FalsoVero 3 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Z Noble to jest śmiech na sali teraz będę wiecznie czekał by zagrać na akurat tych mapach, nie było problemu ponieważ kto chciał pograć to wchodził sobie w liste i grał a teraz niech Ci się trafią gracze którzy będą je mieli ;] BRAWO Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Jak będzie występować tak często jak Defiant w Rumble Pit to nawet nie ma co kupować. Lepiej żeby szybko naprawili swój błąd. Cytuj
Gość Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Gdzie moge sprawdzic jakie sa challange aktualnie i czego wymagaja do zaliczenia? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 (edytowane) Na bungie.net masz wszystko w swoich zakładkach: http://www.bungie.net/Stats/Reach/Challenges.aspx?player=DonSterydo Poniżej masz dla swojego profilu: http://www.bungie.net/Stats/Reach/Challenges.aspx?player=Psyk00 Edytowane 19 maja 2011 przez donsterydo Cytuj
Gość Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Jak punkty nalicza w CTF, gdzie trzeba flage zaniesc? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Do swojej bazy oczywiście. Cytuj
Gość Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Wydaje mi sie, ze niekoniecznie trzeba zanisc do swojej bazy flage... Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Fąfelku trzeba zanieść do bazy inaczej nie dostaniesz swojego drogocennego punkcika. Cytuj
waveform 5 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 (edytowane) a ja wam (pipi) powiem, że brakuje mi playlisty Slayer Pro, jeden loadout (sprint + dmr + 1 x frag) i brak motion tracker'a, bo poki co ta gra jest fchoooj noob friendly. aha, i brak smiesznych broni pokroju mieczyk, concusion rifle (czy jak to sie kierwa zwie), a zostawic shotgun'a, sniper rifle, rakiety, granatnik i magnum + plasma pistol. reszta broni w tej grze jest z dupy. bow chicka bow wow! Edytowane 23 maja 2011 przez waveform Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 a ja wam (pipi) powiem, że brakuje mi playlisty Slayer Pro, jeden loadout (sprint + dmr + 1 x frag) i brak motion tracker'a, bo poki co ta gra jest fchoooj noob friendly. aha, i brak smiesznych broni pokroju mieczyk, concusion rifle (czy jak to sie kierwa zwie), a zostawic shotgun'a, sniper rifle, rakiety, granatnik i magnum + plasma pistol. reszta broni w tej grze jest z dupy. bow chicka bow wow! Heh u mnie miecz to druga broń pod względem killi zaraz po... łokciu Ale lista Slayer Pro by się przydała. Świetnie się gra tylko rzadko wpada przy głosowaniach. Żałuję też, że w Rumble Pit nie ma jeszcze osobnej listy do zwykłego Slayera i trzeba się zastanawiać czy nie przyjdzie nam grać w jakieś badziewne King of the Hill, czaszki itp. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 (edytowane) Sprawdzaliście jak statystyki z bungie.net zostały zaimplementowane do Halo Waypoint. Ja mogłem dopiero teraz sprawdzić, przed aktualizacją systemu dane nigdy nie chciały się załadować. Dla mnie miazga Szkoda tylko, że nie ma rubryki z medalami, może kiedyś wrzucą. Edytowane 25 maja 2011 przez donsterydo Cytuj
XBL RADEK 0 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 Sprawdzaliście jak statystyki z bungie.net zostały zaimplementowane do Halo Waypoint. Ja mogłem dopiero teraz sprawdzić, przed aktualizacją systemu dane nigdy nie chciały się załadować. Dla mnie miazga Szkoda tylko, że nie ma rubryki z medalami, może kiedyś wrzucą. Długo nie zaglądałem w Waypoint. Jeśli już patrzę na staty to tylko z poziomu gry Muszę sprawdzić Cytuj
waveform 5 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=61378682 głosujcie na "yes" :> Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Widziałem, że dodali ogólną playlistę dla DLC, tylko kuźwa trzeba mieć oba. Musze kupić pierwszy map pack bo też fajne mapki sa i popierniczać w slayera Cytuj
waveform 5 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 nie gram matchmakingu od kilku dni już i czuję że odżywam. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oAMb0cxMIds same pozytywne zmiany, a nie ma do tego osobnej playlisty... będzie ona w momencie premiery Anniversary? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Nadal nie ma playlisty bez blooma? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Będzie 15.11 jakiś link na potwierdzenie? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Ktoś ma Defiant map pack? Pojawiły się 3 nowe achievementy. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ktoś ma Defiant map pack? Pojawiły się 3 nowe achievementy. Ja mam, ale nowe achievementy do defianta? Nie chodzi ci przypadkiem o map pack od anniversary? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 razem z anniversary doszły też jakieś achieve'y do defianta. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ktoś ma Defiant map pack? Pojawiły się 3 nowe achievementy. Rzeczywiście. zwracam honor. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi