Skocz do zawartości

The Event

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem. Nie wymagam wiele od tego serialu. Wymagałem od lostow i sie zawiodłem wiec ogladam teraz takie seriale na luzie

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 5,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny cliffhanger w nowym epie, aż się przestraszyłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ogląda ktoś jeszcze ? własnie jestem po 10 epie i jest zaje.biscie, wciagajaca historia, duzo sie dzieje, nie to co w nudnym walking dead i nawet główny bohater juz tak nie denerwuje jak na początku.

Opublikowano

ja ogladam ci,pku

mily serial, duzo watkow i o dziwo wszystkie ciekawe :)

Opublikowano

Dizas, jaki nudny ten serial

Oglądam tylko dlatego, że nie mam dziewczyny i znajomych

Opublikowano

Ja oglądam- jest cały czas ciekawie, no i na niektóre ważne odpowiedzi nie trzeba było czekać 6 LAT.

Zaraz się zabieram za 10 odcinek.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Obejrzał ktoś oprócz mnie dwa nowe odcinki ? Przerwa dobrze zrobiła temu serialowi. Jest akcja, są emocje, trochę naciągania, ale to tylko serial ;)

Opublikowano

Serial sie rozkreca, jestem ciekaw jak dalej sie akcja potoczy.

Edytowane przez Trundle

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy odcinek dał konkretnie radę.

A i kochałbym tą aktorkę co gra Vicky Roberts.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajny cliffhanger na koniec sezonu.

A także całego serialu.

Opublikowano

no wlasnie sprawdzilem na wikipedii. no ku.rwa fajny serial do ogladania bez spiny przy sniadaniu. szkoda.

Opublikowano

Niekoniecznie, wprawdzie NBC go skasowało, ale zawsze istnieje możliwość że odkupi go inna stacja. Chociaż przy tak niskiej oglądalności nie wiem czy można realnie na to liczyć.

A końcówka rzeczywiście epic ;]

Opublikowano

Niekoniecznie, wprawdzie NBC go skasowało, ale zawsze istnieje możliwość że odkupi go inna stacja. Chociaż przy tak niskiej oglądalności nie wiem czy można realnie na to liczyć.

Dlatego właśnie nie wierzę, że ten serial powróci. Trochę szkoda, bo nawet przyjemnie się to oglądało. Drugi sezon miał być ponoć całkiem inną historią.

Edit 28.05 - żadna z pozostałych stacji nie wyraziła chęci pociągnięcia dalej serialu, więc mamy ostateczny koniec.