Opublikowano 13 września 201014 l Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni
Opublikowano 14 września 201014 l Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni pewnie z powodu Tokio Game Show 2010
Opublikowano 14 września 201014 l Może i po części przez TGS, ale raczej główny powód, że nowy numer musiałby wyjść w niecałe 3 tygodnie.
Opublikowano 15 września 201014 l Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Edytowane 15 września 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 września 201014 l Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Widzę że mamy podobne gusta Artykuł mnie zauroczył, świetny materiał i temat rzeka na dalsze części tego artykułu.Miejmy tylko nadzięję że reszcie czytelników się spodobał a chłopcy z PSX'a rozwiną temat na więcej numerów.
Opublikowano 16 września 201014 l Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni pewnie z powodu Tokio Game Show 2010 Na stronie jest napisane już, że nowy nr za 12 dni. Czyli 28 wrzesień. Pytanie do redakcji - Czy teraz nr zawsze będzie przesuwany, czy po prostu próbujecie powolutku i systematycznie nadrobić różnicę jaka wyszła przy PE157.
Opublikowano 16 września 201014 l Autor Te dwa numery sa wyjatkowe. Przesuniecie sie zmniejsza i powoli wracamy do standardowej daty. Pamietajcie jednak, ze w cyklu calorocznym zawsze byly dwa odchylenia. Lipiec i grudzien. Lipiec wynika zawsze z okresow urlopowych, ktore u nas w wydawnictwie przypadaja wlasnie na przelom czerwca i lipca. Przesuniecie niewielkie i praktycznie nieodczuwalne dla czytelnikow. W grudniu natomiast ladujemy kilka dni wczesniej aby uciec sprzed najwiekszej goraczki przedswiatecznej.
Opublikowano 16 września 201014 l a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka
Opublikowano 17 września 201014 l a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze
Opublikowano 17 września 201014 l a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze Czy to oznacza, ze numer znow wyjdzie pozniej ?? Tak jak ostatnio
Opublikowano 17 września 201014 l a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze Czy to oznacza, ze numer znow wyjdzie pozniej ?? Tak jak ostatnio Tak, nowy numer będzie 27. Miałeś o tym post na poprzedniej stronie
Opublikowano 17 września 201014 l Ja tylko mam nadzieję, że recenzję Mafii 2 napisze Myszaq, który najlepiej odnajduje się w gangsterskich klimatach.
Opublikowano 17 września 201014 l Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Widzę że mamy podobne gusta Artykuł mnie zauroczył, świetny materiał i temat rzeka na dalsze części tego artykułu.Miejmy tylko nadzięję że reszcie czytelników się spodobał a chłopcy z PSX'a rozwiną temat na więcej numerów. Cieszę się ze tekst się podobał Gadałem ze Ścierą i zgodził się na kontynuację. Natomiast kiedy i w jakiej formie, to się dopiero okaże. Pozdro
Opublikowano 17 września 201014 l No świetny artykuł. W grach jest tyle ciekawych światów, że na pewno na parę numerów starczy.
Opublikowano 18 września 201014 l No, Wirtualna turystyka fajna. Po prostu. A czytaliście o "materiałach wskazujących na rzekome zbrodnie popełnione przez siły kolacji"?
Opublikowano 25 września 201014 l Nowy numer za 3 dni, kiedy jakaś zajawka? Edytowane 25 września 201014 l przez KopEr
Opublikowano 25 września 201014 l Zawsze gdy są opóźnienia to nie ma zajawki,bo nie ma jej kto zrobić.
Opublikowano 25 września 201014 l Ponoć nowy nr będzie w sprzedaży dzień po tym jak przestanie grać Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy...
Opublikowano 26 września 201014 l Autor Zawsze gdy są opóźnienia to nie ma zajawki,bo nie ma jej kto zrobić. To nie przez spoznienie ale BF. Masuje 40lvl wiec nie mam czasu ;p