stoodio 2 074 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Ja tam ją załatwiłem normalnie - po prostu ustrzeliłem z flinty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Ja tam ją załatwiłem normalnie - po prostu ustrzeliłem z flinty. Ja nie miałem kasy i totalnie brak ammo. Nieksończony respawn przeciwników też nie pomagał. Nie dałem rady do niej podejść. No ale z 'barankiem' walka trwała 45 sekund Obecnie robie ribbony z pierwszego dodatku. Nie wiem co sobie myśleli twórcy gdy tworzyli te wyzwania. Jeżeli, przykładowo, popełnimy błąd w 14 z 15 wyzwań, to aby ponownie móc powtórzyć zadanie, musimy przejść pood początku 14 fal. Debilizm Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Z którymi wyzwaniami masz problem? Te ostatnie są zazwyczaj banalne, ale fakt - słabo, że trzeba powtarzać wszystkie pozostałe, chcąc ponownie podejść do np. 11 czy 13. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Problemu nie ma tylko chęci odbeira mi granie od pierwszej fali. Dla rozluźnienia zarzuciłem Blood Dragon za 17 zeta z PSS i to była najlepsza inwestycja w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 (edytowane) Takie coś znalazłem w internetach. Bardzo fajnie wyjaśnione, dla osób które nie ogarniają nowego Bioshocka. Edytowane 22 listopada 2013 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 30 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2013 Słabe to Burial at Sea, zarówno gameplayowo jak i stylistycznie. Rapture w tym dodatku nie przeraża i nie fascynuje (z małymi wyjątkami) jak to miało miejsce w dwóch pierwszych odsłonach. Jest łatwo, prosto, a nawet prostacko. W B:Infinite strzelankowy charakter rozgrywki mi nie przeszkadzał (większa różnorodność we wszystkim), tutaj grało mi się bez większych emocji. Lokacje w większości przypadków jakieś takie bez wyrazu i graficznie chyba jest gorzej niż w podstawce. Ale dla samej końcówki warto było zagrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 2 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2013 Witam. Czy Bioshock Infinite wyszedł na konsole w wersji PL? Z napisami? czy tylko ANG? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2013 Niestety (stety?) gra nie była lokalizowana - w sprzedaży znajdziesz jedynie wersję angielską. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 2 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2013 A wie ktoś czy będzie GOTY czy brać normalną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2013 Powiem ci tak, pewnie za jakiś czas wyjdzie edycja z DLCekami, ale po pierwsze jeszcze nie pojawił się ostatni fabularny dodatek, po drugie natomiast długo im zeszło wydanie 1 i 2 z dodatkami. Także możesz śmiało brać podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2013 Na Ultimie nadal schodzi wersja z Seasson Pass'em umożliwiająca m.in. darmowe ściągnięcie 2-częściowego dodatku fabularnego. BioShock Infinite + Season Pass(PS3) Kategoria: PlayStation 3 » GryWydawca: 2K GamesIlość graczy: 1Klasyfikacja PEGI: Wersja językowa: angielskaDostępność: Zwykle w 24 godz. DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ DO KOSZYKA Cena: 169.99 zł Twoja cena: 109.90 zł oszczędzasz 60.09 zł! Z kolei edycja "BioShock Ultimate Rapture Edition" zawierająca cz. 1, 2 oraz wszystkie dodatkowe fabularne DLC jest do wyhaczenia za zaledwie 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 30 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2013 Na Amerykanskim PS + gra jest dostepna za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2013 U nas też ma chyba być c'nie? No ale z dodatkami w postaci SP? Cóż nie każdy ma Plusa oraz/ lub kręcą go cyfrowe nośnik miast płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 9 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2014 (edytowane) Pytanko: czy w trofeum "1999 mode nie kupując nic z Dollar Vending Machine", chodzi tylko o ten "sklep" czy z pozostałych też nic nie można kupić? (czyli ulepszenia Vigorów i broni) Edytowane 9 stycznia 2014 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 9 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2014 Tak chodzi tylko o sklep (Dollar Bill), nie można nic z niego kupować. Bronie i vigory można ulepszać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2014 Wiadomo coś o dacie wypuszczenia ostatniego DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Wczoraj skonczylem Bioshock:Infinite i to jedna z najlepszych gier w jakie mialem przyjemnosc zagrac..tematyka bardzo mi podpasowala ( miks Incepcji, Terminatora i Donnie Darko ), porazily mnie miiejscówki i świetny gameplay. Na gre roku glosowalem na TLOU(w Gta nie gralem), ale dzis bym sie zastanowil dobrzee.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 Zagraj w BioShock 1. Trzeba było najpierw skończyć jedynkę. Hard of course. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 Gralem w jedynkę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 A skończyłes????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 no skonczylem, ale co to ma do rzeczy? chodzi Ci ze jedynka jest fantastyczna a Infinite juz beee? jasne ze jedynka jest super, ja tylko napisalem ze tematyka Infinite duzo bardziej mi podpasowala i w tym swietle nawet na pierwsza czesc mozna patrzec inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Jako pierwszy skończyłem Infinite, po nim Bioshock 1 i Bioshock 2 jako ostatni. Najbardziej podobają mi się 1 i 2 razem. Infinite jakiś inny klimat ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2014 Spoko, chodziło tylko o właściwe podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 17 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2014 Jako pierwszy skończyłem Infinite No i zepsułeś sobie wrażenia z samej końcówki Jeśli chodzi o sam gameplay to najbardziej podszedł mi Infinite ze względu na uproszczony system (czyli mniej przerw w samym graniu ale za to mniej kombinowania i strategii- co kto lubi), nie ma milionów toniców i zastanawiania się który by tu użyć, Vigory jakby "wyraźniejsze" no i przede wszystkim brak hackowania dla mnie na +. Sam klimat jednak w jedynce najlepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2014 Straszne rzeczy czytam. Wszystkie uproszczenia i zrobienie z dobrej gry słabego klona CoD-a = zmiany na plus. Branżo, kwo wadis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi