Opublikowano 6 sierpnia 201113 l ja bym chciał sprostować... nie gram w halo kicz(wyrzuciłem do kibla połamaną drugią kopię), ale w h3 chętnie zagram.
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Stinkmeaner141 Kampania/multi. ODST też chętnie pogram. *Warrning* Narazie trochę lamie przez naleciałości z innych FPSów, więc w razie co proszę o odrobinę wyrozumiałości : P Zabawę z Halo dopiero zaczynam (tak na dobre). Jakby ktoś miał ochotę śmignąć kampanie na Legendary to zapraszam (ATM gram sam na Heroic).
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Chętnie pogram w ZZUUUUEEE'go Reach'a Preferowane tryby to SWAT, Team Slayer/Big Team Battle( ). GT: KrystiianPL Z mojej strony możecie liczyć na pełną kulturę i luuuzzz'ik, granie bez tzw "spinki" i oczywiście na nieprzewidywalnego skill'a(ja wiem, że on gdzieś w mojej osobie drzemie...tylko nie chcę się obudzić )
Opublikowano 3 października 201113 l GT: Humulin Chętnie zagram w każdy tryb Halo Reach, wystarczy, że trafię na swoich i z kulturą.
Opublikowano 21 października 201113 l Siema mój gamertag ProofMaster chętnie gram w Big Team battle i invasion Jam szturmowiec czyli AR w dłoń wsiadamy do moongosa i szukamy snajperów i kamperów. gram chętnie w halo. Często czynny do walki Edytowane 21 października 201113 l przez ProofMaster
Opublikowano 22 października 201113 l kubson84 narazie pogrywam w team slayer, team swat, oprocz tego jak ktos ma ochote mozna zagrac w kampanie na co-op
Opublikowano 22 lutego 201213 l Jezeli ktos w miare ogarniety to jeszcze gra to zapraszam do znajomych GT: Pjotreg
Opublikowano 2 marca 201213 l Założyłem konto na którym postaram się na bieżąco dodawać do znajomych polaków grających w reacha ,tak samo jak zrobił to ktoś przy Halo3. GT : PL ReachPlayers