Raptor 226 Opublikowano 2 września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 września 2010 Przyszla pora na odtworzenie tego tematu wraz z premiera Halo Reach. Zapraszam do wpisywania sie i podawania swoich Gamertagow jesli gracie w Halo Reach (i przy okazji Halo3). ===Lista Gamertagow=== Nick na forum / Gamertag 44bronx: BRONX44 Barth: BAR7H PL bartiz: bartiz PL Bieniu: II Bieniu PL II / Golden Boy PL biszat: biszatt PL _Bobek_: h1 bobek B0CZEK: I BarteQ I B0dz1o: B0dzitsu canuks: raiders25 Cethu: CeethuPL CSNier: CSNier bigdaddy: bigdaddyyPL Deshirey: Deshirey donsterydo: jarek1986 easye: easye PL egocentryk: egocentryk FiL4: FiL4theWIN Flaha: Flaha Goldi69-PL-: Goldi Ownz U Gooral: gooralesko Gregorius: VirtualGREG PL haloogen: haloogen Heero: vTsunami Hejas: Hejas Hela: Helaa Ins: II Ins II jarken: jarken PL Jędrek: xJedrek Jordan23Carolina: mantimti JuanMag: JuanMag k0ntra: Miguel PL Kymel: Kamyel kanu_napier: kanuPL kant1983pl: kant1983PL KarCzoH: KarCzO Kerlo: Kerlo Keymaker: Keymaker2005 leszekch: lechpl40 LucasFGW: LucasFGW Maiden: Maiden PL MakaPL: Maka POL marcin0903: MarcinP1995 Mastah: Mastah27 mausenberg: mausenberg MaZZeo: MaZZeoPL Mefisto: MefistoTT01 miki77: miki77PL misika: Misika / xmisikax Neo5601: Neo5601 Nitro619: cyklopPL NiXoN: hiczniak NuSzKa313: NuSzKa313 orion50: orionPL pajgi: pajgi Pchela: pchel qb3k: Qb3k Radovan: Radothan ragus: jakub93 ranma11: MACIEJ APTACY Raptor: Rapti PL S!N: MAD G4M3R Salwador: Dracon77 SiemankoOo: JImmy PL Slayerr: FearzZzy soggare_PL: soggarePL Soul: shoorykezu Spox_2: Spox2 SzczuruLive: OGRE 1 PL tomci23: IziInsane TroniC: TroniC Pol Uzny: uzny pl wasyl_1122: I wasyl I waveform: AllGoodInMyHood Wujasz3k: Uncle Walla xtomashx: xtomashx1986 yAr3K: yAr3K YETI: YETI PL Zeratul: ZERATUL PL Zimol: Zim0l Zuzu PL: ALKOCHOLIK PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2010 Updated. Jesli czyjs gamertag jest nieaktualny, albo nie znajduje sie tutaj prosze o zostawienie wiadomosci w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 11 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2010 SeD: SeD Pl Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 12 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2010 jaszczoor: jaszczoor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 28 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2010 gamer tag: Niras chętnie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
ToMiSlaV 0 Opublikowano 30 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2010 (edytowane) chetnie moge zagrac bo jakos nudno tak samemu sie gra moj gamertag: T0mislaV PL prosze dodawac Edytowane 30 grudnia 2010 przez ToMiSlaV Cytuj Odnośnik do komentarza
BloodCake 0 Opublikowano 5 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2011 Gamertag : Sir BloodCake Newbie ze mnie, ostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza
airfx 0 Opublikowano 13 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2011 (edytowane) Airo PL noob ze mnie ale chętnie pogram Edytowane 13 stycznia 2011 przez airfx Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 17 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2011 SpacierShark123 Chętnie pogram jako że nie mam na te chwile ogarniętej ekipy;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 Gamertag: Hipolos. Prosze dodawać, chętnie pogram ,ale ostrzegam za mocny nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 15 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2011 FalsoVero taki GT Pogram bardzo chętnie, nie jestem jakimś tam wymiataczem tylko 4fun. Jakby ktoś zapraszał napisać PW na Xlive. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2011 (edytowane) drHackenbushPL Gram codziennie wieczorem wyłącznie z oświetleniem hooliganowym i słodkim hipciem =3 *Nie masz hs'a to nawet nie próbuj mnie zapraszać. Edytowane 28 września 2011 przez Szalona Małpka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2011 GamerTag po lewej a grywam różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2011 Proszę dodać I Tom3k I chętnie pogram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 GromiPL Cytuj Odnośnik do komentarza
raUndisputed 1 Opublikowano 26 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2011 raUndisputed w tygodniu można mnie spotkać po 20-21, weekendy różnie + nocki Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifestus 2 Opublikowano 27 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2011 Manifestus PL Cytuj Odnośnik do komentarza
XBL RADEK 0 Opublikowano 27 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2011 raUndisputed w tygodniu można mnie spotkać po 20-21, weekendy różnie + nocki No to wczoraj chwile pograliśmy Jak było? Dobra, po kilkunastu próbach zalogowania się na forum postanowiłem, że skorzystam z konta na Facebook-u. W Halo gram od dawna, a na pewno od 3 części. Obecnie w 99% tylko Reach. GT: XBL RADEK Cytuj Odnośnik do komentarza
raUndisputed 1 Opublikowano 27 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2011 raUndisputed w tygodniu można mnie spotkać po 20-21, weekendy różnie + nocki No to wczoraj chwile pograliśmy Jak było? Dobra, po kilkunastu próbach zalogowania się na forum postanowiłem, że skorzystam z konta na Facebook-u. W Halo gram od dawna, a na pewno od 3 części. Obecnie w 99% tylko Reach. GT: XBL RADEK Duży pozytyw. Widać, że 'trochę' czasu przy Halo spędziłeś Przede wszystkim... kulturka i dobry klimat me like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RaZoR99 3 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 Mój gt : RaZoR xPLx chętnie pogram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NiXoN 9 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) raUndisputed w tygodniu można mnie spotkać po 20-21, weekendy różnie + nocki No to wczoraj chwile pograliśmy Jak było? Dobra, po kilkunastu próbach zalogowania się na forum postanowiłem, że skorzystam z konta na Facebook-u. W Halo gram od dawna, a na pewno od 3 części. Obecnie w 99% tylko Reach. GT: XBL RADEK Duży pozytyw. Widać, że 'trochę' czasu przy Halo spędziłeś Przede wszystkim... kulturka i dobry klimat me like Ostatnio ludzie, bynajmniej co niektórzy mogą się uczyć kultury ale od bakterii z Actimela, to co się dzieje ostatnio to jakaś farsa. Wchodzi do grupy ani me ani pocałuj mnie w (pipi)e,np: pan P....PL startuje z tekstami o swoim ratio itd, i jedzie kolesi itd, ale kogo obchodzi jego ratio??? mnie na bank nie i wisi mi ono jak kilo kitu na agrafce pozdro Edytowane 2 czerwca 2011 przez NiXoN Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 16 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2011 (edytowane) raUndisputed w tygodniu można mnie spotkać po 20-21, weekendy różnie + nocki No to wczoraj chwile pograliśmy Jak było? Dobra, po kilkunastu próbach zalogowania się na forum postanowiłem, że skorzystam z konta na Facebook-u. W Halo gram od dawna, a na pewno od 3 części. Obecnie w 99% tylko Reach. GT: XBL RADEK Duży pozytyw. Widać, że 'trochę' czasu przy Halo spędziłeś Przede wszystkim... kulturka i dobry klimat me like Ostatnio ludzie, bynajmniej co niektórzy mogą się uczyć kultury ale od bakterii z Actimela, to co się dzieje ostatnio to jakaś farsa. Wchodzi do grupy ani me ani pocałuj mnie w (pipi)e,np: pan P....PL startuje z tekstami o swoim ratio itd, i jedzie kolesi itd, ale kogo obchodzi jego ratio??? mnie na bank nie i wisi mi ono jak kilo kitu na agrafce pozdro aaaa, mówisz o Piowolinie? buahahaha, olej dzieciaka, fakt strzelać umie, ale rozumu mu los poskąpił. lol, to Ty Hiczniak Edytowane 16 czerwca 2011 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
XBL RADEK 0 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Faktycznie! Hiczniak i AllGood Co do kultury, bywa różnie, ale jeśli komuś jej brak lub jest totalnym ignorantem to sobie z nami nie pogra. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 4 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2011 (edytowane) ja bym obstawał za zrobieniem listy "z(pipi)ów" i normalnych graczy. na pierwsze miejsce z(pipi)ów idzie Piowolin za swoją nienaganną pro postawę i bycie dzieckiem nieposiadającym rozumu. Edytowane 4 lipca 2011 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
Faber 0 Opublikowano 22 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2011 Chętnie pogram GT : FaAbZoR dobrze by było pograć jakoś drużynowo ... tj większą ilością osób Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi