balon 5 340 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Też nie wiem, ale tak jest Może częściej ginąłem i to wliczało ? może za tuning fur ten czas zleciał ? nie mam pojęcia, ale tak u mnie jest (co chatka to zagadka ) i jestem usatysfakcjonowany czasem gry. Fakt 8 h to by było dla mnie za mało na taką zaje.bistą historie. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Fakt 8 h to by było dla mnie za mało na taką zaje.bistą historie. Dobra, dobra. Obejrzysz zakończenie to będziesz mówił inaczej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Przecież zakończenie jest normalne. To tak jakby się czepiać, że w filmie Se7en nie pokazali co się stało na koniec z Pittem. Poszedł do pierdla, może się zabił, a może nasrał? Nie pokazali i już, film jest do dupy. :potter: Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 No skończyłem kilka h temu. Zakończenie dla mnie okey. Często w filmach jest tak pokazane zakończenie czyli o co chodzi ? jak ? już ? to nie może być koniec , ale mi tu to pasuje, a może to zakończenie przygotowujące nas na 3 część . Ponad 13 h na liczniku, fabuła najwyżej klasy, z twistami, dynamiczna, wciągająca. Misje ciekawe, monotonii nie uświadczyłem, a jeżdżenie furą (oczywiście na modelu symulacyjnym) daje wielką frajdę. 8,5 - 9/10 ja się patrzy. ps grałem w wersję na klocka, grafika naprawdę bardzo dobra, a miasto momentami wręcz piękne. Spadki animacji sporadyczne, policzyłbym je na placach jednej ręki. Cytuj
winner 183 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Dość dawno temu pokazywałem ile mi zajęło skończenie wątku głównego, wynik 11h z kawałkiem na poziomie tym najwyższym + trochę zabawy z tuningiem i wożenie się po okolicy. Myślę, że gdybym skupił się tylko i wyłącznie na grze fabularnej pułap 9h jest jak najbardziej realny co już mówiłem(oczywiście na hard). Podczas 1wszego przejścia padłem tylko 1 raz, często się chowałem i uważałem, żeby nie zginąć, po mniej-więcej 2h do perfekcji opanowałem już celowanie, poruszanie się i wybijanie kolejnych wrogów było niemałą frajdą (grałem na padzie od klocka - na PC). Długość gry to najgorszy aspekt tej produkcji, a dodać mogę jeszcze sztuczne uśmiercanie rozgrywki po skończeniu fabuły - czyli brak free ride'a ... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Zgadza się, długość gry to niestety największa wada, po skończeniu pozostaje niedosyt i chciałoby się jeszcze więcej. Jak dla mnie mogliby już zacząć robić trzecią część. Cytuj
o.b.star 2 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Witam, odpowiadając proszę zacytować całość korespondencji. Jesteśmy świadomi faktu wystąpienia przejściowych trudności z uruchomieniem DLC do gry Mafia II. Wydawca gry, 2K Games, został poinformowany o sprawie i otrzymaliśmy informację, że wkrótce dodatki będą aktywne. Nie dysponujemy na chwilę obecną dokładną informacją kiedy to nastąpi, gdyż odpowiednie kroki musza zostać podjęte na linii światowy wydawca - Sony/Microsoft, na przebieg czego dystrybutor nie ma wpływu. Cały czas monitorujemy sytuację i niezwłocznie poinformujemy o konkretnej dacie uruchomienia dodatkowej zawartości. Z naszej strony serdecznie przepraszamy oraz podkreślamy iż jest to sytuacja przejściowa i w niedługim czasie kody będą działać. taka odpowiedz dostalem, zreszta zalozylem nowe konto na psn brytyjskim i stamtad sciaglem te dlc;] Edytowane 13 września 2010 przez o.b.star Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) No ja nie opanowałem do perfekcji strzelania bo grałem na przemian w Mafie 2 i Mariana Galaxy (pierwszy kontakt z wiilotem itp), a co za tym idzie trochę poginąłem. W sumie furę to każdą tuningowałem i po zarysowaniach i jeździłem naprawiać, wczuwałem się strasznie, zamiast biegać to zawsze chodziłem, może dlatego tak mi wzrósł czas gry ? Fakt dla mnie też gra mogłaby być dłuższa bo się w to kapitalnie grało. Jednak dla mnie największym minus to brak free ride. Te miasto jest tak piękne (vide miejscówki nad wodą, okolice mostów i przystani), że co u mnie rzadkie w otwartych miastach i terenach, chciałoby mi się po szlajać i pozwiedzać jakimś kozackim old timerem. Edytowane 13 września 2010 przez balon1984 Cytuj
mishka 5 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Witam, odpowiadając proszę zacytować całość korespondencji. Jesteśmy świadomi faktu wystąpienia przejściowych trudności z uruchomieniem DLC do gry Mafia II. Wydawca gry, 2K Games, został poinformowany o sprawie i otrzymaliśmy informację, że wkrótce dodatki będą aktywne. Nie dysponujemy na chwilę obecną dokładną informacją kiedy to nastąpi, gdyż odpowiednie kroki musza zostać podjęte na linii światowy wydawca - Sony/Microsoft, na przebieg czego dystrybutor nie ma wpływu. Cały czas monitorujemy sytuację i niezwłocznie poinformujemy o konkretnej dacie uruchomienia dodatkowej zawartości. Z naszej strony serdecznie przepraszamy oraz podkreślamy iż jest to sytuacja przejściowa i w niedługim czasie kody będą działać. taka odpowiedz dostalem, zreszta zalozylem nowe konto na psn brytyjskim i stamtad sciaglem te dlc;] czyli co? u mnie w "zawartosci do pobrania" nic nie wykrywa, tez mam konto na brytyjskim psstore, tam notka ze jimmi jest dostepny w wersji BLES 00955 czy jakos tak... juz zassales czyli mimo to dzialaja w naszej wersji PL? czy mamy czekac na ruch Cenegi? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 No ja nie opanowałem do perfekcji strzelania bo grałem na przemian w Mafie 2 i Mariana Galaxy (pierwszy kontakt z wiilotem itp), a co za tym idzie trochę poginąłem. W sumie furę to każdą tuningowałem i po zarysowaniach i jeździłem naprawiać, wczuwałem się strasznie, zamiast biegać to zawsze chodziłem, może dlatego tak mi wzrósł czas gry ? Fakt dla mnie też gra mogłaby być dłuższa bo się w to kapitalnie grało. Jednak dla mnie największym minus to brak free ride. Te miasto jest tak piękne (vide miejscówki nad wodą, okolice mostów i przystani), że co u mnie rzadkie w otwartych miastach i terenach, chciałoby mi się po szlajać i pozwiedzać jakimś kozackim old timerem. Z jednej strony żal free ride, z drugiej można sobie odpalić dowolną misję (z którymi się chce warunkami pogodowymi) i robić to na co pozwala miasto. Mi tego trybu nie brakuje z prostej przyczyny i tak niewiele jest do roboty. Przy okazji o co chodzi z listami gończymi? Bo nic takiego nie widziałem, playboyów za to zebrałem sporo. Cytuj
o.b.star 2 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 czyli co? u mnie w "zawartosci do pobrania" nic nie wykrywa, tez mam konto na brytyjskim psstore, tam notka ze jimmi jest dostepny w wersji BLES 00955 czy jakos tak... juz zassales czyli mimo to dzialaja w naszej wersji PL? czy mamy czekac na ruch Cenegi? wejdz na pss, potem w menu do redem code wklep swoj kod i bedziesz mogl sciagnac dlc Cytuj
Biały 55 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 No ja nie opanowałem do perfekcji strzelania bo grałem na przemian w Mafie 2 i Mariana Galaxy (pierwszy kontakt z wiilotem itp), a co za tym idzie trochę poginąłem. W sumie furę to każdą tuningowałem i po zarysowaniach i jeździłem naprawiać, wczuwałem się strasznie, zamiast biegać to zawsze chodziłem, może dlatego tak mi wzrósł czas gry ? Fakt dla mnie też gra mogłaby być dłuższa bo się w to kapitalnie grało. Jednak dla mnie największym minus to brak free ride. Te miasto jest tak piękne (vide miejscówki nad wodą, okolice mostów i przystani), że co u mnie rzadkie w otwartych miastach i terenach, chciałoby mi się po szlajać i pozwiedzać jakimś kozackim old timerem. Z jednej strony żal free ride, z drugiej można sobie odpalić dowolną misję (z którymi się chce warunkami pogodowymi) i robić to na co pozwala miasto. Mi tego trybu nie brakuje z prostej przyczyny i tak niewiele jest do roboty. Przy okazji o co chodzi z listami gończymi? Bo nic takiego nie widziałem, playboyów za to zebrałem sporo. Listy gończe wypadają z mafiozów których możesz "kropnąć" na chodnikach i ulicach, rozpoznasz po charakterystycznym stroju - po zabiciu takowego wypada list gończy właśnie Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 No to już wiem, czemu żadnego listu nie widziałem, bo nie zabijałem postronnych osób. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 No to już wiem, czemu żadnego listu nie widziałem, bo nie zabijałem postronnych osób. To co z Ciebie Zwyrol za gangster ;p. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Słupek, bo przeleciałem przez główny wątek (tak mnie wciągnął) i nie miałem czasu zabijać standardowo przechodniów, czasem tylko ktoś wpadł pod koła.. Chociaż sprzedawców w sklepie z bronią zabijałem dla kasy i darmowej broni. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Witam, odpowiadając proszę zacytować całość korespondencji. Jesteśmy świadomi faktu wystąpienia przejściowych trudności z uruchomieniem DLC do gry Mafia II. Wydawca gry, 2K Games, został poinformowany o sprawie i otrzymaliśmy informację, że wkrótce dodatki będą aktywne. Nie dysponujemy na chwilę obecną dokładną informacją kiedy to nastąpi, gdyż odpowiednie kroki musza zostać podjęte na linii światowy wydawca - Sony/Microsoft, na przebieg czego dystrybutor nie ma wpływu. Cały czas monitorujemy sytuację i niezwłocznie poinformujemy o konkretnej dacie uruchomienia dodatkowej zawartości. Z naszej strony serdecznie przepraszamy oraz podkreślamy iż jest to sytuacja przejściowa i w niedługim czasie kody będą działać. taka odpowiedz dostalem, zreszta zalozylem nowe konto na psn brytyjskim i stamtad sciaglem te dlc;] czyli co? u mnie w "zawartosci do pobrania" nic nie wykrywa, tez mam konto na brytyjskim psstore, tam notka ze jimmi jest dostepny w wersji BLES 00955 czy jakos tak... juz zassales czyli mimo to dzialaja w naszej wersji PL? czy mamy czekac na ruch Cenegi? jaki kod? skad go wytrzasnac? mi chodzi o dodatki Jimmiego - zamowilem preordera z allegro i zadnego kodu nie mam w zestawie... Cytuj
o.b.star 2 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 jaki kod? skad go wytrzasnac? mi chodzi o dodatki Jimmiego - zamowilem preordera z allegro i zadnego kodu nie mam w zestawie... Do kazdej Edycji Kolekcjonerskiej dorzucali kody na dlc Made Men i The Betrayal of Jimmy dla PS3. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Może już było, ale w szóstym rozdziale jest fajne nawiązanie do Bioshocka. Sprawdźcie, would you kindly. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Nowe DLC zapowiedziane! - Titled Joe's Adventures Promising a dramatic storyline with intense arcade style gameplay, the DLC will unlock several new locations to explore in Empire Bay, which includes a train station, the cathouse, a boat yard, a lakefront and some new buildings which were not visible before. http://www.vg247.com...ry-to-mafia-ii/ Edytowane 16 września 2010 przez sprite Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Rekord FUCKów UWAGA SPOILERY! Edytowane 16 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ale za to jak ubarwiają dialogi. Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Wiadomo kiedy nasza kochana Cenega wyda DLC ? Dzisiaj zapowiedziano 3 dodatek "Joe's Adventure" a my przecież jesteśmy 2 w plecy. Tak się zastanawiam czy trzymać PL wersję czy kupić anglika i ściągnąć dlc z brytyjskiego store'a ? A może wyjdzie jakieś GOTY za parę miesięcy ? Co o tym myślicie? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 GOTY nie ma szans, nie po takich ocenach. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 pare pytan : 1) Jak wybije sprzedawców to Oni sie odrodzą? 2) jak dziala tuning? Mialem furke ktora niby wyciaga 165, zrobilem tuning i nadal tyle wyciaga Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 ad 1) ze sprzedawcami to nie wiem, żadnego nie ubiłem ad 2) tuningu są dwa poziomy, pierwszy to polepszenie porwadzenia, drugi to tuning silnika, a co za tym idzie podnoszenie mocy i osiągów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi