Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Ściągnąłem z półki kurzącą się Kaśkę i zrobiłem wszystkie złotka na hardzie, trudno było ale nie jest to niemożliwe. Ktoś celuje w platynkę? Zastanawiam się, czy przypadkiem się do niej nie przyłożyć, zostało mi sześć pucharków.
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Może ja.... na pewno drugie przejście zrobię na hard, na razie idę na normal bo szybciej chcialem zobaczyć zakończenie W sumie już niedlugo, bo chyba jestem przy końcu
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Pojawiły się już pre-ordery europejskich wersji Catherine. Cena 35 funtów, aczkolwiek nie ma póki co żadnych szczegółów dotyczących zawartości edycji. Premiera (wstępnie) 9 grudnia.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Autor Dzięki za info, trzeba będzie przeglądać sieć bo sam rozważam kupno wersji europejskiej tylko wpierw chciałbym wiedzieć czy nie będzie jakiejś edycji specjalnej i co też w niej będzie.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Jak edycja limitowana europejska będzie się różnić od amerykańskiej to być może się skuszę również na to wydanie. Narazie czekam, aż japonce uruchomią pre-order'a na figurkę "Katarzynki"...
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l No i skończyłem pierwsze podejście. Dostałem zakończenie chyba najlepsze możliwe dla Katherine, bardzo fajne i takiego się spodziwalem Robię teraz drugie podejście też na szybko na normal, żeby tam gdzie nie mam złota je nabić. Tutaj musze zauważyć, że np grając na normal jak ma się złoto za dany level to można zrobić Skip do następnego Po tym przejściu zacznę grę na Hard... Aha i jako tako new game+ nie ma z opcji w menu, ale jak się zrobi new game to zachowane są wszelkie statystyki z poprzednich rozgrywek, oraz muzyczki w jukeboxie. Szkoda troszkę, bo spodziewałem się jakiegoś theatre do przeglądania filmikow itp itd. EDIT ODNOŚNIE POSTA WYŻEJ: Play-Asia? Edytowane 16 sierpnia 201113 l przez sakiu
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Zacznij robić złoto na hardzie, oszczędzisz sobie czasu jeśli zamierzasz platynować grę . Przez ostatni tydzień-półtorej męczyłem się z dwoma ostatnimi wieżami trybu babel. Było makabrycznie, po pracy siadałem i siedziałem do 2-3 rano jak prawdziwy nerd ale udało się. Zostały mi tylko trzy trofea za rapunzela (to będzie chyba banał w porównaniu do reszty) i zdobędę platynkę. Nie myślałem, że mi się to uda. Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez ping
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/3872-Catherine
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l A jednak się da. Jestem bardzo mile zaskoczony i chętnie bym wyplatynował grę po raz drugi .
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Pytanie: Catherine wymaga FW 3.60 a ja mam 3.55. Czy zaktualizuję z amerykańskiej gry na konsoli EU ? FW amerykańskie współgra z europejskim bo inaczej sobie nie pogram bo neta mam tylko w telefonie.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l A jednak się da. Jestem bardzo mile zaskoczony i chętnie bym wyplatynował grę po raz drugi . Gratuluje!!! Też mam zamiar przysiąść przy tej grze i ją zplatynować...
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Hehe spoko Ping, Normal był tak łatwy za drugim razem, że na jednym posiedzeniu zrobiłem 4 brakujące złota, więc dużo czasu nie zainwestowałem. Teraz robię na hard... pierwszy stage'a już za mną Jedno co mnie zastanawia to odnośnie wyborów i jak one wpływają na rozgrywkę... W drugim podejściu brałem odpowiedzi tak, że jestem prawie przy końcu paska czerwonego, a Vincet w dniu 6 czy 7 i tak zadeklarował, że chce być z Katherine wtf
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Jedyne na co wpływają wybory to zakończenie. Niestety gra nie ma czegoś takiego jak rozgałęzienia fabularne .
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l Nom wczoraj zrobiłem drugie zakończenie i widać lekką niespójność tego co mówi w dialogach, a zakończeniem. Ale wybaczam PS: zakończenie lord of the night skosiło mnie z sofy
Opublikowano 6 września 201113 l Odpowiedzieliście na 20 smsów? - mi wychodzi 19 i nie mogę wbić trofea.
Opublikowano 10 września 201113 l Ja wbiłem bez problemu... musisz odpowiadać na wszystkie smsy, i w niektórych przypadkach tak, że Katherine albo Catherine ci odpiszą i znowu możesz odpisać
Opublikowano 10 września 201113 l Autor Pojawił się już pre-order europejskiej edycji Catherine na Amazon.uk: http://www.amazon.co.uk/Deep-Silver-Catherine-PS3/dp/B005GDEN3Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315648044&sr=8-1 Cena całkiem fajna, ale wstrzymam się, może będzie jakaś fajna edycja specjalna.
Opublikowano 10 września 201113 l Ja wbiłem bez problemu... musisz odpowiadać na wszystkie smsy, i w niektórych przypadkach tak, że Katherine albo Catherine ci odpiszą i znowu możesz odpisać Dokładnie, trzeba wybierać odpowiednie opcje dialogowe, żeby wiadomości się ciągnęły dalej. Najlepiej skorzystać z jakiegoś opisu.
Opublikowano 10 września 201113 l Pojawił się już pre-order europejskiej edycji Catherine na Amazon.uk: http://www.amazon.co...15648044&sr=8-1 Cena całkiem fajna, ale wstrzymam się, może będzie jakaś fajna edycja specjalna. Cena fajniutka, ale ja poczekam, i a nóż zaskoczą nas inną kolekcjonerką, niż tą jakiej jestem posiadaczem...
Opublikowano 3 października 201113 l Kto przeszedł 4 planszę w babel - axis mundi w catherine w wersji ntsc ? coś tam nie gra - po trzech minutach klocki zapadają się szybciej niż spadają nowe wtf ?
Opublikowano 19 października 201113 l Autor Jak podało Index Corp. ,Catherine sprzedało się w ilości 500 tys sztuk na całym świecie: http://www.siliconera.com/2011/10/19/catherine-is-a-big-hit-for-index-with-500000-copies-sold-worldwide/ Nic tylko pogratulować tak dobrego wyniku i życzyć równie dobrych wyników przy następnych tytułach od Atlus.
Opublikowano 25 października 201113 l Z jakiego sklepu najbardziej sie oplaca sciagnac sobie Catherine ? Amazon ma tanio ale oni nie wysylaja gier do polski z tego co kojarze
Opublikowano 25 października 201113 l Videogamesplus.ca możesz sprawdzić i jeśli dobrze kojarzę nazwę to estarland.