Daddy 4 223 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2013 Współpraca MS z FM i TG działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2013 Oni bardzo często wykorzystują muzykę z gier czy filmów. W S20E3 kiedy ścigali się w Hiszpanii było można usłyszeć główny motyw Assassin's Creed 3. Kiedyś było nawet coś z Gears of War Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Można swoją przygodę z serią Halo zacząć od tej części? Czy fabuła zbyt mocno jest powiązana z poprzednikami i lepiej sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Fabularnie to jest początek historii, prequel do Halo: CE. Cytuj Odnośnik do komentarza
richie_heinz 36 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Najgorsze Halo, ale dla kampanii można spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Jak dla mnie jedna z lepszych części obok ODST i czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Jak dla mnie jedna z lepszych części obok ODST i czwórki. singlem to bym stawiał tak 2>1>Reach>3>4>ODST Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Jak dla mnie jedna z lepszych części obok ODST i czwórki. singlem to bym stawiał tak 2>1>Reach>3>4>ODST Jedynka tak wysoko to chyba tylko z powodu sentymentu Generalnie to wszystkie single w serii prezentują bardzo wysoki poziom. Edytowane 18 września 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Fakt grałem dawno, Anniversary już nie kupowałem. Zresztą nie dla singla się Halo gra, ale Reach ma solidne story niektóre misje nadal kopią moszne. Edytowane 19 września 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Anniversary ograłem dość niedawno i przyznam, że poza naprawdę ładnymi poprawkami graficznymi gameplay był dość nudny, jak to w jedynce W dwójce poszli zdecydowanie dalej ze złożonością fabuły, trójka właściwie też była niczego sobie (właściwie to wypadałoby sobie tę część przypomnieć). Skąd sentyment do ODST? Przede wszystkim z innego sposobu prowadzenia historii, niby mały epizod dziejący się gdzieś tam w opuszczonym mieście, ale bardzo klimatyczny. REACH też wprowadziło kilka nowości, kampania jednak jest dość zróżnicowana i nie przynudza, z kolei czwórka czerpie wszystko co najlepsze (historia) i najgorsze zarazem z całej serii (podobne miejscami lokacje), ale spokojnie daje radę. Kwestia gustu jak zwykle. Edytowane 19 września 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) Fabularnie to jest początek historii, prequel do Halo: CE. Często się zdarza, że prequel mimo wszystko nie wprowadza do uniwersum, tak jak pierwsza, prawowita część danej serii. Nie tłumaczy np. podstawowych zagadnień dotyczących świata. Jak to wygląda w Reach? Edytowane 20 września 2014 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Na to pytanie musiałby Ci odpowiedzieć ktoś kto serię zaczął od Reacha, a takiej osoby raczej nie znajdziesz Singiel jest świetny, różnorodny i dobry fabularnie no i wymagający jeśli nie grasz na isi albo normal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Fabularnie to jest początek historii, prequel do Halo: CE. Często się zdarza, że prequel mimo wszystko nie wprowadza do uniwersum, tak jak pierwsza, prawowita część danej serii. Nie tłumaczy np. podstawowych zagadnień dotyczących świata. Jak to wygląda w Reach? Reach nie wprowadzi Cię w pełni do uniwersum. niewiele dowiesz się o projekcie Spartan i wojnie z Przymierzem, to raczej epizod z zamkniętą historią w stylu ODST Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi