gekon 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) Zaraz przyjdzie gozzo i wklei zdjecie tej aktorki z jakiej retuszowanej sesji zdjęciowej Tak wyglądała w filmie! Może jakby nie miała kolorwych włosów i meskich ciuchów to byłaby okej. Cycki też byłyby na plus. Edytowane 11 listopada 2010 przez gekon Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Ogor jak zwykle udaje ze zna sie na kobietach i filmach. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 ja (pipi)e. Czy ty jesteś głupi czy tylko taki upierdliwy? Nie podobała mi się! Starczy? Kto się komu podoba to kwestia gustu, wiadomo. Ale jeśli dla ciebie bielizna z Victoria's Secret, a na niej rajstopy, miniówa, buty do kolan i bluzka z dekoltem oznaczają "męskie ciuchy", to zaczynam ci nieco współczuć. U mnie na mieście raczej bym tak się wstydził wyjść na ulicę, właśnie z racji płci, no ale co kraj to obyczaj. Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Jaroslaw slynnie z nietolerancji, mysle ze Yano i krzystrix beda mieli tam swoja enklawe Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 ja (pipi)e. Czy ty jesteś głupi czy tylko taki upierdliwy? Nie podobała mi się! Starczy? Kto się komu podoba to kwestia gustu, wiadomo. Ale jeśli dla ciebie bielizna z Victoria's Secret, a na niej rajstopy, miniówa, buty do kolan i bluzka z dekoltem oznaczają "męskie ciuchy", to zaczynam ci nieco współczuć. U mnie na mieście raczej bym tak się wstydził wyjść na ulicę, właśnie z racji płci, no ale co kraj to obyczaj. Czepiając się słówek odwracasz uwagę od swojego ch.ujowe.go gustu A jak widac, tej babie nawet bielizna Victorii Secret kobiecych kształtów nie dała Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 To nie jest czepianie się słówek, tylko samo sedno tematu. Ramona jest kształtna, dojrzała, inteligentna, zabawna, pociągająca i ładna. Azjatka jest dzieckiem z zespołem Downa, płaskim jak decha, przez cały film nie mówi ani nie robi nic ciekawego ani w ogóle nic, co robi dorosły człowiek. Więc jeśli nagle wyskakujesz z tekstem, że to biedne dziecko z Kambodży jest niby jakieś bardziej kobiece od Mary Elizabeth Winstead, no to troszkę nie można takiej wypowiedzi zostawić bez komentarza. Poza tym, pedofilia jest obecnie uznawana w Polsce za zboczenie. Wytropienie cię po IP zajmie policji jakieś 5 sekund. Więc staram się po prostu naprowadzić cię na ścieżkę, która będzie lepsza także dla samego ciebie. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 chyba ta od ogqozo lepsza Nie lubie azjatek chociaż tamta druga w tych niebieskich włosach wygląda słabo Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Pytanie do zorientowanych w branży: czy dostaniemy polską wersję DVD, BluRay? Tak jak to było np. w przypadku "21", którego nie uświadczyliśmy w polskich kinach? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Wy się kłócicie która szmula lepsza, a ja bym ruchał obie. Naraz :potter: Podbijam pytanie Pana Niebieskiego! Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Przecież ten film jest beznadziejny, ukradłem go, przewinąłem kilka scen i wyłączyłem gów,no jakich mało, wstydziłbym się mówić publicznie że coś takiego mi się podoba. Cytuj
_nes 0 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Ja obejrzałem cały ale mniej więcej co 5min czułem zażenowanie i chciałem wyłączyć w pizdu. Cytuj
molly 311 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Przecież ten film jest beznadziejny, ukradłem go, przewinąłem kilka scen i wyłączyłem gów,no jakich mało, wstydziłbym się mówić publicznie że coś takiego mi się podoba. ale Twoje zdanie gó'wno znaczy i nikogo nie obchodzi skoro najpierw oceniłeś Machete bez obejrzenia i tak samo tutaj. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Maczety nie oceniłem tylko stwierdziłem że nie chce oglądać. Tutaj oglądnąłem kilka scen, żałosne to jest. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć ze nie mogę krytykować justina biebera/linkin park czy innego syfu bo nie odsłuchałem wszystkich ich piosenek. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 pół godziny i wyłączyłem, scorsese też by się wstydził oglądając to Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 no proszę scott pilgrim zostaje przyrównany do justina biebera i linking park. temat zaczyna robić się ciekawy. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Maczety nie oceniłem tylko stwierdziłem że nie chce oglądać. Tutaj oglądnąłem kilka scen, żałosne to jest. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć ze nie mogę krytykować justina biebera/linkin park czy innego syfu bo nie odsłuchałem wszystkich ich piosenek. kompletnie nietrafne porównanie. obejrzył kilka scen w środku i ocenił film Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aIXv9N9PHO8 no jeśli komuś się to podoba to nie mam słów. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 mate, zapominasz, że to nerdowskie forum. Sam uległem i włączyłem ten film co z perspektywy czasu uznaje za idiotyczny pomysł, dałem się sprowokować. Cytuj
molly 311 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 przecież to ma być zabawne, pewnie połowy nawiązań do gierek nie załapałem, ale mimo to mnie to śmieszyło. ale ch'uj co będę z gimberem co <ok prowo> Machete oceniał bez obejrzenia dyskutował. 2 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 jakiekolwiek opinie o filmach które oglądało się przewijając/przeskakując itd. są opiniami które nie powinny być wypowiadane, bo jeszcze kogoś zdezorientują. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Nie mogę pojąć jak komuś kto gra na kąsolach ten film może się nie podobać, no chyba że to osoba która gra tylko w fify lub inne kol of djuti od czasu do czasu. Już na samym początku gdy sie pojawiło logo uniwersal i leciała 8bitowa nuta w moczu czułem że będzie EPICki. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 w kinie jak byłem to w tym momencie już ludzie klaskali Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 no ja w ogóle nie gram na konsolach, kiedyś mi kumpel wysłał to forum i napisał ''zoba jaka pompa tam jest w hajd parku'' to sie zarejestrowałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi