Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Byłem wczoraj w kinie, mając wybór między rzeźnią ze Stallonem i innymi a Jolie i Olbrychskim. Zdecydowałem się na to drugie, chociażby dlatego żeby zobaczyć Angelinę (która swoją drogą cały czas się nieźle trzyma i nadal to dla mnie przykład za(pipi)istej kobiety). Film jak to ostatnimi czasy filmy akcji - amerykańska agentka CIA okazuje się być tajnym rosyjskim szpiegiem przygotowanym przez KGB do dnia X mającego rozpocząć atak na Amerykę. Mniej więcej chwilę po środku filmu nie bardzo wiedziałem dla kogo główny bohater gra, zaś końcówka to już ogółem straszna sztampa. Bardzo fajnie zagrał polak, oby to nie był jedyny taki debiut w najbliższym czasie. Ale poza tym to chyba następnym razem pójdę na to, co wypatrzyłem wcześniej. Ogólnie raczej nie polecam nikomu poza tymi, którzy obejrzeli większość hitów granych w kinach a nadal mają ochotę coś obejrzeć. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Film wywołał żywą dyskusję w temacie "The Expendables". Podobno jest od owego arcydzieła o wiele gorszy! Dyskutujcie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Expendables to bardziej męski film Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie wiem jak można w ogóle porównywać te 2 filmy do siebie. The Expendables >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Salt Cytuj
WWilk 2 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Strzelanie z samolotu > strzelanie z gaśnicy. Expendables jest lepszym filmem od Salt, nawet jeśli Salt ma Olbrychskiego. Niestety sam Olbrychski nie dał rady udźwignąć tego karpia. Oczywiście nie zmienia to faktu, że po obu tych arcydziełach miałem silny krwotok z oczu. Edytowane 2 września 2010 przez WWilk Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Byłem wczoraj w kinie, mając wybór między rzeźnią ze Stallonem i innymi a Jolie i Olbrychskim. Zdecydowałem się na to drugie I pewnie teraz płaczesz w poduszkę Salt to (pipi), w dodatku bardzo średnie i z Niezniszczalnymi ma wspolnego chyba tylko to, ze w podobnym czasie weszły do kina 3 smutke buźki dla Salt :( i 3 krzywe dla Brandzeliny :confused: :confused: :confused: Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ale naważyłem bigosu , jeden post i mamy wielogodzinną dyskusję. Za to kocham to forum ^_^ 1 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 SALT mi sie podobal! Czego oczekiwaliscie- filmu egzystencjalnego, z dylematami moralnymi. Film byl robiony, by zarobic kase i akcja jest tu najwazniejsza. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 No fakt Angelina zapewne nie ma jaj. Skąd w Tobie taki hejting w stosunku do niej? Chodzi o to, że jest kobietą ;p? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 tam tyło "jej" a nie "jaj" Głodnemu chleb na mysli co? Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) <facepalm> a bo ... pisałem o Jolie a myślałem o ekipie z Niezniszczalnych . To przez te głupie porównywanie tych filmów ;p. Edytowane 2 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Powiem wam , że po obejżeniu Salta , strasznie spodobały mi się brunetki z prostymi , długimi włosami. Do niedawna myślałem o blondynach o cycku , minimum 2 i wzroście koło 170 . Jeden film , a jak potrafi zmienić światopogląd i upodobania Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 września 2010 Autor Opublikowano 2 września 2010 Za tydzień się wybiorę na niezniszczalnych to przyrównam. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Każdy mężczyzna mając przed wyborem Salt a Niezniszczalnych, wybrałby to drugie, wiec niesmiało zapytam, co skłoniło Cie, ze poszedłeś na Salt? Tym bardziej, ze po obejrzeniu Salt, oczywiście za darmo na kompie, żałowałem straconego czasu Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Każdy mężczyzna mając przed wyborem Salt a Niezniszczalnych, wybrałby to drugie, wiec niesmiało zapytam, co skłoniło Cie, ze poszedłeś na Salt? Tym bardziej, ze po obejrzeniu Salt, oczywiście za darmo na kompie, żałowałem straconego czasu Ty żałowałeś straconego czasu , ja natomiast żałowałem tych 700-800 Mega na ściągnięcie tego filmu. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 września 2010 Autor Opublikowano 3 września 2010 Kumple woleli popatrzeć na Jolie niż na Stallona. Niepotrzebnie ich posłuchałem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Gratuluje kumpli :confused: Cytuj
Manor 645 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Ale kaszana ten Salt. W Matrixie przynajmniej było uzasadnienie na bzdurne akcje, a tutaj to szkoda gadać. Jedyny dobry akcent to oczywiście Olbrychski, fajnie zobaczyć rodaka w amerykańskiej produkcji. Minus za to że w takim głupim filmie gra i drugi minus, że gra Ruska, wedle przykazania, że jak już Polak ma grać w Holywoodzie, to przez akcent musi grać Rosjana i oczywiście pić wódkę. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Angeline to mozna poogladac w Original Sin, bo w Salt to jedna druga Jolie... anorektyczka boso przez swiat ! zgodnie z wiekszoscia, szkoda czasu na takie bzdury. Szkoda, ze Daniel musial trafic akurat na taki syf w swoim hollywodzkim wystepie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Z deka przewidywalny, ale na odmozdzajaca papke przed monitorem sie nadaje. Widze oczyma wyobrazni jak sale kinowe w PL wiwatowaly i zagrzewaly Daniela do boju podczas sceny w windzie. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Pomijam komentowanie aktorów, bo wszystko powyżej, a sam film to nuda dla sceny Daniela w windzie nie ma co zawracać sobie głowy. ; | Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi