Opublikowano 25 lutego 20196 l W KiGu już jest Catherine Full Body w całkiem niezłych cenach. Kolekcjonerka zamówiona.
Opublikowano 25 lutego 20196 l Ja to biorę Jak mnie ta gierka zaimponowała jeszcze w czasach ps3 Z tego co pamiętam to do kolekcjonerki na ps3 dawali chyba majty w serduszka xD .
Opublikowano 25 lutego 20196 l W dniu 4.01.2019 o 19:10, Suavek napisał: Będzie wersja PC - http://www.siliconera.com/2019/01/04/catherine-gets-an-esrb-rating-for-pc/ Z tego posta do końca nie szło się domyśleć, że gra wyszła już tydzień potem. W każdym razie Catherine jest już na Steamie, pod tytułem Catherine Classic. Z jakiegoś powodu to tylko port z PS3, a Full Body będzie dla konsol. To na pewno jedna z bardziej kontrowersyjnych gier w branży, która rzadko widzi "kultowe klasyki". Na premierę Catherine była dla jednych rewelacją, a dla innych chaotycznym, męczącym średniakiem - i po latach nadal się wiele nie zmieniło, jedni mówią, że gra to ponadczasowy klasyk, a inni, że fatalnie przechodzi próbę czasu. Sam już nie wiem, pora będzie ograć z perspektywy tej całej famy, albo teraz, albo jak wyjdzie ta wersja Full Body. Edytowane 3 marca 20196 l przez ogqozo
Opublikowano 27 września 20195 l Wczoraj kupiłem limitkę na PS4. Dużo jeszcze nie pograłem ale wykonanie (jakość) steelbooka oraz kartonu to małe mistrzostwo świata
Opublikowano 27 września 20195 l Sa w grze przeciez elementy RPG, w malym lub wiekszym stopniu. Watpisz w jakosc pracy administracji?
Opublikowano 27 września 20195 l Ależ skąd, zwłaszcza jak sobie przypomnę aferę z Niohem w soulslajkach, a tu Kaśka rasowy erpeg.
Opublikowano 28 września 20195 l Są aczkolwiek rasowy RPG to nie jest, po prostu jest mocny nacisk na fabułę, dialogi itd. a czysty gameplay to w sumie przerywnik (póki co)
Opublikowano 29 września 20195 l Ach, twist z nową postacią jest mocny. Miałem ambitny plan, żeby grę splatynować, ale zapomniałem już, jaka Catherine jest trudna. Pozdro dla ludzi, którzy zdobędą złoto w 6 trybach fabularnych i zaliczą wieżę Babel. Plus do tego Rapunzel.
Opublikowano 29 września 20195 l ograłem demo. świetny motyw z tą nową postacią, chodź nie mam pojęcia czy jej obecność dla story wyjdzie ostatecznie na plus, czy minus. czy tylko ja mam takie wrażenie, czy sterowanie uległo minimalnej poprawie?
Opublikowano 29 września 20195 l W sterowaniu nie zauważyłem różnicy, ale minęło już trochę lat, więc może jakaś minimalna zmiana na plus rzeczywiście jest.
Opublikowano 5 sierpnia 20204 l W dniu 28.09.2019 o 19:40, izon napisał: Są aczkolwiek rasowy RPG to nie jest, po prostu jest mocny nacisk na fabułę, dialogi itd. a czysty gameplay to w sumie przerywnik (póki co) Wiem, że stary post ale niedawno zrobiłem kilka zakończeń w Full Body. Proszę powiedzcie mi gdzie są te elementy rpg o których mowa. Mam ponad 20 godz nabite, daleko do tego Meksyku RPG?
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l 14 godzin temu, Mejm napisał: No napisal: fabula, dialogi xD No właśnie, no nawet to, że jest kilka zakończeń jest jakimś tam nawiązaniem do gier rpg;) Edytowane 6 sierpnia 20204 l przez izon
Opublikowano 11 listopada 20222 l Grał ktoś po japońsku z angielskimi napisami? Nie wiem czy to problem tylko wersji na Switcha, ale w niektórych miejscach napisy się nie pojawiają. Dopiero zacząłem, druga noc, w kilku rozmowach z baranami i w konfesjonale nie bylo napisów, to standardowy problem w kilku miejscach czy random issue że raz się pojawiaja a raz nie?
Opublikowano 12 listopada 20222 l Brzmi jak coś na co ludzie narzekali już na poprzednich platformach, więc jeśli zmiana ustawień nic nie daje to brzmi jakby po tylu latach tak już miało zostać w tej grze.