Skocz do zawartości

Scott Pilgrim vs. The World

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać. Myślałem, że będzie troszkę więcej smaczków w stylu Pee Bar, ale za to wykonanie walk w całości wynagradza braki. Najlepszy gropodobny film ever, patrząc okiem nie-gracza trochę zbyt pokręcony i momentami niejasny, ale dla każdego zarejestrowanego na tym forum 10/10. Dla mnie to miazga, nawet sobie nie wyobrażam, jak za(pipi)iste musi to być do oglądania w kinie.

Jest nawet solówka battle thema z FFII!!!!

Opublikowano (edytowane)

montaż na oscara, dawno nie widziałem tak chaotycznie genialnych scen

jak sie nazywała piosenka którą śpiewła envy? nie moge znalezc

Edytowane przez Mikes
Opublikowano

montaż na oscara, dawno nie widziałem tak chaotycznie genialnych scen

+!!

I w dodatku humor. Przy pierwszej walce autentycznie popłakałem się ze śmiechu w stylu "CO TO KUR'WA JEST?! :D", żeby po chwili przestać myśleć i po prostu oglądać - ogień!

Opublikowano

No gratulacje, wolicie odmóżdżone dziecko z Azji od pięknej, inteligentnej i kobiecej M.E.W. Możecie teraz zgłosić się do najbliższej placówki NFZ i odebrać certyfikat trwałej niepełnosprawności psychicznej. Podobno pomaga, jak się chce uniknąć wojska albo wyroku.

Opublikowano

Trudno żeby ta Chinka się puszczała. Raczej mało prawdopodobne, by na świecie znalazło się osiem osób, które chciałyby przelecieć to biedne, brzydkie dziecko. Brad Pitt jakby ją zobaczył, to by pewnie adoptował.

Opublikowano

Może używaj słów, których znaczenie znasz. "Emo" nim nie jest. To, że sobie pomalujesz włosy na inny kolor niż blond, to jeszcze trochę daleko od emo.

m_winstead2.jpg

Typowa mina w stylu "och, normalnie nie widać mi oczu zza włosów i w ogóle jestem zafascynowana czernią i śmiercią".

Opublikowano

Chcę powiedzieć, że walisz jakieś absurdy. Ramona to w miarę normalna dziewczyna. Pewnie ci się nie podoba, bo wolisz takie jak ta Chinka, niedorozwinięte, ale to nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek definicją słowa "emo".

Opublikowano

scott_pilgrim_ramona_sexy_underwear.jpg

Definicji słowa "chłopczyca" też nie znasz, co nie? No kiepsko... Ale próbuj, może w końcu jakieś znajdziesz.

Opublikowano

scott_pilgrim_ramona_sexy_underwear.jpg

Definicji słowa "chłopczyca" też nie znasz, co nie? No kiepsko... Ale próbuj, może w końcu jakieś znajdziesz.

ja (pipi)e. Czy ty jesteś głupi czy tylko taki upierdliwy? Nie podobała mi się! Starczy?