Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Grałem wczoraj w ten darmowy dodatek. Też słabo. Aczkolwiek warto zagrać by zobaczyć... Jill uciekającą z komisariatu przed Nemesisem i walkę zolnierzy SPEC OPS z najemnikami Umbrelli, którym pomaga Nemesis. Widok Nemesisa zabijającego naszych wyszedł nawet całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Ponoć szykuje się jakiś solidny patch do gry. Na razie nie wiadomo wprawdzie co takiego ta łatka naprawi ale coś jest na rzeczy. Christian Svensson z Capcom'u potwierdził to na oficjalnym forum wydawcy. There is a patch in the works to address some issues however I have no knowlege of whether or not these specific ones will be addressed. I’ve shared this thread has with many folks, including the producers in Japan and the QA team. http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/29063707/When_can_we_expect_a_patch_for_RE:ORC?pg=2 Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 RE: ORC został najlepiej sprzedającą się grą w Japonii w tamtym tygodniu. http://www.ppe.pl/ne...ccoon_City.html [PS3] 01. Resident Evil Operation Raccoon City (Capcom, 252,525)[WII] 02. Mario Party 9 (Nintendo, 152,883) [3DS] 03. Fire Emblem Awakening (Nintendo, 60,313 (302,913) Osobiście poczekam sobie na szóstkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja miałem sprawdzić kiedyś jak cena mocno zejdzie w dół. Odstrasza oprawa, beznadziejne AI kompanów którzy mogą zginąć (kilka Shev do niańczenia :o) i krótki czas gry. Jedynie chęć poznania alternatywnej wersji wydarzeń z RE2/RE3 nie pozwala mi zupełnie przekreślić tego średniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tatsu 4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ta gra to kupa , załuje wydania na nią kasy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 +1. Swego czasu byłem strasznie na nią napalony jako fan serii. Do tego stopnia napalony, że kupiłem slota na niekorzystnych dla mnie warunkach i teraz leży mi bo nie mam hasła, no ale czego się nie robi dla ukochanej serii, a poza tym to tylko 50PLN. Tak czy siak gra mnie strasznie zawiodła i leży rozgrzebana na 3cim chapterze. Jak dla mnie kompletnie niegrywalna, kulejąca mechanika gry, słaby gameplay i brak klimatu RE. Strzelanie w grupie, która inteligencją nie grzeszy nie należy do najprzyjemniejszych w grze, w której to właśnie strzelanie w grupie miało być głównym punktem zabawy. Lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tatsu 4 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ani to dokładnie celować, żeby zabic jednego przeciwnika trzeba wy(pipi)a*ć cały magazynek niz jedna kula w łeb, grafika straszy , głupota przecwiników jak i zespołu to jakieś chore doświadczenie. Jak można takie CH*JOSTWO zrobić. Chciałem sie przekonać na własne oczy czy chociaż powrót będzie coś przypominał z kochanej seri z psx a to co zobaczyłem ....ehh szkoda słów. nic mnie tak nie denerwuje jak nieudolna gra z znanej marki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Robiło to inne studio i widać inne nastawienie do rozgrywki i jedynie wykorzystanie znanej marki. Oni zapowiadali to od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tatsu 4 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ale zeby aż tak to z(pipi)*ać . to masakra myslano wtedy zróbmy lost planet + zombie a na dodatek gorszą grafe + znaną marke - wyjdzie kupa bo niepotrafiono zrobić czegoś wybitnego . czasem się zastanawiam dlaczego robią takie badziewia mając talent do tworzenia gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Operacja Raccoon to projekt, który powstał tanim kosztem i to widać gołym okiem. Model rozgrywki jest bardzo chaotyczny i brak tutaj jakiegokolwiek aspektu pracy zespołowej, multi to już kompletna padaka, pełne błędów i glitchy. Nie wiem teraz jak ma się sprawa z łatkami, więc może w tek kwestii coś zostało poprawione, Capcom chmasko postąpiło sprzedjąć produkt ucięty niemal w 50%, bo pół zawartości, która spokojnie mogłaby się zmieścić na płycie z grą, chamsko wrzucono jako DLC. Dobrze, że chociaż przy RE6 obyło się bez takiego dojenia kasy. Edytowane 9 Lutego 2013 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Tatsu 4 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 CAPCOM - ewolułuje w nieudolną firme - nastawia się na szybką kase za podstawy a pózniej ładuje DLC w kazdej postaci które powinno być odrazu na płycie Z CAPCOM zmienia się na CAPUCHA .. im lepsza generacja tym gorzej ,dobrze ze na ps2 nie było dlc i ta firma jakoś jeszcze tworzyła porządne gry np. onimusha - za to bym jeszcze dał kase wersji HD jak by było. Nie bede już przeciagał wątku ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Capcom skończył się w 2k9 przy wydaniu SF4 i RE5. Może te dwa tytuły nie satysfakcjonowały już ortodoksyjnych fanów serii, ale geniuszu czy miana tytułu bardzo dobrego nie można było im odmówić. Potem nadeszły już czarne chmury, wypuszczanie super i hiper wersji do istniejących już po 2 lata gier, costume packi po 20zł czy oddawanie swoich serii zagranicznym partaczom i mając 2013 rok Capcom jest tym co widzimy. A przecież początek generacji był cudowny - Dead Rising, Lost Planet, DMC4 czy właśnie kolejny RE i SF. A potem era kupsztajnów z Dark Void i Bionic Commando na czele. Może przesadzam, ale z firmy którą darzyłem największym szacunkiem i była synonimem napakowanej po brzegi contentem fantastycznej gry powstała niepełnosprawna firma wypuszczająca 1/2 pełnoprawnego tytułu za 60 baksów. Edytowane 10 Lutego 2013 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
madafakaz 2 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 trudno się nie zgodzić z XM. czekam cały czas na jakiś ukłon w stronę graczy pamiętających hity capcomu z psx/ps2 . szkoda, że japończyków stać tylko na swego rodzaju trollowanie ankietami na najbardziej wyczekiwany remake czy przebąkiwanie o resecie seri RE... Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ukończyłem z kumplem w coopie bo było tanie na PSN i: PLUSY: + coop + krótkie to + można zabić pizdz.ielca Leona hehehe + jesteśmy po ciemnej stronie mocy MINUSY: - ciemno w choooj (kurcze w RE6 też ciemno jak w (pipi)e - co z tym capcomem?) - AI nie istnieje u nikogo - grafika, lokacje, koszmar.... - cała gra to nieporozumienie i jakbym miał dać za to 200 PLN to bym się chyba pier.dyknął w łeb OCENA 5/10 - przeciętniactwo ukończone tylko dzieki coopowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 266 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Gra ktos jeszcze w to albo by chcial? Szukam chetnych do co-opa i moze do wbicia paru trofow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ja kiedyś trochę w to pograłem ale szczerze to jeszcze nawet nie zaliczyłem kampanii. Online nawet nie ruszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 266 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Kampanie mozna zrobic we dwoch. Jakbys byl chetny grac to daj znac w temacie albo na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi