Jakim 1 791 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 U mnie, z tego co pamiętam tylko cztery tytuły dąły radę wyciągnąc kas na premierę. Wszystkie na ps3: MGS 4 Killzone 2 Uncharted 2 Final Fntasy XIII Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 W tym roku na premierę już kupiłem: - God of War 3 - Prince of Persia The Forgotten Sands - Red Dead Redemption W tym roku będę brał na 100%: - Mafia 2 - Need For Speed Hot Pursuit - Gran Turismo 5 - LBP2 Co do przyszłego roku, to pewniakami są: - Resistance 3 - Killzone 2 - Ratchet 4 in 1 ;P - Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) W tym roku na premierę kupiłem: BFBC2 (4 dni przed primerą w MM xD) God Of War 3 A planuje kupić: GranTurismo 5 Mass Effect 2 na ps3 (Lecz przeszedłem jak miałem swojego x'a, ale platynka kusi ze wszystkimi DLC) InFamous 2 z KZ3 poczekam aż cena zejdzie do 100-120 zł Edytowane 24 sierpnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Na premiere w tym roku. BC2 W tym roku wezme na 100% : Gran Turismo i moze F1 z reszta czekam az wejda w platyne Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 W tym roku na premiere kupilem: Heavy Rain God of War 3 GTA IV: EFLC Red Dead Redemption Kupuję na 100%: Mafia 2 Gran Turismo 5 LBP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Ja w tym roku na premierę kupiłem tylko Super Mario Galaxy 2. W tym roku na pewno jeszcze wezmę Donkey Kong Country Return, może Gran Turismo 5, może Metroida. W przyszłym na 100% Zeldę, Gearsy 3, wszystko co wypuści Bioware i Naughty Dog. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) 2010 me2 alan wake bad company 2 god of war 3 halo reach cod bo gt5 może NFS HP 2011 girsy3 i tyle me3 jeśli wyjdzie za daleka przyszłość by już dzisiaj planować dokładnie zakup gier ;] Edytowane 24 sierpnia 2010 przez bigdaddy Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Żadne. Po prostu czekam aż jakiś megahit pokroju GOW na PSP spadnie do śmiesznej ceny 60 zł, i wtedy kupuję <<sprytny>>. Po prostu najlepiej się czuję jak sobie uświadamiam że rozsądnie wydałem pieniądze (najlepiej małe), nie jestem takim maniakiem żeby placić dwie stówy za jakąś tam grę, w końcu jestem cierpliwy. No chyba że wyszedł by sequel jakieś gry szczególnie bliskiej memu sercu (nowe GTA, Beyond, czy ewentualnie nowy Oddworld, czy Conker<<marzyciel>>) Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 @jan95kes (i inni) Weź pod uwagę, że nie wszystkie gry są hitami i nie wszystkie w ogóle trafiają do Europy. Czasem lepszą inwestycją jest dokonanie zakupu przy okazji premiery, niż potem szukanie niedostępnej nigdzie indziej gry na eBay'u za kwotę o wiele przewyższającą jej oryginalną cenę. Bo wiesz, nie każdy kupuje przereklamowane (s)hity. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Nie mówiąc już, że w przypadku DSa dochodzi jeszcze kwestia chińskich podróbek.... Wiec trzeba szukać jak debil po aukcjach czegoś sensownego, a tak wiele się nie oszczędzi. Maks 40-50zł. Już lepiej mieć ten spokój i pewność kupowania ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Tylko raz kupilem gre zaraz po premierze A tak to zawsze czekam az cena spadnie i najczesciej kupuje uzywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 609 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 FIFA 11 i HALO Reach na 100%. Nie wytrzymam i pewnie dojdzie jeszcze nowy CoD i GT5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Taka mała dywagacja, broń boże nie chcę nikogo do niczego przekonywać... niektórzy piszą, że nie kupuja gier na premiere, że są cierpliwi. Kiedyś miałem tak, ze gdzy przechodziłem obok pułek z grami w sklepie i patrząc na jakąs grę w cenie powiedzmy 80 zł myślałem sobie "kur.wa a ja dałem za nią 200 zł, mogłem poczekać..." ale to bez sensu. Bo ŻYJE SIĘ RAZ, a kasa służy by dawała radośc. a zagrac w grę n a premierę...te uczucie gdy czeka się cały rok, ta droga do domu z nowym, pachnacym pudełkiem. Wreszcie sama gra, cała otoczka- czyli rozmowy z innymi zapaleńcami, którzy kupili w dniu premiery.... Warte swej ceny moim zdaniem. Dopiszę: U2 jeszcze kupiłem na premiere, no , tydzień później. Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2010 W tym roku na premierę nie kupiłem ani jednej gry i raczej ani jednej nie kupię. Poczekam aż stanieją do akceptowalnego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 21 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2010 Na premierę kupiłem: Uncharted 2: Among Thieves (metalbox) Modern Warfare 2 Battlefield Bad Company 2 Red Dead Redemption (2-3 dni po premierze) Medal of Honor Call of Duty: Black Ops (2 dni po premierze) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2010 Kompletnie tego nie planowałem ,ale kupiłem najnowszego NFS-a na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 21 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2010 Do tej pory tylko trzy tytuły, wszystkie zakupione pod wpływem impulsu: Uncharted 2 Among Thieves - kupiłem i dosłownie pożarłem tę grę, Dragon Age Origins - tego samego dnia wylądowała na Allegro, Fallout New Vegas - po 3 dniach zwróciłem do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 21 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2010 Kiedyś dosyć często zdarzało mi się zamawiać pre-ordery, ale ostatnimi czasy kompletnie straciłem zaufanie do wszelakich developerów i na premierę kupuję już tylko 100% pewniaki. Ostatnio Fallout: New Vegas, a wcześniej...chyba Resident Evil 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 22 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) ja zwykle kupowałem exy na ps3 w dniach premiery (przez 3 lata) teraz przesiadłem się na xa i kupiłem 30 staroci (też exy) i przez pół roku mam z głowy kupowanie nówek dopiero gow3 zmieni stan rzeczy Edytowane 22 listopada 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2010 W tym roku tylko jedną grę zakupiłem na premierę - God of War 3. Nie żałuję, choć od tego czasu wolę odczekać i coś tam skubnąć za niższą cenę. Enslaved kupiłem bodajże po 5-6 dniach, ale za tą cenę byłoby grzechem nie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2010 W tym roku na premierę zakupiłem w sumie tylko dwie gry: Castlevania: LoS i CoD: Black Ops. God of War III miałem niestety z miesięcznym opóźnieniem. Nie szkoda mi wydać tych 200 zł jeśli gra jest tego warta a na obniżkę ceny nie chce mi się czekać. Choć Castlevania staniała zaskakująco szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2010 Nie GT5 jednak, a NFS HP. Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w tym roku. Tylko gdybym nie musiał na studia od pon do piątku na studia wyjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 30 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2010 W tym roku na premierę kupiłem: Guitar Hero: Warriors of Rock Call of Duty: Black Ops Gran Turismo 5 Wsio na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2010 W tym roku na premierę kupiłem Red Dead Redemption. W przyszłym biorę Killzone 3 i L.A. Noire. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2010 Na premierę kupuję pewniaki typu GTA, Resident Evil, Halo. Gry na które najbardziej jestem napalony i których gameplaye mi się podobają. W tym roku kupiłem np. Mass Effect 2, Alan Wake, Splinter Cell Conviction, Mafia 2 i Dead Rising 2. Jednak z większością gier czekam aż zejdą z ceny. W 2011 na pewno w dniu premiery wezmę Dead Space 2 i trzecie Gearsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi