Skocz do zawartości

HALO: REACH - Wszystko dotyczace Multiplayera

Featured Replies

Opublikowano

w sumie może zagrałem 20 meczy na wszystkich ''dziwnych'' playlistach w życiu. Nie po to gram w Halo żeby grac w takie tryby

• Odpowiedzi 478
  • Wyświetleń 73,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To wyłączenie armor locka powoduje falę uderzeniową, która rozwala twoją tarczę do zera, więc jesteś podatny na 1 łokieć. Nie podchodzić do niego blisko to raz, a dwa takich cwaniaków najlepiej wyczek

• jack of all trades to suma medali które dostajesz za "niesamowitą walkę", a konkretnie medale jak Revange, Bulltrue (zabicie typa z mieczem), First Strike, Assassination, Avenger, Kill from the grave

• Nawet podczas premiery H3 nie było na raz więcej niż 700tys. graczy na raz. Reach miało max trochę ponad 800tys. Po prostu serwy nie wyrabiają i pokazują bzdury (H3 i Reach chodzą w tej chwili na tyc

Opublikowano

tracicie 70/80 % gry

no ale co kto lubi

Opublikowano

nie wiem co niby tracę nie grając w jakieś gówniane playlisty ? Wiem tylko czego nie tracę - czasu.

Opublikowano

jak się gra dla funu to nie sa gówniane :)

ale widze że tu większość to proplayers ;)

Edytowane przez typfon