Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2011 x360 Dead Island Gow 3 AC Rev... ps3 Rage? Resistance 3 Uuncharted 3 Jak Matka Boska Pieniężna da to jeszcze Batmana i Battlefielda 3/MW3 chciałbym zakupic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2011 W tym roku jak na razie kupiłem jedynie Killzone 3. Do końca roku planowałem kupic jeszcze tylko Battlefielda 3. Poważnie zastanawiam się nad kupnem za połowę ceny Rage i Batmana: AC. Uncharted 3 skombinuję z wymiany, a reszta raczej mało mnie interesuje. Może jeszcze PESa kupię, obiecałem sobie, że w tym roku piłeczkę odpuszczam, ale im bliżej premiery tym mam większe wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2011 Dark Souls Agarest zero xenoblade chronicles catherine Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2011 na premierę: BF3 Uncharted 3 FIFA12 GoW3 Forza4 taniej: NFS: The Run (jesli bedzie ok) Dead Island (tu zastanawiam się nad premierą) może kupię: X-Men: Destiny Twisted Metal F1 2011 Rage Skyrim Batman; AC Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 6 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2011 W tym roku na premiere kupilem tylko L.A.Noire, FIFA 12 i Uncharted 3. W nastepnym pewnie Max Payne 3, Hitman, GTA V (o ile wyjdzie), FIFA jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2011 Jedynymi grami zakupionymi osobiście przeze mnie na premierę są: Gothic 2/Noc Kruka i Oblivion (+ Shivering Isles kupione kilka miesięcy temu w realu na 9.90 ) Gothic jest w domciu, niestety mój aktualny sprzęt Obliviona nie pociągnie, więc gra u rodzinki. Wziąwszy pod uwagę mój skromny budżet czasu nie kupuję gier na premierę, chociaż jestem w pełni na tak dla kupowania tytułów premierowych. Przyznam, że czekam (aczkolwiek nie z utęsknieniem, przeszło mi) na Wieśka 2 na X360, być może ten tytuł będzie wart moich pieniędzy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi