Maniaczek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Witam! Za śmieszne pieniądze kupiłem zafoliowany Bundle HALO 3 + Fable 2 Game of the Year Edition i mimo, iż nawet sama okładka sugeruje, że Fable 2 jest w wersji GOTY to jednak nie jestem do końca przekonany ponieważ na samej płycie nie ma takowego oznaczenia (spodziewałem się jakiegoś dopisku pod tytułem gry). Jak mam rozpoznać czy posiadam wersję GOTY? Dodam, że po uruchomieniu gry i wybraniu "zawartość do pobrania" wysyła mnie na stronę gdzie do pobrania są odpłatnie dodatki, które powinny być już zaimplementowane na płycie. Czy to możliwe aby zaszła taka pomyłka i posiadam podstawową wersję gry?
Solmath. 23 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Przejdź dzieciństwo. Jeśli w dzienniku misji pojawi się m.in. zadanie o mieszkańcach Knothole to znaczy, że masz GOTY. Nie ma chyba innego sposobu sprawdzenia.
Maniaczek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2010 Nie grałem jeszcze w Fable 2. Aby przejść to dzieciństwo trzeba poświęcić dużo czasu? Pytam, bo nie chciałbym odwlekać ewentualnej reklamacji. Sposób, który podałeś daje 100% pewność?
nuke` 2 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Na pewno GOTY to jest jak było fabrycznie zafoliowane na płycie nie musi wcale pisać. A co do dziecinstwa nie jest długie.
Maniaczek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2010 Gdzieś wyczytałem, że w wersji podstawowej w zakładce achievements widnieje 1000, a w wersji GOTY od razu 1350. Jeśli to prawda to mam GOTY.
Rekomendowane odpowiedzi