ping 9 048 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Ściągnąłem z półki kurzącą się Kaśkę i zrobiłem wszystkie złotka na hardzie, trudno było ale nie jest to niemożliwe. Ktoś celuje w platynkę? Zastanawiam się, czy przypadkiem się do niej nie przyłożyć, zostało mi sześć pucharków. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Może ja.... na pewno drugie przejście zrobię na hard, na razie idę na normal bo szybciej chcialem zobaczyć zakończenie W sumie już niedlugo, bo chyba jestem przy końcu Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Pojawiły się już pre-ordery europejskich wersji Catherine. Cena 35 funtów, aczkolwiek nie ma póki co żadnych szczegółów dotyczących zawartości edycji. Premiera (wstępnie) 9 grudnia. 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2011 Dzięki za info, trzeba będzie przeglądać sieć bo sam rozważam kupno wersji europejskiej tylko wpierw chciałbym wiedzieć czy nie będzie jakiejś edycji specjalnej i co też w niej będzie. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Jak edycja limitowana europejska będzie się różnić od amerykańskiej to być może się skuszę również na to wydanie. Narazie czekam, aż japonce uruchomią pre-order'a na figurkę "Katarzynki"... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) No i skończyłem pierwsze podejście. Dostałem zakończenie chyba najlepsze możliwe dla Katherine, bardzo fajne i takiego się spodziwalem Robię teraz drugie podejście też na szybko na normal, żeby tam gdzie nie mam złota je nabić. Tutaj musze zauważyć, że np grając na normal jak ma się złoto za dany level to można zrobić Skip do następnego Po tym przejściu zacznę grę na Hard... Aha i jako tako new game+ nie ma z opcji w menu, ale jak się zrobi new game to zachowane są wszelkie statystyki z poprzednich rozgrywek, oraz muzyczki w jukeboxie. Szkoda troszkę, bo spodziewałem się jakiegoś theatre do przeglądania filmikow itp itd. EDIT ODNOŚNIE POSTA WYŻEJ: Play-Asia? Edytowane 16 sierpnia 2011 przez sakiu Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Zacznij robić złoto na hardzie, oszczędzisz sobie czasu jeśli zamierzasz platynować grę . Przez ostatni tydzień-półtorej męczyłem się z dwoma ostatnimi wieżami trybu babel. Było makabrycznie, po pracy siadałem i siedziałem do 2-3 rano jak prawdziwy nerd ale udało się. Zostały mi tylko trzy trofea za rapunzela (to będzie chyba banał w porównaniu do reszty) i zdobędę platynkę. Nie myślałem, że mi się to uda. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez ping Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/3872-Catherine Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 A jednak się da. Jestem bardzo mile zaskoczony i chętnie bym wyplatynował grę po raz drugi . Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Około ~70h (niektóre poziomy musiałem masterować po kilka godzin). Cytuj
miłośnik_sztuki 0 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Pytanie: Catherine wymaga FW 3.60 a ja mam 3.55. Czy zaktualizuję z amerykańskiej gry na konsoli EU ? FW amerykańskie współgra z europejskim bo inaczej sobie nie pogram bo neta mam tylko w telefonie. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 A jednak się da. Jestem bardzo mile zaskoczony i chętnie bym wyplatynował grę po raz drugi . Gratuluje!!! Też mam zamiar przysiąść przy tej grze i ją zplatynować... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Hehe spoko Ping, Normal był tak łatwy za drugim razem, że na jednym posiedzeniu zrobiłem 4 brakujące złota, więc dużo czasu nie zainwestowałem. Teraz robię na hard... pierwszy stage'a już za mną Jedno co mnie zastanawia to odnośnie wyborów i jak one wpływają na rozgrywkę... W drugim podejściu brałem odpowiedzi tak, że jestem prawie przy końcu paska czerwonego, a Vincet w dniu 6 czy 7 i tak zadeklarował, że chce być z Katherine wtf Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Jedyne na co wpływają wybory to zakończenie. Niestety gra nie ma czegoś takiego jak rozgałęzienia fabularne . Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Nom wczoraj zrobiłem drugie zakończenie i widać lekką niespójność tego co mówi w dialogach, a zakończeniem. Ale wybaczam PS: zakończenie lord of the night skosiło mnie z sofy Cytuj
miłośnik_sztuki 0 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Odpowiedzieliście na 20 smsów? - mi wychodzi 19 i nie mogę wbić trofea. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Ja wbiłem bez problemu... musisz odpowiadać na wszystkie smsy, i w niektórych przypadkach tak, że Katherine albo Catherine ci odpiszą i znowu możesz odpisać Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 10 września 2011 Autor Opublikowano 10 września 2011 Pojawił się już pre-order europejskiej edycji Catherine na Amazon.uk: http://www.amazon.co.uk/Deep-Silver-Catherine-PS3/dp/B005GDEN3Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315648044&sr=8-1 Cena całkiem fajna, ale wstrzymam się, może będzie jakaś fajna edycja specjalna. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Ja wbiłem bez problemu... musisz odpowiadać na wszystkie smsy, i w niektórych przypadkach tak, że Katherine albo Catherine ci odpiszą i znowu możesz odpisać Dokładnie, trzeba wybierać odpowiednie opcje dialogowe, żeby wiadomości się ciągnęły dalej. Najlepiej skorzystać z jakiegoś opisu. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Pojawił się już pre-order europejskiej edycji Catherine na Amazon.uk: http://www.amazon.co...15648044&sr=8-1 Cena całkiem fajna, ale wstrzymam się, może będzie jakaś fajna edycja specjalna. Cena fajniutka, ale ja poczekam, i a nóż zaskoczą nas inną kolekcjonerką, niż tą jakiej jestem posiadaczem... Cytuj
miłośnik_sztuki 0 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Kto przeszedł 4 planszę w babel - axis mundi w catherine w wersji ntsc ? coś tam nie gra - po trzech minutach klocki zapadają się szybciej niż spadają nowe wtf ? Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 19 października 2011 Autor Opublikowano 19 października 2011 Jak podało Index Corp. ,Catherine sprzedało się w ilości 500 tys sztuk na całym świecie: http://www.siliconera.com/2011/10/19/catherine-is-a-big-hit-for-index-with-500000-copies-sold-worldwide/ Nic tylko pogratulować tak dobrego wyniku i życzyć równie dobrych wyników przy następnych tytułach od Atlus. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Z jakiego sklepu najbardziej sie oplaca sciagnac sobie Catherine ? Amazon ma tanio ale oni nie wysylaja gier do polski z tego co kojarze Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Videogamesplus.ca możesz sprawdzić i jeśli dobrze kojarzę nazwę to estarland. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi