Skocz do zawartości

Ratchet & Clank: Wszyscy za Jednego

balon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli w ogóle będzie singiel.(chyba, że już zapowiedzieli ?) W każdym razie na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale trailer jest na prawdę dobry i może być ciekawie.

Opublikowano

Jak dla mnie może być, choć nie da się ukryć, że to wciąż ta sama formuła. Ale tutaj zawsze pierwsze skrzypce gra świetny, pokręcony design poziomów i różnorodność przeciwników. Brakowało tego w serii (choć był jeszcze całkiem udany Gladiator), ale równie dobrze mogli to wrzucić już do Crack in Time jako tryb online'u i tyle.

Opublikowano

Dla mnie akurat coop to świetna wiadomość. Nigdy za mało gier tego typu. Trailer bardzo dobry. Szykuje się ciężki rok 2010 i początek 2011 jeśli chodzi o gry ;)

Opublikowano (edytowane)

Bardzo ciekawy pomysł (ja chcę zagrać Nefariousem!), ale jeśli tryb dla pojedynczego gracza nie zostanie sensownie rozwiązany lub go po prostu nie będzie, to boję się o to, że gra nie sprzeda się nadzwyczaj dobrze.

Szykuje się ciężki rok 2010 i początek 2011 jeśli chodzi o gry ;)

Tego Ratcheta zapowiedziano dopiero na jesień 2011.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Dziwne tylko jest to, że Resistance 3 był tylko teaser, zero jakiegoś kodu z gry, więc pewno wersja bardzo wczesna, czyli co Insomaniacy wydadzą w 2011 r dwie swoje gry blisko siebie ? (Bo w takim układzie Res 3 zapewne wyjdzie wrzesień - grudzień).

Opublikowano

@Di Ja jeszcze chciałbym zagrać Lawrencem i usłyszeć jak Nefarious drze się na niego "Lawrenceeeeeeee!!!" :D

To ja gram Ratchetem, jeszcze jedna osoba i mamy komplet :thumbsup:

Nareszcie jakieś ciekawe informacje, tylko szkoda że trzeba czekać ponad rok.

Opublikowano

ja mam nadzieję,że gra dalej będzie posiadać bardzo ciekawy tryb single player z fabułą.

Bo po trailerze skłaniam się raczej,że to będzie taki sonowy odpowiednik gier z serii Lego :/

Opublikowano

Nefarious kolesiem Ratcheta? Kiedy go w końcu zabiją??? Singiel będzie na pewno i zakładam, że w niektórych momentach trzeba będzie się przełączać między postaciami. To wyjdzie. Insomniacowi zawsze wychodzi...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ratchet & Clank: All 4 One Gameplay Walkthrough HD

Ta gierka w multi będzie po prostu wymiatać :thumbsup:

No nie da się ukryć, jak dla mnie granie w cztery osoby będzie miodne. Na tym filmiku nie było jakichś trudniejszych momentów, mam nadzieje że w pełnej wersji nie zabraknie takich akcji.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...