balon 5 323 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam tylko nadzieje, że samemu będzie się fajnie grało. Jeżeli chodzi o platformówki to jestem do bólu konserwatywny i nie lubię grać w nie multi (vide LBP). Jednak każdego Rycha łyknąłem bez popity, więc i na tego bardzo czekam. PS mam nadzieje, że załapie się do lokalizacji 2.0 i pierwszy raz z własnej woli wybiorę dubbing PL w grze od Sony. Bo co jak co, ale Polacy bajkowe klimaty dubbingować potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ta gra pojawi się tylko na PSN? Fajny zwiastun, dla fanów pozycja obowiązkowa. Sądzę, że ten 4 osobowy co-op, to będzie masa frajdy i miodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ta gra pojawi się tylko na PSN? Fajny zwiastun, dla fanów pozycja obowiązkowa. Sądzę, że ten 4 osobowy co-op, to będzie masa frajdy i miodu. Jak na PSN? Przecież to będzie nowa, pełnoprawna część ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Po tym zwiastunie średnio mi się podoba. Szczerze mówiąc wolałbym nową część bez tego uderzenia bezpośrednio w multi czy co-op'a. Design jest całkiem niezły ale nie postawił mnie na nogi jak choćby podczas pierwszych materiałów z Tools of Destruction. Wstrzymam się jednak do czasu wersji demo, bo Insomniac to mistrzowie w swoim fachu... Edytowane 1 Lutego 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ta gra pojawi się tylko na PSN? Fajny zwiastun, dla fanów pozycja obowiązkowa. Sądzę, że ten 4 osobowy co-op, to będzie masa frajdy i miodu. Jak na PSN? Przecież to będzie nowa, pełnoprawna część ;] To po co na końcu trailera to logo PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Bo zapewne pojawi się jakieś DLC ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Równie dobrze dali to logo dlatego, że to Ratchet z dużym naciskiem na online. W sumie nie byłoby takie głupie, żeby tego typu grę wydać tylko w e-dystrybucji. Edytowane 2 Lutego 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nowe screeny: http://www.ppe.pl/news-6239-Ratchet_i_spolka_zlapani_na_walce_z_bossem.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Design lokacji na pewno zrobi swoje. Pod tym względem Insomniac zawsze wychodziło obronna ręką. Tylko czy mi się wydaje czy Ratchet jest jakiś taki miśkowaty ? Trzeba przyznać, że oprawa na tych fotkach prezentuje się kapitalnie. Edytowane 7 Marca 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na pewno nie na drugiej fotce. W ogóle mam jakieś takie wrażenie że Ratchet wygląda tu gorzej niż w QfB, gdzie wg mnie robił największe wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Szkoda, że ten Ratchet stawia na rozgrywkę wieloosobową, a to znaczy, że gra na pewno nie będzie już taka jak Tools of Destruction czy Crack in Time. Tym razem pewnie nie będzie dryfowania w przestrzeni tylko akcja na jednej planecie. W ogóle to Ratchet & Clank mogłoby dobrze sprawdzić się w roli sandboxa. Już Crack in Time pokazało, że są ku temu perspektywy. Edytowane 8 Marca 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ratchet i spółka w 3D: http://www.joystiq.com/2011/03/13/ratchet-and-clank-all-4-one-features-3d/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Story trailer http://www.ps3site.pl/ratchet-clank-all-4-one-i-fabularny-trailer/66907/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nowy gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 imo, gra chodzi strasznie wolno. ale zabawa w 4 osoby moze byc dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kompletnie to do mnie nie przemawia. Już wolałbym tradycyjną formułę serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 imo, gra chodzi strasznie wolno. ale zabawa w 4 osoby moze byc dobra. Jeżeli będzie wyższy poziom trudności niż na dotychczasowych filmikach to będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nowe screeny http://www.ps3site.pl/kolorki-tryskajace-graczom-w-twarz/68750/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aejMDSFyKI4 Jak dla mnie tytuł obowiązkowy, tylko że premiera nie powinna być w czwartym kwartale tego roku (za dużo innych hitów wychodzi w tym czasie). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ta gierka w co-opie w 4 jest wprost idealna Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mnie przykładowo co-op wali, więc pytnaie jak w to będize sie grało samemu? Jara mnie ta seria od zawsze (w sume jak każdy dobry platformer), ale przy tej serii boję się o to, czy nie będzie za mało Ratchata w Ratchecie. Druga kwestia, która mnie trochę nurtuje to lokalizacja, jest to EX tak samo jak RES, ale z tego co pamiętam nie spotkałem się na razie czy te dwa tytuły INSM będą objęte lokalizacjami 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Druga kwestia, która mnie trochę nurtuje to lokalizacja, jest to EX tak samo jak RES, ale z tego co pamiętam nie spotkałem się na razie czy te dwa tytuły INSM będą objęte lokalizacjami 2.0? Oba tytuły na 100% pojawią się w polskiej wersji językowej (wystarczy poszukać sobie oficjalnych polskich newsów od SCEPu). Ratchet nawet będzie miał polski podtytuł: "4 za jednego", o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Premiera najnowszego Ratchet'a odbędzie się 18 października. A tak wygląda okładka (przynajmniej amerykańska; niestety nie tak stylowa jak od R3): GameInformer Edytowane 20 Maja 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nowy filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Rozgrywka z E3 czyli pogoń i starcie z "King Kongiem" http://www.gamersyde.com/stream_ratchet_clank_all_4_one_e3_gameplay-21347_en.html Zabawa na pewno będzie przednia, fajnie się prezentuje jazda tym stateczkiem i skręcanie poprzez przechylenie. Już widzę te walki o śrubki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi