puszkin 235 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 wiem, ze to sci-fi ale kosmici wygladajacy jak ludzie, ubieraja sie tak jak my i mowia po angielsku... nie kupuje tego. Ja wlasnie licze na to, ze w koncu sie okaze że to nie kosmici tylko ludzie z przyszlości albo innego wymiaru, jakieś duchy, anioły, wysłannicy diabła, cokolwiek tylko nie kosmici. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 hippisi to są pewnie robiący jakieś eksperymenta Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 wiem, ze to sci-fi ale kosmici wygladajacy jak ludzie, ubieraja sie tak jak my i mowia po angielsku... nie kupuje tego. nikt nie powiedział, ze to kosmici. A nawet jesli to i tak to kupuje Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 wiem, ze to sci-fi ale kosmici wygladajacy jak ludzie, ubieraja sie tak jak my i mowia po angielsku... nie kupuje tego. Ja wlasnie licze na to, ze w koncu sie okaze że to nie kosmici tylko ludzie z przyszlości albo innego wymiaru, jakieś duchy, anioły, wysłannicy diabła, cokolwiek tylko nie kosmici. tak bo ludzie z przyszlosci, duchy, anioly i wyslannicy diabla maja inny kod genetyczny o 2% Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 A kto w takim razie ma? kosmici? Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 W tej chwili ludzie z przyszłości to najsensowniejsza wersja - ewolucja lub manipulacja DNA Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 A kto w takim razie ma? kosmici? ehh no przeciez napisalem, ze to tez glupia wersja. to puszkin twierdzi, ze te inne przypadki sa bardziej logiczne, nie ja. no zobaczymy, licze, ze jakos sensownie to wyjasnia. bo nie przeszkadza mi sci-fi, ale niech to bedzie cos w miare logicznego xD bo ludzie z innej planety mowiac po angielsku, albo ludzie z przyszlosci ubrani w stylu lat 90 to troche za duzo jak dla mnie. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Olszu, ale ja nigdzie nie napisałem, ze takie rozwiązania są bardziej logiczne, broń Panie Jezu, nawet mi to do głowy nie przyszło. Poprostu wydają mi się one dużo ciekawsze od kosmitów. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Intryguje mnie ten serial, wiadomo ile ma być epizodów w 1. sezonie? Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Nowy odcinek ok, ale brakowało jakiegoś mocniejszego pier'dolnięcia. Ogólnie serial dość prosty, nie wyróżniający się kompletnie niczym, ale wciąga. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 serial mógłby być okej i ogólnie ujść w tłoku gdyby nie ten zje.bany główny bohater. no gość ma wyjątkowo niewyjściowy ryj. wolę v - przynajmniej jest beka. no, ale ivanek zawsze spoko więc może będę oglądał i ta brunetka też jest spox i w sumie miło popatrzeć. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 No i Leila to moim zdaniem super laseczka- kochałbymjom. Epek był trochę nudny może, ale pewnie następny będzie już lepszy, no i mogliby kiedyś pokazać ten statek co to eljeni nim przybyli na Ziemię. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 po 5 odcinkach sie mnie podoba. fajny konspirasi triler. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Otóż to. W sumie po 4 epach miałem myśli zeby już to poje.bać ale najnowszy daje zdecydowanie rade, ciekawie sie to wszystko rozkręca. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Najlepsze jest to, że nie mam zielonego pojęcia do czego ten serial zmierza. Kim sa Ci obcy i czego chcą? Co teraz Szon będzie niby robił, skoro uratował już swoją lalę? Czym jest tytułowy event? Licze na jakiegoś ciekawego cliffhangera pod koniec sezonu, a nie "przybyliśmy tu... aby was zabić - muahahaha". W takim V to po 2 odcinkach wiemy, że chcą wytępić ludzkość. PS. Na IGNie czytałem, że NBC zadowolone jest z poziomu serialu i dało mu zielone światło na dalsze epy, tylko nie wiem czy chodziło o przedłużenie sezonu na 22 odcinki, czy o sam drugi sezon. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 22 października 2010 Autor Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) Chodzi o przedłużenie do 22 odcinków. Edytowane 22 października 2010 przez Lipa Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 No daje radę, ale widać, że to serial momentami pisany chyba w kiblu na kolanie. Chociażby motyw cudownej przemiany zawodowej morderczyni- Nigga pliz! No wiem, że wcześniej dziecko oszczędziła, ale akurat się jej tak nagle po 5 latach ten bachor przypomniał a już 5 minut później Szon jej wysyła jego fotkę. Prezydent, który chce być dobry, a potem chce być zły, ale jednak się okazało że miał dobre serce i jest dobry! Serial jest dobry, ale parę rzeczy wali po oczach paskudnie i to nie tylko te, które wypisałem wyżej. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Ale nie w(pipi)ia jak flaszforward wiec jest gitara. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Ale przecież to co Masorz wypisałeś jest logiczne. Babka uratowałą dzieciaka, przygarnela i traktuje jak swojego, a tu nagle moze go stracić więc sie ugina i pomaga głównemu bohaterowi. Prezydent przyparty do muru, nie daje sie jednak zastraszyć więc sam stawia warunki. Nie wiem co w tym jest naciągane. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 No ja wiem Puszkinie, ale właśnie to co wypisałem mnie ubodło, bo to było takie oczywiste i bez iskry zaskoczenia. Jestem w stanie zrozumieć, że tacy ludzie mogą mieć takie motywacje, ale to jest zbyt oklepane jak na tajemniczy serial A.D. 2010. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Nie, raczej wszystko wyglada okej Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Widzę, że masz niezbyt wygórowane oczekiwania. Przeca nie mówię, że ten serial jest zły, bo jest dobry. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Sam napisałeś, że ten serial jest dobry. To czego mam oczekiwać więcej? Bardzo dobre seriale to Wire Six Fit Under i BB, a taki Event (mimo, że dobry) Lost czy inny tfu flasforward nawet nie sięgną do kolan ww. A jesli idzie o s-f to jest Battlestar, wszystkie inne mogą mu stopy lizac Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No jest dobry, ale mógłby być LEPSZY gdyby nie te ewidentne skróty myślowe i niektóre buraki. Wpuszczenie tego Thomasa do projektu manhattan to tylko taki przykład na szybko. To samo bezproblemowy włam do serwerowni FBI, niga pliz Co do Battlestara to się zgadzam- na pewno jest on chyba najambitniejszy ze wszystkich seriali sf, które oglądałem. Ale to nie znaczy, że inne muszą być koniecznie gorsze- każdy przeca też potrzebuje się odmóżdżyć przy Yodach i blasterkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi