Skocz do zawartości

Oceń okładkę Psx Extreme #157

Oceń okładkę PE#157 91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz okładkę PE#157

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

okladka-pe157.jpg

Na pierwszy rzut oka, to okładka trochę biedna niestety. Zobaczymy na żywo. Jak narazie daje 6.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Okładka tragiczna, jak jakaś badziewna gazetka reklamówka z jakiegoś Mix Electronics czy innego. Jedna z najgorszych okładek w historii.   Gdy zaczęła się w PSX era okładek za materiały , skończyły

Opublikowano

Dałem 5, mi tez się nie podoba.

Okładka tak generalnie mnie wali, raz mnie tylko wkurzyła- gdy daliście reklamę ME 2- z rozkładana okładką. To było przegięcie

Opublikowano

Minimalizm ok, ale PS Move i kamerka to zły pomysł. Wygląda na pierwszy rzut oka, jak zestaw dla nimfomanki, kamerka internetowa + dildo do zabawy przed monitorem. :potter:

Opublikowano

9-mistrzostwo, tylko ten żólty ....;)

Opublikowano

Dla mnie kapitalna. Najlepsza w tym roku. 10/10.

Może to też dlatego, że jestem napalony na ten sprzęt.

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

"Katalog SONY - Jesień 2010"

6- (za dobrze dobrana kolorystyke i stosunkowo mala ilosc tekstu)

Opublikowano

5

Plus za świetną kolorystykę i minimalizm.

Minus za kiepski art który niszczy ogólny odbiór.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

5 za kolor

jako art powinna być jakaś gra

Opublikowano

Żółty komponuje się z niebieskim. ;-P 6 na 10 za ładne wkomponowanie dildo i kamerki.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

7/10 leci

bardzo ładnie zrobione logo pisma (PS oraz X eleganckie) , co do żółtej kulki Move to dałbym bardziej żarówiasty odcień, żeby ładnie pizgał z okładki :teehee:

Opublikowano

7/10 fajna, ale nic specjalnego.

Opublikowano

No 1/10. Ja wiem że Move wychodzi, ale nie ma sensu mu dawać okładki. Brzydkie to i puste (trzeba było dać jakąś gre). Kolorystyka mi się nie podoba, sam art.... Bardzo smutna a przytym infantylna okładka. Oby takich jak najmniej.

Opublikowano

Okładka tragiczna, jak jakaś badziewna gazetka reklamówka z jakiegoś Mix Electronics czy innego. Jedna z najgorszych okładek w historii.

Gdy zaczęła się w PSX era okładek za materiały , skończyły się dobre okładki. 

Max 3/10 za logo gamescom.

Opublikowano

Według mnie niepotrzebnie dodano kamerkę, sam kontroler w zupełności by wystarczył. Rozumiem jednak, że pewnie trochę kasy za to skapło, więc przymykam oko. :P

Solidne 7, bo estetycznie wygląda całkiem ładnie.

Opublikowano

Oj nie kasy tylko za przedpremierowy materiał, sprzęt do testów itp.

Wiesz, musisz to wiedzieć bo zaraz sfrustrowany zastępca redaktora naczelnego cię zbeszta ,że nie zajarzyłeś i żebyś pomyślał bo to nie boli.