Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Na pierwszy rzut oka, to okładka trochę biedna niestety. Zobaczymy na żywo. Jak narazie daje 6.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Dałem 5, mi tez się nie podoba. Okładka tak generalnie mnie wali, raz mnie tylko wkurzyła- gdy daliście reklamę ME 2- z rozkładana okładką. To było przegięcie
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Jak dla mnie bardzo przyzwoita. 8 leci ;] Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Minimalizm ok, ale PS Move i kamerka to zły pomysł. Wygląda na pierwszy rzut oka, jak zestaw dla nimfomanki, kamerka internetowa + dildo do zabawy przed monitorem. :potter:
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Dla mnie kapitalna. Najlepsza w tym roku. 10/10. Może to też dlatego, że jestem napalony na ten sprzęt. Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez Lipa
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l "Katalog SONY - Jesień 2010" 6- (za dobrze dobrana kolorystyke i stosunkowo mala ilosc tekstu)
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l 5 Plus za świetną kolorystykę i minimalizm. Minus za kiepski art który niszczy ogólny odbiór. Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Jezusiu, to chyba najdziwniejsza okładka w historii. Trochę jak z reklamówki Sony.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Żółty komponuje się z niebieskim. ;-P 6 na 10 za ładne wkomponowanie dildo i kamerki. Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l 7/10 leci bardzo ładnie zrobione logo pisma (PS oraz X eleganckie) , co do żółtej kulki Move to dałbym bardziej żarówiasty odcień, żeby ładnie pizgał z okładki
Opublikowano 1 września 201014 l No 1/10. Ja wiem że Move wychodzi, ale nie ma sensu mu dawać okładki. Brzydkie to i puste (trzeba było dać jakąś gre). Kolorystyka mi się nie podoba, sam art.... Bardzo smutna a przytym infantylna okładka. Oby takich jak najmniej.
Opublikowano 2 września 201014 l Okładka tragiczna, jak jakaś badziewna gazetka reklamówka z jakiegoś Mix Electronics czy innego. Jedna z najgorszych okładek w historii. Gdy zaczęła się w PSX era okładek za materiały , skończyły się dobre okładki. Max 3/10 za logo gamescom.
Opublikowano 2 września 201014 l Według mnie niepotrzebnie dodano kamerkę, sam kontroler w zupełności by wystarczył. Rozumiem jednak, że pewnie trochę kasy za to skapło, więc przymykam oko. Solidne 7, bo estetycznie wygląda całkiem ładnie.
Opublikowano 2 września 201014 l Oj nie kasy tylko za przedpremierowy materiał, sprzęt do testów itp. Wiesz, musisz to wiedzieć bo zaraz sfrustrowany zastępca redaktora naczelnego cię zbeszta ,że nie zajarzyłeś i żebyś pomyślał bo to nie boli.