Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wikipedia podaje, że wyjdzie. W sumie to nie dziwi, bo oni chyba od tej generacji wszystkie gry wypuszczają na PC-ta. Jeśli chodzi o remake dwójki, to gdybym miał osobiście wybierać, to tylko z gameplayem jak w nowych RE. Przy starym systemie najwięcej straciłoby właśnie mało precyzyjne strzelanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tWyNU7jgobA&feature=feedu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nowy trailer. http://www.gametrailers.com/video/preview-resident-evil/720124 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Prawdopodobnie nie wrócimy do Raccoon w tym roku. Rely on Horror podaje, że podczas Ny Comic-Con podano, że gra ukaże się raczej w przyszłym roku. Kiedy akcja InsertedEvil dobiegnie już końca to powinniśmy od tajemniczego jegomościa prowadzącego stronkę Umbrella'i dowiedzieć się kiedy dokładnie Operacje Raccoon będą dostępne, w tym także również wersja demo, o której jest coraz więcej plotek. Poza tym wystarczy zerknąć na to zdjęcie, choć dziwi mnie obecność loga "RE 15th Anniversary", które przypada przecież na ten rok: Edytowane 16 Października 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 To było do przewidzenia, od E3 nic nowego nie pokazali. Zresztą dobrze, że nie wychodzi w tym roku przy takiej konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Były przecież jeszcze materiały z GamesCom i TGS ale generalnie jest jeszcze tego wszystkiego za mało. Czekam aż udostępnią jakąś betę multi. Choć o survival horrorze raczej nie może być mowy to myślę, że Operacje Raccoon mimo wszystko będą grywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 No to już wiadomo od drugiej połowy września, kiedy Capcom powiadomiło, że gra ukaże się dopiero zimą, czyli w okresie od 22 grudnia tego roku do 21 marca przyszłego. Na Gwiazdkę nie ma co liczyć ze względu na fakt, ze 22 grudnia ludzie są już po zakupach świątecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jeden z najsłynniejszych bossów powróci w Operacjach Raccoon. Tutaj na stronie kampanii Inserted Evil możecie zobaczyć jak Nemesis się budzi. Widać ogromne podobieństwo do RE2: Apokalipsa lecz mam nadzieję, że w grze Nemek nie zostanie tak zmechanizowany jak w filmie. http://forcewithforce.com/server_index/video_RORCPS.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Świetne info! oczko wyżej do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jakiś spasiony ten Nemek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Już w Umbrella Chronicles był bardziej masywny niż jego pierwsza (najlepsza) wersja z RE3. Pewnie w grze zrobią z niego raczej takiego robota jak w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Od czasu RE5 i Redfielda to wszyscy tam biorą końskie sterydy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Na japońskiej stronie Operacji Raccoon pojawiło się info, z którego jasno wynika, że w grze pojawią się dwaj starzy dobrzy znajomi. I to jako grywalni bohaterowie. Generalnie nie dziwi mnie ich obecność, ponieważ obaj panowie odegrali istotne role w RE2 i RE3. Hunk zresztą otrzymał swój rewelacyjny i jednocześnie hardkorowy scenariusz, the 4th Survivor. Całkiem możliwe, że w formie DLC pojawią się skiny reszty Res'owej śmietanki. Jednak Nicholai i Mr. Death (Hunk) pojawią się w fabule. W sumie każda postać może się pojawić bo przecież ta część jest totalnym spin-offem. Edytowane 21 Października 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jak jest Hunk, to musi być skręcanie karków na zgniłkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Premiera w marcu 2012, dodatkowo Capcom zakłada że sprzeda o pół miiona mniej sztuk niż początkowo planowano. Mam nadzieje że po porażce tego tytułu wezmą się na poważnie za pełnoprawną kontynuację. http://www.ppe.pl/ne...akie_mocne.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Capcom jak zwykle ucieka przed innymi hitami i wybiera wolny termin. Przez ten czas powinni zmusić dewelopera do popracowania nad oprawą i siłą ognia, bo to najbardziej razi. Wymagania co do sprzedaży mają wysokie, chociaż marka pewnie zrobi swoje. Edytowane 30 Października 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Patrząc na ostatnie materiały i tak widać postęp w stosunku do pierwszych filmików z gry. Szkoda, że tak późno Operacje Raccoon się ukażą ale jeśli ma się to przełożyć na lepsza jakość to warto zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Dobre http://www.youtube.com/watch?v=6G1ww01rkMw&feature=player_embedded To mi się podoba. Leon ze snajperką? Hehe, dobre. Skoro to spin-off to i twórcy popuszczają wodze fantazji. Szkoda, że jeszcze tyle trzeba czekać ale plotki mówią o pojawieniu się wersji beta do końca roku. Oby. A donośnie tego czy gra wlicza się w kanon serii, to ciekawie wypowiedział się jeden z twórców gry na ten temat. Jeśli zdecydujemy się zabić Leon'a to faktycznie, Operacje Raccoon jawią się jako totalny odłam, natomiast jeśli nie skupimy się na tym to historia znana z RE2 mimo wszystko pójdzie swoim tokiem, tak więc wybór należy do nas. Obejrzałem ten gameplay co zapodał Don i prezentuje się to coraz lepiej tylko trochę irytuje mnie fakt, że modele zombiaków są mocno powtarzalne. Edytowane 1 Listopada 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Kilka nowych screenów: A na deser zalewu informacji w miniony weekend oficjalne projekty okładki w USA: Edytowane 2 Listopada 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Pierwsza fajna (gdzie Nemesis?), druga taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Special Edition ma ładniejszą okładkę. Mam nadzieje, że identyczna będzie na EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Capcom wstydzi się pokazać grę przed premierą. To tym bardziej nie kupię, kota w worku. http://www.ppe.pl/ne...k_pieknie_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A ja sądzę, że na tydzień przed premierą gry demko się pojawi. Muszą je udostępnić bo gracze pomyślą sobie, że to niedopracowany produkt i sprzedaż może nie ruszyć zgodnie z oczekiwaniami. Siła marki to jedno, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi