MaZZeo 14 186 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Zagłosowałem ZA, bo to bardzo dobry pomysł. Niestety wydaje mi się że Bungie będzie uparte i dalej będzie ignorować ten topic. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 jako, że od jutra wreszcie będe mial Live mam pytanie. Da się grać w Reach na zdrapkach 48h ? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Gold mile widziany Cytuj
Raz 19 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) jako, że od jutra wreszcie będe mial Live mam pytanie. Da się grać w Reach na zdrapkach 48h ? Da się, dlaczego miałoby się nie dać? Jeśli nawet miałoby istnieć jakieś ograniczenie, to tylko na arenę. Nieduża strata. Edytowane 31 października 2010 przez Raz Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 W H:3 nie dało się grać na rankingach i we 2 osoby. Kupię miecha GOLD'a. Dzięki ! Cytuj
waveform 5 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 @Raz zagłębiając się w sytuacje z Lukiem, wygląda mi na to że koleś to straszny fagas ;] Cytuj
Raz 19 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Niestety nie mogę zaprzeczyć. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Rozegrałem kilka meczy no i jest za(pipi)iście. Chyba najlepsza gra na multi ever. Gram tylko i wyłącznie dla przyjemności, więc mogę sobie pozwolić na takie herezje Tak na serio jednak, gra bardzo mi się podoba i spędzę z nią na pewno sporo czasu. Mógłby mi ktoś doradzić w jakie tryby grać, aby szybko nabijały się kredyty? Chcę trochę tego uściubolić na początku Cytuj
zajman 18 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Nie no kur.wa jak ja wam zazdroszczę że macie nowe Halo na co dzień Ja grywam 2 razy w tygodniu u sąsiada, 50 cali HD, splitscreen na 4 graczy i onlinowy elite slayer ;] Normalnie taki miód że głowa mała Jest to chyba jedyny tytuł dla którego mógłbym kupić Xksa. Mulitplayer online w Halo przebija wszystko w co grałem dotychczas, świetna gra, zero lagów, pełno graczy o każdej porze i w każdym trybie, no czego chcieć więcej. Wyczytałem tu jednak że nie każdemu podchodzi nowe Halo, dlatego chciałem zapytać w prost - czemu ? Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Rozegrałem kilka meczy no i jest za(pipi)iście. Chyba najlepsza gra na multi ever. Gram tylko i wyłącznie dla przyjemności, więc mogę sobie pozwolić na takie herezje Tak na serio jednak, gra bardzo mi się podoba i spędzę z nią na pewno sporo czasu. Mógłby mi ktoś doradzić w jakie tryby grać, aby szybko nabijały się kredyty? Chcę trochę tego uściubolić na początku najszybciej nabijać kredyty wykonując challenge. Każdego dnia są inne. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Wyczytałem tu jednak że nie każdemu podchodzi nowe Halo, dlatego chciałem zapytać w prost - czemu ? poczytaj poprzednie strony tego tematu. Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Rozegrałem kilka meczy no i jest za(pipi)iście. Chyba najlepsza gra na multi ever. Gram tylko i wyłącznie dla przyjemności, więc mogę sobie pozwolić na takie herezje Tak na serio jednak, gra bardzo mi się podoba i spędzę z nią na pewno sporo czasu. Mógłby mi ktoś doradzić w jakie tryby grać, aby szybko nabijały się kredyty? Chcę trochę tego uściubolić na początku najszybciej nabijać kredyty wykonując challenge. Każdego dnia są inne. tylko i wyłącznie scoreatak, grunt apokalypse zawsze kończy sie przed czasem, challenge dają punkty ale to raczej dodatek który zdobywa się po drodze. Np. dzisiejszy: misja w kampanii z 3 czaszkami za 1 tyś cr jakieś 20min gry za 1100cr , na gruntach już byś trzy mecze zagrał i zarobił ponad 3 tyć cr. Na team objectiv też lepiej grać do końca czasu jak wiesz że wygrasz, bo jak wygrasz np flagi w 2 min to dostaniesz ze 300cr punkty są przedewstkim są za długość rozgrywki a nie za jakość gry z tego względu że mase ludzi odpalało by 2 konsole 6 padów i nabijało mega akcje spree 50 bez deda;) Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Rozegrałem kilka meczy no i jest za(pipi)iście. Chyba najlepsza gra na multi ever. Gram tylko i wyłącznie dla przyjemności, więc mogę sobie pozwolić na takie herezje Tak na serio jednak, gra bardzo mi się podoba i spędzę z nią na pewno sporo czasu. Mógłby mi ktoś doradzić w jakie tryby grać, aby szybko nabijały się kredyty? Chcę trochę tego uściubolić na początku najszybciej nabijać kredyty wykonując challenge. Każdego dnia są inne. tylko i wyłącznie scoreatak, grunt apokalypse zawsze kończy sie przed czasem, challenge dają punkty ale to raczej dodatek który zdobywa się po drodze. Sniper Attack na ONI... 5-7min przed czasem i po 1000-1200cR na gre. Jest miejscowka, gdzie mozna stac i walic head za headem i zbierac multikille. Cytuj
Raz 19 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Rank cap został podniesiony. Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Rank cap został podniesiony. no to super, teraz widać że jestem największym nołlajfem wśród polaków;). Na arenie dodali tryb pro bez radarów hurrraa!!, NIE!!! i co z tego jak na PRO jest armorlock? WTF? Po wygraniu jednego meczu (przeciwko dwóm typom na mega lagach) jeden wyszedł na ekranie końcowym i okazało się że to my daliśmy noge z meczu, a syn proboszcz dostał bana na 10 min. nie mam pytań. EDIT: No i teraz dzięki Microsoft można się opalać w blasu dachboarda i przy okazji sprawdzić czy nie ma sie badpxeli na ekranie, a rozmowy w grupie, niczym roboty ludzie brzmią. Edytowane 3 listopada 2010 przez Zuzu PL Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Uchwyciłem na screenie śmieszną sytuację, jak rakietka minęła minimalnie jajca przeciwnika (na szczęście trafiła w ściankę tuż za nim) http://www.bungie.net/Stats/Reach/FileDetails.aspx?fid=9249313&player=MaZZeoPL i zauważyłem świetną sprawę, można nakierować na zdjęciu na jakąś postać i wyświetla kto to jest o_O pierwszy raz widzę taki patent w internecie. Edytowane 7 listopada 2010 przez MaZZeo Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 7 listopada 2010 Autor Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) A ja mam takie pytanie, czy wiadomo coś o kolejnej aktualizacji, co wniesie, zmieni, kiedy się pojawi? I kiedy ten tryb MLG? Bo obecnie naprawdę większość meczów to jest męczarnia. Dodali Slayer pro w arenie, ale zostawili to (pipi)ane AR. Ręce opadają i człowiek tylko się zastanawia czy przypadkiem Bungie nie robi graczom na przekór, albo nie potrafią przyznać się do porażki i nadal wciskają nam te idiotyczne perki, sądząc że może ludzie przyzwyczają się do tego gówna. A co do DMG broni, to też niezła komedia. Dziś podczas jednego meczu jeden typ z drużyny przeciwnej stał i nic nie robił. Podchodzę, wale z magnuma cały magazynek plus 3 naboje z następnego! Dopiero po takiej serii koleś padł. Innym razem jeden granat wystarczy aby było po mnie. Jak tu nie narzekać na tak "zbalansowaną" grę? Edytowane 7 listopada 2010 przez YETI Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 A co do DMG broni, to też niezła komedia. Dziś podczas jednego meczu jeden typ z drużyny przeciwnej stał i nic nie robił. Podchodzę, wale z magnuma cały magazynek plus 3 naboje z następnego! Dopiero po takiej serii koleś padł. Innym razem jeden granat wystarczy aby było po mnie. Jak tu nie narzekać na tak "zbalansowaną" grę? właśnie dlatego od jakiegoś miesiąca w gram tylko w swat i snipera. strzelam - trafiam albo dostaje i tyle. raz jeden włączyłem dla odmiany slayera - co za arkej, totalne adhd. chaos. swat i sniper to przy tym na prawdę odprężające chillouty. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Proste snajpy i do przodu ;] Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Temat ob zmianie blooma w reachu na bungie.net ma sporo stron, więc może jest jeszcze jakaś nadzieja...bungie: wyje.bta tego armor locka beznadziejnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Mogliby wyjebac AA i dodac overshielda + camo (kamuflaz musza jeszcze dopracowac). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Jeszcze jakby wyje.bali Elite Slayera z playlisty i dali do niego oddzielną kategorię to by było git. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 armor locka nie wyje.bią za chiny, bo to jest AA które najbardziej Bungie forsuje, nawet na arenie jest ja sie pytam po ch.uj? Oni myślą pewnie tak jak Chief z machinimi - "its tacticul", a ja odpowiem jak Arby - Tactical my ass Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 A ja myślę że wszystkie te AA bzdety były by git gdyby się ich nie wybierało na starcie tylko zbierało jak w poprzednich częściach, wyłącznie na jedno użycie. Ale ogólnie życie jest naprawdę piękne gdy w ten H:Random się nie gra. Chociaż pewnie wrócę do granie w tym tygodniu. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Mam taki problem. Starałem się zrobić sobie w Firefight własny tryb, ustawiłem że ma trwać jedną rundę, a tam gdzie się ustawia jacy przeciwnicy w konretnych falach atakują ustawiłem sobie takich jakich chciałem. Zapisałem nowy tryb uruchomiłem, a tam zupełnie inni przeciwnicy. Dziwne bo np. ustawienia mojego Spartana jak większa ilość życia i tarcz chyba się zgadza z tym co ustawiłem, tak samo to że ma być jedna runda, ale przeciwnicy są inni. Co mogłem zrobić nie tak, jakieś pomysły ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi