączyć ich światy i mogli się spotkać, tak właśnie zaczęły się podróże. Dlatego też tak perfekcyjnie się zgrywają i kończą zdania za siebie, bo tak naprawdę są tą samą osobą Kurdeeee, czekam na gamesfaq, aż ktoś zrobi spis wszystkich audiologów, bo mnie roznosi na myśl o tym, że w tych 4 które przegapiłem może byc jakaś istotna informacja xD W ogóle z 1/3 audiologów nabiera zupełnie innego sensu po przejściu gry. To co wydawało sie jakimś tam bełkotem, bądź było kompletnie niejasne wreszcie coś znaczy! Ba, jak się ktoś postara to może nawet rozkiminić fabułę przed zakońćzeniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 PS3 vs PChttp://n4g.com/news/1216610/bioshock-infinite-ps3-vs-pc-hd-comparisonNiemcy nawet mają dubbing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja pierd@ole. Dostaliśmy tytuł, który najprawdopodobniej będzie walczył o miano gry generacji, a oni farmazonią o grafice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 @Dahaka O Letuce'ach wiedziałem. Domyśliłem się podczas gry Natomiast patrząc przez pryzmat tego audiologa to może rzeczywiście masz rację. W sumie było pokazane na jednym filmiku, że ten jej palec został w prawowitym świecie Bookera. Good catch! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 w Season pass są 3 DLC jak zwykle czy dają cos innego? nie wiem czy mi się podoba pomysł dołaczania fabuły do tej gry w postaci rozszerzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Także wklepałem Season Pass, a tu nic. Mam nadzieję, że nie zmarnowałem tego kodu. Edytowane 26 Marca 2013 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Przecież ten kod będzie dopiero działał jak pojawi się pierwsze dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ok przy Season Pass w sklepie jest pokazane, że zakupione. Z tego co wiem z przepustką pobiera się z poziomu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wpadają wam trofea? U mnie są popsute i tylko jedno wpadło na początku Gierka super, Elżbieta faktycznie genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Eh pośliniłem się bo to coś świeżego, podobnie jak genialna jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 motyw z Amazing grace wymiata ;], świetna gra 6h za mną jutro zwiedzam to miasto dalej, season pass juz wklepałem i w kupionych mam odznaczone więc wszystko gładko poszło. Ciekawe czy dlc będzie z perspektywy innych mieszkańców miasta heheh Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Też macie tyle osobnych save'ów z gry? Ja po 8h grania mam ich 25 :O Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak jest z fabula? Skonczylem tylko jedynke, nic nie strace bez grania w dwojke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Zastanawiam się nad wersją X360 vs PS3.Na PS3 od strony oświetlenia wygląda jakby ładniej ale za to siwo a jak z animacją, klatkami nie kuleje wersja na PS3 ? Edytowane 27 Marca 2013 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Bierz na co Ci wygodniej / taniej. Gram na PS3 i nie mam czasu na przyglądaniu się teksturom, Columbia po prostu zachwyca. Jak jest z fabula? Skonczylem tylko jedynke, nic nie strace bez grania w dwojke? Jestem w tej samej sytuacji i nie czuję bym coś tracił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Wersja na PS3 śmiga równo. Nie widziałem jeszcze klatkowania. Inna sprawa jeżeli chodzi o tekstury. Odstają od dzisiejszych standardów, zwłaszcza jeżeli jest się po God Of War Ascension. Ale wynagradza to wielkość miejscówek, design i szybkość ich wczytywania (bez wcześniejszej instalacji na HDD!) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak jest z fabula? Skonczylem tylko jedynke, nic nie strace bez grania w dwojke? Nie tracisz a zyskujesz bo dwójka ssie Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ta latarnia na poczatku to nie jest przypadkiem latarnia z bio1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi