TheFalloutBoy 0 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Siema, jestem na tym forum nowy i nie wiem czy taki temat byl a wiec pisze. Mam do was pytanie jaki byl by najlepszy tv do playstation3 cena niewazna. Sory za brak polskich znakow mieszkam we wloszech od niedawna. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 http://www.ppe.pl/news-2242-Poradnik_Jak_wybrac_telewizor_do_konsoli.html *sigh* Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 ten link wcale nie jest pomocny bo artykuł mimo że jest pełny teoretycznych informacji wcale w niczym nie pomaga , bo konkluzja z niego jest taka "lcd są spoko, plazmy tez, kazdy ma jakies tam wady, ale ogolnie cokolwiek sie nie kupi bedzie ok, wbierz co chcesz" ja sam na dniach chce kupić TV i czytalem ten artykuł z nadzieją że ulatwi mi sprawe, ale wręcz utrudnił, bo wczesniej chcoiwaz wiedzialem ze chce lcd, a teraz juz absolutnie nie wiem co mam wybrać (ani tym bardziej jaki konkretnie model..) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi