RIVEL88PL 2 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Więc tak. Posiadam monitorek Samsunga 23 cale. Obraz żyleta, ale... w Pokoju wydaje się dość mały, więc pomyślałem żeby go zawiesić na ścianie. Tym bardziej że stolik pod niego ma 40 cm wysokości. Co o tym sądzicie ? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) powiesić - sam mam tak z moim 32" i jest git @edit: co do stwierdzenia kolegi niżej - listwa maskująca i zero problemów z kablami Edytowane 16 sierpnia 2010 przez maciekww28 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Przecież jak powiesisz to obraz będzie się wydawał jeszcze mniejszy O_o Ja jestem zagorzałym przeciwnikiem wieszania tvków na ścianie. Raz, że obraz wydaje się właśnie być dalej niż rzeczywiście jest, dwa, że jest problem ze schowaniem kabli i trzy- w razie jakiegoś przemeblowania czy ewentualnych problemów ze sprzętem może być ciężko ze zdejmowaniem/przestawianiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi