Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Drugi gość słaby klon Hunka. Jak na twórców Socoma oprawa wygląda znacznie brzydziej niż w RE5. Tuning broni to przecież nic nowego, był nawet w RE2, chociaż mocno ograniczony i dopiero w czwórce mocno to rozbudowali. Cytuj
szawello 7 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 w RE2 tuning broni?! gdzie Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 No był, był. Ale tak jak napisał Zwyrol - bardzo ograniczony. Ot w czasie gry u Leona znajdowało się po jednej dopałce do każdej z broni zmieniającą jej wygląd i dającą większego kopa. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) Jak dla mnie to jest czarny konik 2011 roku (chyba, że wyjdzie dopiero w styczniu 2012 ;p). Albo wyjdzie crapiszon ale kompletne zaskoczenie, przyjemny RE. Zgadzam się z Najtmarem, że już należy się plus za sam pomysł dosyć "intrygujący i nietypowy", kolejny plus za RC (w końcu), kolejny za zombie (w końcu). Nawet kompletnie mnie nie martwi, że to "dev od Socoma" wręcz nawet cieszy. Dzięki temu już mamy chodzenie i strzelanie ;] tylko też mam nadzieję, że Capcom czuwa-pomaga nad tym projektem. Na dzień dzisiejszy największa obawa, że będzie to 100% shooter w stylu L4D kompletnie bez klimatu RE (starych RE) i survivalu. I to w sumie tyle, mam nadzieję, że na E3 pokażą co nie co więcej. Edytowane 9 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 No był, był. Ale tak jak napisał Zwyrol - bardzo ograniczony. Ot w czasie gry u Leona znajdowało się po jednej dopałce do każdej z broni zmieniającą jej wygląd i dającą większego kopa. A najwięcej na tym zyskiwał shotgun, gdzie dało się kilku zombiaków jednym strzałem pozbawić głowy. Mnie jedynie cieszy, że jest jako taki klimat RE2 (Raccoon City, zombiaki i Mr X), ale ta rozgrywka nastawiona na przymusowy multiplayer to jakiś syf. Ciekawe jak to rozwiążą w single player. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Single zapewne będzie zaledwie dodatkiem do sieciowej rozwałki, nie sądzę żeby autorzy zbytnio się przy nim wysilali. W sumie nawet mi to odpowiada, niewiele jest gier, które potrafią wciągnąć mnie w rozgrywkę wieloosobową, a zważywszy na świetny klimat i znajome motywy ORC ma ku temu spore szanse. Wspólne wyżynanie zombiaków, lickerów i innych kreatur na ulicach Raccoon przedstawia się jak dla mnie znacznie bardziej apetycznie niż kolejna wojskowa rozróba w klimatach CoD czy BBC. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 zwyrol, ja wiem ze tuning to nic nowego, ale zawsze milo go witam, szczegolnie jesli ten tuning zmienia delikatnie wyglad broni (np. inny, wiekszy magazynek, wymieniona lufa, szyny itd). oby tylko to strzelanie wyszlo tak dobrze jak w takich girsach anizeli w grach drugoligowych 'la Prototype. a co do tego teamu, no to wlasnie dalej uwazam, ze ta bertha jest zupelnie niepotrzebna a spectre jest juz takim typowym "byle wygladal "kozacko" (*designer chief wali konia*)", beltway i vector wygladaja bardzo fajnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Nowe screeny. http://fr.ultimate-re.com/index.php?subaction=showfull&id=1302503883&archive=&start_from=&ucat=& Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Mam nadzieje że dopracują grafikę, bo narazie to ona straszy najbardziej Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Ludzie od Socoma i dobra grafika? :potter: Cytuj
szawello 7 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Spokojnie jeszcze maja troche czasu zeby ja lekko podrasowac, bo na hit graficzny nie liczylbym. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Przy RE5 wygląda przeciętnie. A jeszcze warto zauważyć, że to ciemne lokacje, więc łatwiej ukryć jakieś niedoróbki. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Hehe, wykorzystywanie zombie jako nieżywych tarcz :] Jakość grafiki ani trochę nie poraża, ale za to sam klimat miasta...MOC. 1 Cytuj
szawello 7 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Bo grafika to rzecz drugorzedna. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Dla mnie nawet trzecio. Jeżeli gameplay i klimat dadzą radę, to grafika może nawet wyglądać jak za czasów ps2. Cytuj
szawello 7 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Zgadzam sie w 100%. I na poparcie tego powiem ,ze MGS na psx to imo druga najlepsza gra ever. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Ludzie od Socoma i dobra grafika? :potter: Nie wiem jak prezentuje się beta nowego Socoma, ale grafa na tych fotkach jest po prostu brzydka. A co do tego że jest drugorzędna to się zgodzę, ale przy ładnej gra się lepiej Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Ale tego nowego Socoma to nie oni robią tylko Zipper Interactive, Slant Six Games odpowiada za poprzedniego SOCOM-a: Confrontation. Mi też grafika nie przeszkadza, wodotrysków nie ma, na pewno ale brzydka też bym nie powiedział. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 No to ostatniej gry od tego teamu Nie wiem czym się kierował Capcom przy wyborze dewelopera. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 To też mnie zastanawia tak samo powierzając DMC Ninja Theory... Może tani są ;]. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 (edytowane) Jako fan serii nie wymagam fotorealistycznej oprawy jednak developer musi jeszcze trochę nad tym popracować. Niektóre screeny to jak żywcem wyjęte z PS2. Nie powiem, żebym już takiej grafy nie przełknął bo, liczy się własnie klimat, który widać na tych fotkach. Porozbijane auta, syf, pełno zombiaków, kocham za to właśnie RE2 i RE3 (cykl Outbreak na dokładkę). Do premiery jest jeszcze dużo czasu, więc producenci na pewno poddadzą grę niejednemu liftingowi. Wierzę w ten projekt od samego początku. Edytowane 12 kwietnia 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 http://www.ps3site.pl/malo-w-racoon-city-horroru-wideo/68745/ może i nie będzie horroru, ale na pewno będzie klimat oblężona przez miasto zombie dosłownie jak z intra resident evil 3 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Niezły motyw z tą alternatywną wersją wydarzeń, ciekawe kogo jeszcze poza Leonem przyjdzie nam upolować :] Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Po chuj zabijać Leona, kiedy on tutaj był jeszcze zwykłym nieznaczącym policjantem? Zresztą jest to bardzo naciągane, biorąc pod uwagę, że przetrwał w RE w zasadzie wszystko, a tutaj ginie z zaskoczenia jak byle lamus. To tak jakby w God Of War Kratos dostał z liścia już na starcie od byle pionka. Oprawa to poziom poprzedniej generacji nie licząc rozdzielczości. Cytuj
szawello 7 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 No "super mega scisle tajne i wyszkolone" jednostki umberlli to nie "byle pionki" wiec nie dziwie sie ze Leon ponosi kleske, a ginie z powodu tego ze umbrella chce zniszczyc wszystkie dowody na to co stalo sie w RC (swiadkowie, zombie) a Leon jest wlasnie swiadkiem tego wszystkiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi