Skocz do zawartości

TGS 2010

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Też już się doczekać nie mogę ale najwidoczniej każą sobie jeszcze na niego "troszkę" poczekać... A dlaczego?? bo dla nich "nowe"... pro evo jest ważniejsze:p. A tak na serio najpierw hype na nowego mgs potem reszta:P

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Niby są bardziej priorytetowe IP, ale mimo wszystko pokażcie, że wraz ze zmianą developera zbliżyliście się choć troszke do starych Siletnów. Stracili Yamaokę w składzie, więc powinni pokazać cokolwiek, że jednak warto czekać. Poza tym nie sądzę żeby krótki teaser miał przyćmić nowego MGSa.

• Minusik 1
Opublikowano

Ja tam mam nadzieje, ze niespodzianką od Sony bedzie nowa gra Akiry Toriyamy(tak sie to pisze? :rolleyes: ), tworcy pierwszego Silent Hilla i Siren. Moze to byc nawet Siren 3, mnie klimat w tej gierce po prostu wgniata w fotel.

Co do TLG - jesli pokaza tylko kolejny trailer, bez gameplayu to dla mnie bedzie to totalna porazka. Od momentu premiery Shadow of the Colossus minelo juz prawie 5 lat!

Poza tym licze na jakies niespodzianki na PS3, jakies japonskie pierdy itp :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Square Enix trochę się ośmiesza tymi FFXIII. Może niedługo inni pochwycą pomysł i zobaczymy Killzone 3A, Killzone 3B, Killzone 3C. Lepiej, żeby wydali jedną porządną grę niż 3 słabe.

I po co ten cały K-PAX skoro wcześniej jest GamesCom a teraz TGS?

Edytowane przez rkBrain
Opublikowano

Ale RE6 nawet nie został oficjalnie zapowiedziony tylko potwierdzony to trochę inna sprawa. Nawet jak się pojawi na TGS to więcej niż na trailer nie ma co liczyć.

Ja to czekam jeszcze do 15 na ten wielki horror mistrzów wychodzący od EA.

Opublikowano

Targi sa w Tokyo wiec raczej nie ma opcji, zeby tego tam nie pokazali... przynajmniej teaser z aktorami ;]

Zwyrol wiesz jak mi pikawa zaszalala jak przeczytałem Okami HD!? :/ a to tylko takie wishlist....