Banny 2 656 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 tej, jestem na tak smutnych studiach, ze zaczne palic jeszcze szybciej (((( <rozpacz> Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 A z tym rozumieniem co było głupie to chodziło mi o stylizowanie sie na romantyka, a nie o fajki chociaż w sumie to i to to porównywalna głupota. Palenie jednak uzaleznia Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Mam kumpla co tak właśnie jak Oran chce się ubierać ubiera, cyknę fotę jego fita i wkleję. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Czyli jak sie ubiera? Jeansy i marynarka? łał, emezing Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) No ja tak chce właśnie. Nikt nie mówi, że ma być emejzing, tylko dobrze mi w marynarkach to chce w tym chodzić. edit: bo całe życie w różnego rodzaju bluzach itp i już mnie one w(pipi)iają. Edytowane 2 listopada 2010 przez Oran Cytuj
iJames 8 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 To sobie sweter załóż. Marynarkę to może mój 50-letni tata nosić i nosi. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Bo młody facet nie może ubrać sportowej marynarki? marynarki są kul i na pewno nie są przeznaczona wyłącznie dla twojego starego Dorośnij <_< No ja tak chce właśnie. Nikt nie mówi, że ma być emejzing, tylko dobrze mi w marynarkach to chce w tym chodzić. Znaczy, ze nie ma w tym nic nadzwyczajnego, a marynarka na pewno wygląda lepiej niż bluza z kapturem Edytowane 2 listopada 2010 przez gekon Cytuj
iJames 8 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Bo młody facet nie może ubrać sportowej marynarki? Dorośnij <_< Ej, a co masz na myśli mówiąc sportowej? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) lużna, casulaowa, nie od komunii marynarka, a marynarka to różnica. Wszystko zależy od kroju i materiału. Edytowane 2 listopada 2010 przez gekon Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) A jakieś t-shirty z napisami to fajny pomysł do marynarki, czy jednak passe i bieda? Też pytanko z jakiego materiału najlepiej brać, w sensie takim, że te 'odświętne' są zdecydowanie z czego innego niż jak to Gekon określił te sportowe. Jakieś rady w tym kierunku? No i jak na allegro jakieś używki poszukam albo w lumpeksie to nie będzie siara, że starą marynarkę noszę? Bo chyba jak już marynarkę nosić to tylko nówkę co nie? Czy już przesadzam? edit: taka fajna? http://www.sklep.francoferuzzi.pl/p765-.htm To jest chyba taka właśnie luzacka, czy jednak się mylę znowu? Edytowane 2 listopada 2010 przez Oran Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 jak to Gekon określił te sportowe Nie gekon określił tylko tak sie to nazywa. No to co tu podałeś to mniej więcej to, z tym, że naj(pipi)owsza z (pipi)owszych. Szukaj tak jak ci banny mowi, z metką slim, bo te szersze to są dla dziadków albo ludzi otyłych. Osobiście podobaja mi się zary, np ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-sales/11038/14747/GREY%2BCOVER%2BBLAZER A tutaj taki styl na Ibisza - marynara + bluza z kapturem http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-sales/11038/10081/Faux-suede%2Bblazer%2Bwith%2Bremovable%2Binner No ale możesz iśc do h%m i wyłapać coś do 200 zeta. Nie bierz z allegro, bo marynarke trzeba dobrać do sylwetki a nie kupić na oko. W lumpach możesz poszukać, ale wątpie zeby coś sensownego było, co najwyżej coś takiego jak podałeś w linku Cytuj
Qra 160 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 gekon te dwie z twoich linków to bardziej kurtki, niż marynarki, sam mam podobną Oran, rozglądaj się raczej za szarymi, ewentualnie granatowymi, bo możesz je połączyć z brązowymi butami. Przejdź się do h&m, zdaje się że tam mają tylko casualowe , zobacz też zarę, idź nawet do np. vistuli czy royal collection, nie musisz tam od razu kupować, poproś tylko obsługę żeby ci doradziła i pokazała jakieś fajne modele. Albo weź jakąś koleżankę co mniej więcej czai bazę i ci powie, czy wyglądasz spoko, czy po dziadkowemu. Cytuj
iJames 8 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 [ Osobiście podobaja mi się zary, np ta: http://www.zara.com/...BCOVER%2BBLAZER A tutaj taki styl na Ibisza - marynara + bluza z kapturem http://www.zara.com/...movable%2Binner Dobre Gekon, dobre. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Dobry fit z marynarką. Edytowane 3 listopada 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj
Qra 160 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 marynarka spoko, tylko spodnie boot cut : / a fit jako całość nie powala Cytuj
iJames 8 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Nie podoba mi się. Spodnie do pieca, marynarka do pieca. T-shirt ma dobry, chciałbym taki. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 (pipi)owe spodnie, nie pasujace do nich buty i za duza marynarka. Ogolnie wies. Ale t-shirt faktycznie daje rade. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 co jest zaje.bistego w zwykłeś białej podkoszulce? proszę o podpowiedzi Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Nic, po prostu nie zrozumiałeś żartu Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Mam iść jutro na urodziny znajomej do wynajętego lokalu. Sprawa jest taka, iż obowiązuje stylistyka w barwach czarny-biały-różowy. Chodzi o to ostatnie, bo wiadomo ma być elegancko, więc czarny garnitur to oczywistość, ale nie wiem co z tym różowym. :-/ Rozowa chusta w kieszonce? Krawat? Pomóżcie byle nie wyszło gejowsko Cytuj
Gość Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) Jesli zalozysz krawat tego samego koloru, co butonierka to osobiscie przyjade, zeby cie utylizowac. Poszukaj czegos takiego: Tylko prosze kurwa nie zolty jak Ukyo. edit: Poszukaj czegos moze w "slim", teraz bardzo na topie. http://www.next.co.uk/g492274s2#764778g49 Edytowane 10 października 2013 przez Gość Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Sory, ze znowu sie d(pipi)m akurat do Twojego posta, gdzieś czytałem, że noszenie butonierki pod kolor krawata jest fee i sie wyglada jak kelner. Mi się nie podoba takie coś, ale ofkoz jak kto woli A co różowego to zależy co tam masz. Ja osobiście mam jedną wizytową koszulę, hhmm.. łososiową i wg mnie jest ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi