Lipa 508 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Premiera za tydzień, a tu tego tematu brak ? Gra zapowiada się naprawdę ciekawie. Liczę na dobrą konkurencję dla Batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Przeciwnicy: słabi. Motyw wymiarów: słaby. Eh, ja chcę grę pokroju Spider-Man 1 na PSX w końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Preview: http://www.joystiq.c...r-and-ultimate/ E: Lipa mógłbyś poprawić podtytuł na "Shattered Dimensions" ;] Edytowane 5 Września 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Za dzieciaka bardzo lubilem tego bohatera, wiec moze sie skusze Recka IGN'u: http://uk.ps3.ign.com/articles/111/1118658p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Kolejne review: http://gameinformer.com/games/spider-man_shattered_dimensions/b/xbox360/archive/2010/09/06/spider-man-shattered-dimensions-review.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
R4V3N 0 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Miałem okazję trochę pograć w Shattered Dimensions, mianowicie w cały pierwszy akt i kawałek drugiego. Jak dla mnie bez rewelacji. Sam pomysł z czterema wymiarami wydawał się być oryginalny i miał być powiewem świeżości dla serii, a tymczasem po raz kolejny mamy do czynienia ze zmarnowanym potencjałem. Każdy level ma taką samą strukturę, bardzo szybko odczuwamy monotonie i znudzenie. Mimo, iż każdy kolejny poziom rozgrywa się w nowym wymiarze to w samej rozgrywce wbrew zapowiedziom twórców nie wiele się zmienia (poza etapami w noir, aczkolwiek w tym wypadku głównie pochwalić trzeba stylistykę, gdyż kwestia rozwiązania taktycznego i cichego podejścia eliminacji przeciwników w tym uniwersum wypada dość blado, zabrakło chyba pomysłów.) Każdy poziom to także liczne challengery, na które raczej nie zwraca się uwagi, zaliczamy je mimochodem dostając punkty za które potem rozwijamy arsenał ruchów naszego bohatera a także jego poziom zdrowia i tym podobne rzeczy. Mimo dość długiej listy dostępnych ulepszeń zasób ruchów pajączka oszałamiający nie jest. Sama walka z początku wydaje się dość efektowna, ale z czasem zaczyna nużyć z powodu braku urozmaiceń. To chyba tyle ode mnie. Generalnie rzecz ujmując spodziewałem się czegoś więcej. Jest to z pewnością tytuł inny niż ostatnie produkcje z człowiekiem-pająkiem. Grając naszła mnie myśl, jakbym kiedyś już to widział. Zastanawiam się czy nie jest to trochę krok w tył w stosunku do free ride'owego poruszania się po mieście, które sprawiało tyle frajdy począwszy od SM2, a na Web of Shadows kończąc. Takie sztywne ograniczenie do niewielkich bądź co bądź obszarów przypomniało mi stare Spider-Many na PSXa. Z tą różnicą, że tamte gry miały niesamowity klimat, czego moim zdaniem Shattered Dimensions zdecydowanie brakuje Edytowane 9 Września 2010 przez R4V3N Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A dla mnie to właśnie otwarte miasto pogrążyło serię Spider-Man tak samo jak NFS. Spider-Man z psx'a w HD chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Review: http://www.joystiq.com/2010/09/13/spider-man-shattered-dimensions-review/ Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) cisza nagle z tym tytułem ... Ktoś przeszedł?? Podobała się?? czy jest chodź w połowie tak dobra jak batman AA?? (tzn. czy dalej nastawić się mam na spapraną licencję...) Edytowane 15 Października 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 O wiele bardziej podobało mi się web of shadows. Tutaj po prostu każdy lvl to walka z bossem według podobnego schematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nuda, powtarzalność, nuda, jazda po rynnie, nuda, marny system walki, nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) cisza nagle z tym tytułem ... Ktoś przeszedł?? Podobała się?? czy jest chodź w połowie tak dobra jak batman AA?? (tzn. czy dalej nastawić się mam na spapraną licencję...) Ja ukończyłem i jako fan Pajączka muszę przyznać rację Estelowi, czyli: Nuda, powtarzalność, nuda, jazda po rynnie, nuda, marny system walki, nuda. Batman AA przewyższa pod każdym względem S-M:SD. W tej grze tak naprawdę nawet nie ma jakiejś konkretnej fabuły. :confused: No i trzeba dodać, że słaby line-up bossów jest. Jedynie dwójka z moich ulubionych. Od siebie daję tej grze 6/10. Edytowane 16 Października 2010 przez Toshirou Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Informacje o DLC: http://www.vg247.com/2010/10/26/spider-man-shattered-dimensions-cosmic-dlc-now-live/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Odświeżam temat, ale zainteresowałem się ostatnio tą grą. Z dzieciństwa to Batman i Spider-Man to moja dwójka ulubionych superbohaterów. Bardzo dobrze wspominam grę opartą na pierwszym filmie. Bodajże Treyarch ją zrobił. Teraz posucha w temacie gier o Człowieku Pająku, a z tego co mi wiadomo, ta gra nie ma raczej opinii crapa. Tytuł żeby kupić, przejść i sprzedać, ale pytanie czy w ogóle warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Pewnie - jak lubisz Spidera to imo warto . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mi o wiele bardziej się podobał Web Of Shadows. SD z kolei jest ładny, ma w miare fajny gameplay, ale po prostu zabija schematycznością. Serio, każdy level to IDENTYCZNY schemat. Biegniesz, lejesz przeciwników, walka z bossem, przegrywasz, idziesz dalej, walka z bossem, wygrywasz. Zawsze tak jest. Przejdziesz po jednym levelu każdym spiderem, a reszta to jest to samo, tylko zmienione otocznie i boss. Uwielbiam gry ze spidermanem, ale tej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgadzam się. Spiderman 3 albo Web of Shadows to zdecydowanie lepszy wybór. Zresztą moją opinię masz kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie chciało mi się tworzyć nowego tematu o Spider-manie, wrzucam tutaj video recka The Amazing Spider-Man Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi