popiol 16 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 (edytowane) To jest najlepsze DLC od czasów dodatków do Grand Theft Auto IV. Co to za fachowy serwis pisał? Bo chyba umknęło im Undead Nightmare to tak nawiasem mówiąc. to news z mafiatown.gram.pl ten Undead Nightmare niby taki dobry jest? Na ile starcza godzin i ile kosztuje? To jest najlepsze DLC od czasów dodatków do Grand Theft Auto IV. Co to za fachowy serwis pisał? Bo chyba umknęło im Undead Nightmare to tak nawiasem mówiąc. Słupek->Dokładnie. A nie lepiej poczekać na edycje ze wszystkimi dodatkami?? Tylko kupować takie powycinane fragmenty gry ?? Ja grę mam, więc bez sensu byłoby drugi raz kupować, tyle że bardziej dopakowaną edycję, zwłaszcza, że te dwa pierwsze dodatki niezbyt mnie interesują. Edit. Mysza - Joe's Adventures będzie miało premierę 23 listopada, ale pewnie i tak nie będzie działać z polską wersją gry... Edytowane 14 listopada 2010 przez popiol Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Słupek->Dokładnie. Ja grę mam, więc bez sensu byłoby drugi raz kupować, tyle że bardziej dopakowaną edycję, zwłaszcza, że te dwa pierwsze dodatki niezbyt mnie interesują. Edit. Mysza - Joe's Adventures będzie miało premierę 23 listopada, ale pewnie i tak nie będzie działać z polską wersją gry... Nawet nie kracz. Najlepsze DLC do Mafii musi działać z polską wersją gry Edytowane 15 listopada 2010 przez sprite Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Ale ja się pytam o kompletną wersję Mafii ze wszystkimi DLC :] Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Może jeszcze się wstrzymają z takim wydaniem, bo pewnie na tym dodatku się nie skończy. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 http://mafiatown.gram.pl/news.php?readmore=713 Jedzie pociąg z daleka, na nikogo nie czeka http://mafiatown.gram.pl/news.php?readmore=714 5 minut o Joe's Adventures [+ Mapa Empire Bay] W nowym PSX-ie jest reklama tej nowej edycji z wszystkimi dodatkami, fajne pudełko. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 A to akurat lipa, są nawet tory, a pociągów w grze brak. Ale to pewnie wina 2k i przez to tyle wycięli. 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Jakby co DLC Joe's Adventuje jest już dostępne na PS Store. Teraz to już tylko zasysać Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 http://mafiatown.gram.pl/news.php?readmore=715 Joe's Adventures: tak to wygląda Cytuj
mishka 5 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Jimmy's Vendetta i Joe juz na polskim playstation store - cena za sztuke 29zl. Jimmy ok 400mb a Joe ok 1.3gb ... pobieranie trwa ! ;D Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Niech ktoś zrelacjonuje jak wypadają te dodatki Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) Udało się komuś zepchnąć tego typa uciekającego samochodem do zamarzniętej rzeki? BTW. Podobno coś nie działa z polską wersją. Edytowane 25 listopada 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
xbor 54 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Wiadomo w jakiej cenie będzie ta edycja rozszerzona? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Co prawda cena wersji na Xboxa. http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1402&sub=4 Ale i tak jest śmieszna, a grę mimo wszystko warto kupić, tym bardziej, że to będzie prawdziwe wydanie. Oby tylko już później nie wypuszczali kolejnych dodatków, bo będzie to kolejny przekręt ze strony 2k. Chociaż za dodatek z Henrym bym się nie pogniewał. 1 Cytuj
sivertone 0 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 ratujta chłopy kupiłem joe's adventures, ściągnąłem, zainstalowałem ( już 2 razy ) i za cholerę nie mogę go znaleźć nigdzie. wchodzę w downloadable content i pisze mi ciągle że nic nie mam. pierwszy raz mam taką historię w jakiejkolwiek grze, nie mam pomysłu co zrobić. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Nie wiem, bo nie gram w Mafię na PS3. Pograłem już trochę i zadania są całkiem spoko, ale szkoda, że później nie ma scenek, tylko dostajemy krótki opis co trzeba zrobić w misji. Przy okazji każde zadanie jest oceniane, a prawym górnym rogu pojawił się zegar, nie wiem co się stanie jeśli przekroczy się czas, ale zawsze miałem go dużo w zapasie. Co ciekawe zadania nie są liniowo narzucone, można je wybierać dowolnie jak w GTA. Fajnie, że Joe ma zupełnie nowe ruchy, czy to podczas walki, czy np przy zakradnięciu się za przeciwnika. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Jak kupie mafia z wysp to dlc też muszę z brytyjskiego stora brać? Bo własnie dodałem mafię za 15 funciaków do koszyka i się zastanawiam czy brać czy nie. Mafie raz przeszedłem na piecu, z chęcią przejdą na ps3 ale czy dlc są ciekawe, warte zakupu? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 DLC bardziej skupiają się na misjach, zadania masz podane w formie tekstowej. Jeździsz sobie po mieście, najeżdżasz na ikonke i odbierasz zlecenie. W Joe's Adventure są dodatkowo misje trochę powiązane z głównym wątkiem, ale nie jest ich dużo. Większość właśnie opiera się na tym schemacie z ikonkami. Są przy okazji nowe lokacje, a nawet bronie. Jak Ci się dobrze grało w misje z podstawowej wersji, to te też przypadną do gustu. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 @Mysza rzeczywiście miałeś rację. Wszystkie 3 dlc (o pierwszym wiedziałem) są na psstore włącznie z pakietami ciuchów. W związku z tym może ktoś potwierdzić na 100 % albo na 101%, że wszystkie dlc z polskiego store działają z polską wersją Mafii 2? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 polska wersja + 3 dlc (nie sprawdzalem dodatkow ze strojami i furami) dziala w 101% procentach ... przynajmniej u mnie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) WIELKIE, WIELKIE, WIELKIE i jeszcze raz wielkie dzięki, czekałem na odpowiedź ;]. W takim bądź razie pora w końcu nabyć Mafije. PS. Jeszcze jedno, dodatki też są spolszczone? Edytowane 1 grudnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Wszystko jest po polsku. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Mafia II - Edycja Rozsverzona już dostępna: http://www.ppe.pl/news-4260-Rozszerzona_edycja_drugiej_Mafii_juz_dzisiaj.html 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Wczoraj zaliczyłem 7 epizod. Dawno tak się nie uśmiałem Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Bo to zdecydowany nr 1 w grze. Dialogi to pisał chyba sam Tarantino. :] Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 W jakiej kolejności polecacie dodatki ? Są ciekawe ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi