Toto 0 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Witam. Posiadam monitor Samsung Syncmaster T240. Mam pytanko jak najlepiej ustawić ten monitor do grania na konsoli (X360). Czytałem w którymś numerze konkretnie w listach (był to chyba Butcher) że są strony na których podane są takie ustawienia ale nie mogłem znaleść więc pisze tutaj. Jak ustawić monitor i konsole do najlepszego odbioru bo obraz wydaje się straszni ziarnisty. Z góry dzięki. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 proponuje biurko lub stolik. 1 Cytuj
Toto 0 Opublikowano 4 września 2010 Autor Opublikowano 4 września 2010 Ale jesteś zabawny hahaha przestań bo nie mogę hahaha dziecko z przedszkola chyba by nie wpadło na taki żart więc masz koło 13 lat. Poczucie humoru z gimnazjum. Pytam poważnie a jak nie umiesz pomóc to nie nabijaj sobie postów bezsensownymi wypowiedziami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi