Square 8 505 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Prezentacja kilku broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Singleplayer w nowym Ratchecie. http://www.gametrailers.com/video/campaign-walkthrough-ratchet/718488?type=flv Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Szkoda, że Insomniac obrało taką formułę gry. Niestety ale z każdym kolejnym materiałem All4One traci w moich oczach. Niby jest ten pokręcony design poziomów ale naprawdę powinni dać coś takiego tylko jako tryb multi o nowy Ratchet niech będzie taki jaki był zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 <br />Szkoda, że Insomniac obrało taką formułę gry. Niestety ale z każdym kolejnym materiałem All4One traci w moich oczach. Niby jest ten pokręcony design poziomów ale naprawdę powinni dać coś takiego tylko jako tryb multi o nowy Ratchet niech będzie taki jaki był zawsze.<br /><br /><br /><br /> dokładnie i jam mam takie odczucia. gdzieś nie czuć tego klimatu, tego 'pixarowego' polotu. mapy widać, że są przystosowane do grania w multi (szerokie, mało skomplikowane tuby). imo szykuje się niewypałek jak przy R&C Gladiator na PS2 - czyli nadal ok gra ale będąca daleko z tyłu za najlepszymi częściami serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tym razem postawili na multi i tyle. A już miałem nadzieję, że nowy Ratchet będzie takim cukierkowym sandboksem... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 [gamescom 2011] Ratchet i jego kompania prężą muskuły! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Świetny filmik Pozostaje czekać na jakieś demko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Prezentacja 4 kolejnych broni. http://www.youtube.com/watch?v=QwcU7aERdos&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 2 pytania. Ta gra jest tylko pudelkowa? Ta gra bedzie obslugiwac Move? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) 2 pytania. Ta gra jest tylko pudelkowa? Ta gra bedzie obslugiwac Move? Ad.1. Na razie Rachet jest zapowiedziany tylko w wersji pudełkowej i nic nie wskazuje na to, żeby miałby być dostępny na PSS. Choć z iF2 było podobnie, a już na premierę był dostępny w PSS. Zobaczymy jak będzie z Res3, jeśli też będzie od razu do kupienia przez cyfrową dystrybucję, to znaczy że tym bardziej Ratchet. Edit: Chociaż tak sobie myślę, że żaden Ratchet (oprócz QfB, ale to była gra stworzona typowo pod PSN) nie jest dostępny na PSS więc raczej i w tym przypadku nie ma szans na kupno przez składki . Ad.2. Nie. Z dodatkowych 'ficzerów' to tylko 3D. Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wiecie, że dla plusowicz'ów jest dostępna beta multiplayer (będzie dostępna do 4.10)?! Jakoś dziwne, że Sony/Insomniac się tym nie chwaliło. Niech ktoś sprawdzi (bo ja niestety nie mam) i opisze wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 grałem chwile żeby tylko sprawdzić... żeby coś więcej napisać musiałbym pograć dłużej ale na chwilę obecną to jest to fajny dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Pojawił się zwiastun prezentujący rozgrywkę dla jednego gracza. Przyznam szczerze, że jak widziałem grę dla czterech osób to niezbyt mi się to podobało ale ten trailer pokazuje naprawdę świetny design i wykonanie poziomów. Kupię All$One jak stanieje do 70 zeta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Jeśli ktoś chce ściągnąć betę (z amerykańskiego sklepiku) to niech wejdzie tutaj: http://www.ratchetan...k.com/index.htm , wybierze amerykańską flagę i kliknie w "Click here for beta access". Wyświetli Wam się kod do wpisania w PSS US. Edytowane 21 Września 2011 przez SzczurekPB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Grał ktoś z was w tą betę ? Jak wrażenia ? Mi przy wczytywaniu 1 rozgrywki zawiesiło konsolę, a że bardzo nie lubię jak coś męczy moją staruszkę to drugi raz już nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ja zagrałem na obu z dostępnych mapek - nie jest źle ale nie umiem się przyzwyczaić do faktu,że z pełnoprawnej i rozbudowanej gry single player, robią wg mnie taką ładną i beztroską party game Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No mi się też to w ogóle nie podoba, o bym się mylił ale chyba jedna z ostatnich dużych serii platformowych (i to też nie do końca), ginie na naszych oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4OWpjfULN8c Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) @Neox uprzedziłeś mnie o parę sekund . Co do aktorów podkładających głos: Wojciech Malajkat (Ratchet), Jerzy Kryszak (Clank), Robert Tondera (Kapitan Qwark), Mirosław Wieprzewski (Doktor Nefarious) Jak Ratchet i Qwark jeszcze ujdzie, to głos Clanka w ogóle mi nie pasuje do tego co znaliśmy z poprzednich części. Edytowane 30 Września 2011 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Faktycznie, Clank to jest jakieś nieporozumienie. Jednak glosy angielskie są milion razy lepsze, sorry Winnetou. Edytowane 30 Września 2011 przez Faranell Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wersja w naszym rodzimym jezyku bardzo mi sie podoba, zreszta w takich projektach (Shrek, Ice Age, Auta itp.) mamy za(pipi)iste doswiadczenie, wiec bedzie pełen profesjonalizm. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ratchet i Quark wypadają wyśmienicie, kompletnie za to nie pasuje głos aktora pod postać małego, zarozumiałego i zabawnego Clanka. Ten głos jest po prostu zbyt dojrzały jak na charakter tej postaci i zamiast zabawnie i ciekawie wypada raczej komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A jednak najnowszy Ratchet też będzie dostępny na premierę w PSN. Potwierdza to październikowa aktualizacja Plusa, w której All 4 One będzie dostępny jako Full Game Trial, czyli sama pełna wersja też musi być. To kto jest chętny na składkę ^_^ . Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jestem mniej więcej w połowie gry i jak fan Ratcheta nie jestem zawiedziony. :-) Gram w pojedynkę, gdyż serwery jeszcze nie działają i pomimo innego ustawienia kamery oraz kilku zmian w rozgrywce (np. rola Clanka w walce, który teraz posługuje się wszystkimi dostępnymi giwerami), rozgrywka sprawia dużo frajdy. Na plus zaliczyć można naprawdę sporo - szeroki wachlarz dostępnych giwer i gadżetów, fragmenty, w których trzeba współpracować z innymi graczami (w singlu robotę odwala na za nas AI kompana), walki z bossami oraz polonizacja, gdyż dubbing wyszedł naprawdę świetnie! W każdym razie jednak widać, iż szkielet rozgrywki powstał z myślą o kooperacji (fragmenty gameplayu nastawione na współprace, łączone ataki etc.), mimo to klimat serii został zachowany i pojedynczy gracz też będzie się przednio bawił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi