Opublikowano 11 listopada 201014 l Zaraz przyjdzie gozzo i wklei zdjecie tej aktorki z jakiej retuszowanej sesji zdjęciowej Tak wyglądała w filmie! Może jakby nie miała kolorwych włosów i meskich ciuchów to byłaby okej. Cycki też byłyby na plus. Edytowane 11 listopada 201014 l przez gekon
Opublikowano 11 listopada 201014 l ja (pipi)e. Czy ty jesteś głupi czy tylko taki upierdliwy? Nie podobała mi się! Starczy? Kto się komu podoba to kwestia gustu, wiadomo. Ale jeśli dla ciebie bielizna z Victoria's Secret, a na niej rajstopy, miniówa, buty do kolan i bluzka z dekoltem oznaczają "męskie ciuchy", to zaczynam ci nieco współczuć. U mnie na mieście raczej bym tak się wstydził wyjść na ulicę, właśnie z racji płci, no ale co kraj to obyczaj.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Jaroslaw slynnie z nietolerancji, mysle ze Yano i krzystrix beda mieli tam swoja enklawe
Opublikowano 11 listopada 201014 l ja (pipi)e. Czy ty jesteś głupi czy tylko taki upierdliwy? Nie podobała mi się! Starczy? Kto się komu podoba to kwestia gustu, wiadomo. Ale jeśli dla ciebie bielizna z Victoria's Secret, a na niej rajstopy, miniówa, buty do kolan i bluzka z dekoltem oznaczają "męskie ciuchy", to zaczynam ci nieco współczuć. U mnie na mieście raczej bym tak się wstydził wyjść na ulicę, właśnie z racji płci, no ale co kraj to obyczaj. Czepiając się słówek odwracasz uwagę od swojego ch.ujowe.go gustu A jak widac, tej babie nawet bielizna Victorii Secret kobiecych kształtów nie dała
Opublikowano 11 listopada 201014 l To nie jest czepianie się słówek, tylko samo sedno tematu. Ramona jest kształtna, dojrzała, inteligentna, zabawna, pociągająca i ładna. Azjatka jest dzieckiem z zespołem Downa, płaskim jak decha, przez cały film nie mówi ani nie robi nic ciekawego ani w ogóle nic, co robi dorosły człowiek. Więc jeśli nagle wyskakujesz z tekstem, że to biedne dziecko z Kambodży jest niby jakieś bardziej kobiece od Mary Elizabeth Winstead, no to troszkę nie można takiej wypowiedzi zostawić bez komentarza. Poza tym, pedofilia jest obecnie uznawana w Polsce za zboczenie. Wytropienie cię po IP zajmie policji jakieś 5 sekund. Więc staram się po prostu naprowadzić cię na ścieżkę, która będzie lepsza także dla samego ciebie.
Opublikowano 11 listopada 201014 l chyba ta od ogqozo lepsza Nie lubie azjatek chociaż tamta druga w tych niebieskich włosach wygląda słabo
Opublikowano 12 listopada 201014 l Pytanie do zorientowanych w branży: czy dostaniemy polską wersję DVD, BluRay? Tak jak to było np. w przypadku "21", którego nie uświadczyliśmy w polskich kinach?
Opublikowano 12 listopada 201014 l Wy się kłócicie która szmula lepsza, a ja bym ruchał obie. Naraz :potter: Podbijam pytanie Pana Niebieskiego!
Opublikowano 12 listopada 201014 l Przecież ten film jest beznadziejny, ukradłem go, przewinąłem kilka scen i wyłączyłem gów,no jakich mało, wstydziłbym się mówić publicznie że coś takiego mi się podoba.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Ja obejrzałem cały ale mniej więcej co 5min czułem zażenowanie i chciałem wyłączyć w pizdu.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Przecież ten film jest beznadziejny, ukradłem go, przewinąłem kilka scen i wyłączyłem gów,no jakich mało, wstydziłbym się mówić publicznie że coś takiego mi się podoba. ale Twoje zdanie gó'wno znaczy i nikogo nie obchodzi skoro najpierw oceniłeś Machete bez obejrzenia i tak samo tutaj.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Maczety nie oceniłem tylko stwierdziłem że nie chce oglądać. Tutaj oglądnąłem kilka scen, żałosne to jest. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć ze nie mogę krytykować justina biebera/linkin park czy innego syfu bo nie odsłuchałem wszystkich ich piosenek.
Opublikowano 12 listopada 201014 l pół godziny i wyłączyłem, scorsese też by się wstydził oglądając to
Opublikowano 12 listopada 201014 l no proszę scott pilgrim zostaje przyrównany do justina biebera i linking park. temat zaczyna robić się ciekawy.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Maczety nie oceniłem tylko stwierdziłem że nie chce oglądać. Tutaj oglądnąłem kilka scen, żałosne to jest. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć ze nie mogę krytykować justina biebera/linkin park czy innego syfu bo nie odsłuchałem wszystkich ich piosenek. kompletnie nietrafne porównanie. obejrzył kilka scen w środku i ocenił film
Opublikowano 12 listopada 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=aIXv9N9PHO8 no jeśli komuś się to podoba to nie mam słów.
Opublikowano 12 listopada 201014 l mate, zapominasz, że to nerdowskie forum. Sam uległem i włączyłem ten film co z perspektywy czasu uznaje za idiotyczny pomysł, dałem się sprowokować.
Opublikowano 12 listopada 201014 l przecież to ma być zabawne, pewnie połowy nawiązań do gierek nie załapałem, ale mimo to mnie to śmieszyło. ale ch'uj co będę z gimberem co <ok prowo> Machete oceniał bez obejrzenia dyskutował.
Opublikowano 12 listopada 201014 l jakiekolwiek opinie o filmach które oglądało się przewijając/przeskakując itd. są opiniami które nie powinny być wypowiadane, bo jeszcze kogoś zdezorientują.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Nie mogę pojąć jak komuś kto gra na kąsolach ten film może się nie podobać, no chyba że to osoba która gra tylko w fify lub inne kol of djuti od czasu do czasu. Już na samym początku gdy sie pojawiło logo uniwersal i leciała 8bitowa nuta w moczu czułem że będzie EPICki.
Opublikowano 12 listopada 201014 l no ja w ogóle nie gram na konsolach, kiedyś mi kumpel wysłał to forum i napisał ''zoba jaka pompa tam jest w hajd parku'' to sie zarejestrowałem