sprite 1 798 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni Cytuj
BJack90 0 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni pewnie z powodu Tokio Game Show 2010 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Może i po części przez TGS, ale raczej główny powód, że nowy numer musiałby wyjść w niecałe 3 tygodnie. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Fota Komoda z Hyde Parku rozpierdala system Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Edytowane 15 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Widzę że mamy podobne gusta Artykuł mnie zauroczył, świetny materiał i temat rzeka na dalsze części tego artykułu.Miejmy tylko nadzięję że reszcie czytelników się spodobał a chłopcy z PSX'a rozwiną temat na więcej numerów. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 chłopcy.... mi też sie podobał i chciałbym kontynuacji Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Wiadomo już może jak duże będzie opóźnienie nowego numeru? W sprzedaży PE#157 Następny numer za 8 dni. Właśnie nie będzie za 8 dni. Sam Ściera(chyba) pisał, że numer będzie miał obsuwę o pare dni pewnie z powodu Tokio Game Show 2010 Na stronie jest napisane już, że nowy nr za 12 dni. Czyli 28 wrzesień. Pytanie do redakcji - Czy teraz nr zawsze będzie przesuwany, czy po prostu próbujecie powolutku i systematycznie nadrobić różnicę jaka wyszła przy PE157. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 16 września 2010 Autor Opublikowano 16 września 2010 Te dwa numery sa wyjatkowe. Przesuniecie sie zmniejsza i powoli wracamy do standardowej daty. Pamietajcie jednak, ze w cyklu calorocznym zawsze byly dwa odchylenia. Lipiec i grudzien. Lipiec wynika zawsze z okresow urlopowych, ktore u nas w wydawnictwie przypadaja wlasnie na przelom czerwca i lipca. Przesuniecie niewielkie i praktycznie nieodczuwalne dla czytelnikow. W grudniu natomiast ladujemy kilka dni wczesniej aby uciec sprzed najwiekszej goraczki przedswiatecznej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze Czy to oznacza, ze numer znow wyjdzie pozniej ?? Tak jak ostatnio Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 a bedzie cos z TGS dzięki obsuwie czy za miesiac? swoja droga postuluje by wrzucac okladke i chociaz bardzo ogolny zarys numeru troszke wczesniej niz dzień przed, fajnie by bylo 3-4 dni przed premiera zobaczyć na co sie czeka Tak mają być materiały z TGS w nadchodzącym numerze Czy to oznacza, ze numer znow wyjdzie pozniej ?? Tak jak ostatnio Tak, nowy numer będzie 27. Miałeś o tym post na poprzedniej stronie Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Ja tylko mam nadzieję, że recenzję Mafii 2 napisze Myszaq, który najlepiej odnajduje się w gangsterskich klimatach. Cytuj
Rozbo 40 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Numer zdecydowanie dla mnie wygrała "Wirtualna Turystyka" kapitalna sprawa. Mam tylko pytanie to będzie jakaś stała rubryka czy to tylko skok w bok? Widzę że mamy podobne gusta Artykuł mnie zauroczył, świetny materiał i temat rzeka na dalsze części tego artykułu.Miejmy tylko nadzięję że reszcie czytelników się spodobał a chłopcy z PSX'a rozwiną temat na więcej numerów. Cieszę się ze tekst się podobał Gadałem ze Ścierą i zgodził się na kontynuację. Natomiast kiedy i w jakiej formie, to się dopiero okaże. Pozdro Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 No świetny artykuł. W grach jest tyle ciekawych światów, że na pewno na parę numerów starczy. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 No, Wirtualna turystyka fajna. Po prostu. A czytaliście o "materiałach wskazujących na rzekome zbrodnie popełnione przez siły kolacji"? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 (edytowane) Nowy numer za 3 dni, kiedy jakaś zajawka? Edytowane 25 września 2010 przez KopEr Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Pewnie znowu się okaże że przesunięty o miesiąc czy coś. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Zawsze gdy są opóźnienia to nie ma zajawki,bo nie ma jej kto zrobić. Cytuj
edgorek 1 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Ponoć nowy nr będzie w sprzedaży dzień po tym jak przestanie grać Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy... Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 26 września 2010 Autor Opublikowano 26 września 2010 Zawsze gdy są opóźnienia to nie ma zajawki,bo nie ma jej kto zrobić. To nie przez spoznienie ale BF. Masuje 40lvl wiec nie mam czasu ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi