Kazuun 221 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) http://www.nbcnews.com/video/in-game/51521218/#51521218 Wywiad z Levine na temat BioShocka. Głównie o kreacji gry i jak on osobiście to odbiera. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mówi także o DLC, że będzie listem miłosnym do fanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Kończąc hype związany z grą wrzucę jeno jeszcze wywiad z rodzeństwem Lutece. http://www.gametrailers.com/videos/reypx9/bioshock-infinite-lutece-interview Cream? Or Sugar? Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Miracle of Sound Dream of the Sky http://www.escapistmagazine.com/videos/view/miracle-of-sound/7155-Dream-of-the-Sky-BioShock-Infinite Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Infinite nie wymaga zadnej instalacji na dysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Infinite nie wymaga zadnej instalacji na dysk? Nie wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Recka artbooka z Bioshock Infinite Book Review: The Art of BioShock Infinite Submitted by Teoh Yi Chie on April 9, 2013 - 10:52am A lot of games these days have pretty weird characters. BioShock is one of them with its own kind of weirdness, especially the characters. This is a large 184-page hardcover concept artbook published by Dark Horse. The concept art features the environment, characters, weapons and other props such as propaganda posters. I like the environment art for the floating city of Columbia. It's beautiful yet mysterious. There's plenty of character art, that of Elizabeth, Booker, Songbird and many of the grotesque and mechanical enemies, Heavy Hitters It makes you wonder about the twisted minds of those in Columbia who created these monstrous beings. They have included quite a bit of discarded art that couldn't make it to the game as well. The art is accompanied by some commentary and annotated handwritten text. No much. If you've not played the game, it's quite impossible to know what the game is about by looking at the art. It's a nice companion video game artbook, but overall, I felt the art is not as refine as Deco Devolution: The Art of BioShock 2, but this is also sort of a different title. A Kindle edition for this is also available. You can check out the preview pages on Amazon. The Art of BioShock Infinite is available at Amazon (US | CA | UK | DE | FR | IT | ES | JP | CN) and Book Depository (US | UK) Visit Amazon to check out more reviews. If you buy from any links on the blog, I get a little commission that helps me get more art books to feature. This book is available at:Amazon.com | Amazon.ca | Amazon.co.uk | Amazon.de | Amazon.fr | Amazon.it | Amazon.es | Amazon.co.jp | Amazon.cn | Bookdepository.com | Bookdepository.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tylko GTA V moze pokonac Infinite w walce o tytul GOTY 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Te pięć butelek i dodatki do "pancerza" z DLC pojawiają się za każdym razem gdy zaczynam od nowa grę czy tylko raz i koniec(wiem, że głupie pytanie)? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Za każdym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jaką mieliście strategię na Lady Comstock ? Ja strzelałem do niej ze snajperki z jak najwyższych miejsc i nie marnowałem amunicji na miniony. No, chyba że chciałem ją zwabić trochę bliżej to jednego ubijałem aby tylko na chwilę ją unieruchomić gdy przywoływała go do życia. I tak w wszystkich trzech starciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Zależy w którym starciu, strzelałem głównie w łeb ze snajperki, oprócz walki w banku którą przeszedłem grając na pałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza
KaszaPL 0 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jaką mieliście strategię na Lady Comstock ? Ja strzelałem do niej ze snajperki z jak najwyższych miejsc i nie marnowałem amunicji na miniony. No, chyba że chciałem ją zwabić trochę bliżej to jednego ubijałem aby tylko na chwilę ją unieruchomić gdy przywoływała go do życia. I tak w wszystkich trzech starciach. Przechodząc gre na 1999 Mode , patent ze snajperką nie wypala najlepszym o dziwo sposobem okazał się vigor Charge (ulepszony w momencie uderzenia powoduje wybuch) i części garderoby zwiększające obrażenia zadane Sky Hook w tym jedno nie pamiętam nazwy dające obrażenia ogniem tym sposobem nawet na 1999 Mode walka trwa nie dłużej niż 1 min Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ^ - Burning Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 1 starcie to masakra bez szarży trwało ze 45 minut, ale gdy się nie śpieszysz to ona w końcu staję w miejscu i dostaję strzały w banku to doszło do tego że już nie miała trupów do ożywienia i znów 45 min jak nie lepiej za 3 razem już miałem szarże więc poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 W końcu zabrałem się za 1999 mode, w co najlepiej zainwestować te 5 infuzji? Tarcza czy HP? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Moim zdaniem wybór jest tylko jeden - Shield. Dzięki regenerującemu się paskowi możemy przyjąć parę strzałów - np. podczas wychylenia się zza zasłon - które w przypadku straty HP mogły by się okazać śmiertelnymi (szczególnie na pierwszych etapach gry). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jestem na monument island, jak narazie nie zginąłem ani razu, pewnie szybko to się zmieni;) Rozdzielam infuzje po równo na hp i tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Świetnie, drugie przejście i 77 voxophonów <_< znalezionych. Będę musiał przejść trzeci raz, tym razem na 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mi w 2gim podejściu brakowało 3 teleskopów, teraz za 3im razem na samym początku gry znalazły się dwa brakujące:) tylko z ostatnim może być już trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Oplaca sie gre atakowac od razu na hardzie? Jest trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Spokojnie możesz grać, sam za 1szym razem zacząłem na normal i było łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Bierz trudny,grało się w sam raz a zazwyczaj biorę normal,w sumie to nie powinno brać się niższego poziomu niż hard xD ta gra jest wtedy łatwa i robi się nudna Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Strona artystyczna w tej grze to :O Elizabeth jest bardzo intrygujaca postacia i fabula bardzo wciaga. Po wykorzystaniu Season Passa nic sie nie dodaje do listy pobierania? Nawet jeden kilkabajtowy plik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jakieś moce chyba się dostaje, a DLC w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi