Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Oni bardzo często wykorzystują muzykę z gier czy filmów. W S20E3 kiedy ścigali się w Hiszpanii było można usłyszeć główny motyw Assassin's Creed 3. Kiedyś było nawet coś z Gears of War
Opublikowano 17 września 201410 l Można swoją przygodę z serią Halo zacząć od tej części? Czy fabuła zbyt mocno jest powiązana z poprzednikami i lepiej sobie odpuścić?
Opublikowano 18 września 201410 l Jak dla mnie jedna z lepszych części obok ODST i czwórki. singlem to bym stawiał tak 2>1>Reach>3>4>ODST
Opublikowano 18 września 201410 l Jak dla mnie jedna z lepszych części obok ODST i czwórki. singlem to bym stawiał tak 2>1>Reach>3>4>ODST Jedynka tak wysoko to chyba tylko z powodu sentymentu Generalnie to wszystkie single w serii prezentują bardzo wysoki poziom. Edytowane 18 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 września 201410 l Fakt grałem dawno, Anniversary już nie kupowałem. Zresztą nie dla singla się Halo gra, ale Reach ma solidne story niektóre misje nadal kopią moszne. Edytowane 19 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 19 września 201410 l Anniversary ograłem dość niedawno i przyznam, że poza naprawdę ładnymi poprawkami graficznymi gameplay był dość nudny, jak to w jedynce W dwójce poszli zdecydowanie dalej ze złożonością fabuły, trójka właściwie też była niczego sobie (właściwie to wypadałoby sobie tę część przypomnieć). Skąd sentyment do ODST? Przede wszystkim z innego sposobu prowadzenia historii, niby mały epizod dziejący się gdzieś tam w opuszczonym mieście, ale bardzo klimatyczny. REACH też wprowadziło kilka nowości, kampania jednak jest dość zróżnicowana i nie przynudza, z kolei czwórka czerpie wszystko co najlepsze (historia) i najgorsze zarazem z całej serii (podobne miejscami lokacje), ale spokojnie daje radę. Kwestia gustu jak zwykle. Edytowane 19 września 201410 l przez Andreal
Opublikowano 20 września 201410 l Fabularnie to jest początek historii, prequel do Halo: CE. Często się zdarza, że prequel mimo wszystko nie wprowadza do uniwersum, tak jak pierwsza, prawowita część danej serii. Nie tłumaczy np. podstawowych zagadnień dotyczących świata. Jak to wygląda w Reach? Edytowane 20 września 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 20 września 201410 l Na to pytanie musiałby Ci odpowiedzieć ktoś kto serię zaczął od Reacha, a takiej osoby raczej nie znajdziesz Singiel jest świetny, różnorodny i dobry fabularnie no i wymagający jeśli nie grasz na isi albo normal.
Opublikowano 20 września 201410 l Fabularnie to jest początek historii, prequel do Halo: CE. Często się zdarza, że prequel mimo wszystko nie wprowadza do uniwersum, tak jak pierwsza, prawowita część danej serii. Nie tłumaczy np. podstawowych zagadnień dotyczących świata. Jak to wygląda w Reach? Reach nie wprowadzi Cię w pełni do uniwersum. niewiele dowiesz się o projekcie Spartan i wojnie z Przymierzem, to raczej epizod z zamkniętą historią w stylu ODST